Witam,
na początek sorry, ale muszę
uke: IFK. A teraz do roboty...
EXPEKT :
Kto lepszy in Stage 19, Ávila-Collado Villalba 142 km
Stefano Garzelli - Juan Manuel Garate @ 1.6 :3gw:
Garzelli w tegorocznej Vuelcie nie błyszczy, a z drużyny Soulnier - Duval najbardziej podoba mi się jazda Piepolego. Stefano to dawny kolega z pamiętnej drużyny Marco Pantaniego - Mercatone Uno, więc po górach umi jeździć, a co węcej jest też szybki na finiszu. Myślę, że jak dojedzie większa grupa, w której znajdą się obaj zawodnicy t bez problemu wygra Garzelli. Jedyny munis to , to że Garate może załapać się do ucieczki. Ale patrząc na
profil 19`tego etapu ostatnie 23 km to jazda raczej z górki i jak przewaga 'ucieczki' nie będzie duża to prawdopodobny finisz.
Miguel A. Martin Perdiguero -
Alejandro Valverde @ 1.5 :3gw:
Jak dla mnie to Alejandro jest jednym z faworytów do wygrania tego etapu. Mam nadzieję, że Perdiguero nie zabierzę się do jakiejś ucieczki, bo tylko to mogłoby zagrazić temu H2H typowi.
Życzę każdemu udanych typów...no i emocji przed TV - oby zakończonych sukcesem $$$
pozdrawiam,
Ojro
p.s. A co do posta powyżej H2H Valverde - Cunego , stawiałbym na Alejandro kurs fajny 1.85. Nie wydaje mi się aby Cunego wygrał dzisiejszy etap. Ja bym swoich pieniiędzy na niego nie postawił.