Co do wczorajszego etapu to moje typy nie mogły być dobre [jedynie Mancebo wszedl], bo po porażce rEALu musiałem odrabiać straty na PUEFA - co mi się z resztą udało z nawiązką
.
Wracając do dzisiejszego 13`go etapu El Ejido-Málaga 172,4 km. - tu powinni rządzić sprinterzy, nie sądzę że wygra ktoś z ucieczki.
Moje H2H [expekt]:
Kto lepszy in Stage 13, El Ejido-Málaga 172,4 km.
Pedro Horrillo - Marco Zanotti @ 2.2 :3gw:
Zanotti tylko raz był lepszy od Horrillo na tegorocznej Vuelcie - było to po etapie w górach [Alicante]. A tak to 3 razy Pedro przyjeżdżał wyżej. Mam nadzieję, że na wczorajszym etapie Horrillo odpoczywał i dziś powalczy z najlepszymi sprinterami, aczkolwiek jak wiadomo był to królewski etap z podjazdami :rolleyes:
Roberto Heras - Carlos Sastre @ 1.7 :3gw:
Wydaje mi się najpewniejszy typ tego etapu. Sastre jest w czołówce więc odjazd raczej nie wchodzi w rachubę - a poza tym raczej etap nie dla niego. Herasa, grupa Liberty Seguros powinna przyprowadzać w pierwszej 20`ce, żeby niebyło jakiś nie potrzebnych 'stresów'.
Erik Zabel - Stuart O'Grady @ 1.7 :3gw:
Mimo wszystko stawiam na Zabela. Wydaje mi się że to właśnie on będzie walczył o zwycięstwo na tym etapie z Petacchim. Aczkolwiek jak pokazał wtorkowy etap O`Grady również ma szanse ograć Niemca.
Mam nadzieję, że szczęście na dzisiejszym etapie będzie mi sprzyjało. Sobie i innym życzę POWODZENIA !!!
pozdrawiam,
Ojro