#173325 - 22/09/2004 20:07
Re: Vuelta a Espana
|
enthusiast
Meldunek: 10/09/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tygrysexx: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Shi Huang: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał siara111: [qb]wie ktoś jak wygląda ta para ????? kto wygrywa na tą chwile ?? Francisco Mancebo - Alejandro Valverde[/qb][/QUOTE]Będą walczyli do końca, obydwaj jadą na razie w peletonie[/qb][/QUOTE]Shi Huang a te pary? Heras- Vinkarow Mancebo-Angel Aozal-Sastre? mam same 1 bylbym barzo wdzieczny[/qb][/QUOTE]Nikt z tych kolarzy nie znalazł się w ucieczce. Mancebo wygląda dobrze, walczy o punkty na premiach górskich, także dobrze się zapowiada. Wszystko rozstrzygnie się na ostatnim podjeździe. Na razie wszyscy się czają
|
Do góry
|
|
|
|
#173327 - 22/09/2004 20:23
|
old hand
Meldunek: 31/05/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Banik: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał siara111: [qb]cześć gdzie mogę znaleść wyniki live ?? tej dyscypliny ??[/qb][/QUOTE]Ale tu milosnikow kolarstwa, nawet osobny temat zalozony www.cyclingnews.com - live, wyniki, i prawie wszytsko co trzeba by lac buki w tej ciekawej dyscyplinie [/qb][/QUOTE]kurcze a gdzie tam mogę znaleść ten live ;/ bo jestem jakiś ciemny i nei widzę
|
Do góry
|
|
|
|
#173330 - 22/09/2004 21:41
|
addict
Meldunek: 14/07/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DziAdeK_MróZ: [qb]siemka nie wiem ktos tam jak tam Sastre - Nozal ?? czy Nnazal lepszy jak narazie od Sastera[/qb][/QUOTE]17:39 CEST 163km/7km to go Nozal is finished, he is pulling out of the chase. Beltran too. The chase group has caught Sastre. k.u.r.w.a m.a.c
|
Do góry
|
|
|
|
#173332 - 22/09/2004 21:47
|
addict
Meldunek: 14/07/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał siara111: [qb]a wiesz może jak ta para ??? Francisco Mancebo - Alejandro Valverde[/qb][/QUOTE]Current race situation Felix Cardenas (Cafes Baque) Heras, S. Perez at 1'28 Lara, Mancebo, Vinokourov Valverde, L. Perez, Garcia Quesada, Ferrio at 1'52 zajrzyj tu: http://live.cyclingnews.com/
|
Do góry
|
|
|
|
#173333 - 22/09/2004 21:52
|
old hand
Meldunek: 31/05/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kp: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał siara111: [qb]a wiesz może jak ta para ??? Francisco Mancebo - Alejandro Valverde[/qb][/QUOTE]Current race situation Felix Cardenas (Cafes Baque) Heras, S. Perez at 1'28 Lara, Mancebo, Vinokourov Valverde, L. Perez, Garcia Quesada, Ferrio at 1'52 zajrzyj tu: http://live.cyclingnews.com/ [/qb][/QUOTE]widziałem już tą stronę kurcze ale nei dam rady tam znaleść tego co chcem
|
Do góry
|
|
|
|
#173335 - 22/09/2004 22:07
|
enthusiast
|
Dzisiaj raczej spokojny dzień Heras-Vinokurov 1 (3 vs. 18) Mancebo-Angel Gomez 1 (4 vs. 6) Gomez bardzo ładnie pojechał i widać, że na ostatnich górskich etapach dobrze się czuje. Może będzie jakiś H2H z nim jutro
|
Do góry
|
|
|
|
#173340 - 23/09/2004 05:38
|
old hand
Meldunek: 12/12/2003
|
Ja zagralem Pereza w parze z Herasem.Perez czuje po ostatnich etapach ze jest najsilniejszy i w gorach nikt mu kola nie utrzyma .konsekwentnie odrabia straty do Herasa.Dzis bardzo podobny etap do tego na ktorym wygral atakujac na ostatnim wzniesieniu i powiekszajac jeszcze przewage na zjezdzie.Mysle ze teraz scenariusz bedzie podobny.Przed meta jest jeszcze krotki podjazd ,ale mysle ze Santi nie bedzie tak dlugo czekal bo ile moze nadrobic na takiej "zmarszce"?
Zastanawiam sie jeszcze nad Mancebo z Valverde.Ten drugi przezywa wyrazny kryzys. Wczoraj podjezdzal jak by mial rower 10 kg.ciezszy od rywali."Ciagnal" go kolega z ekipy ktorego w normalnej dyspozycji zostawil by z 5 min. z tylu. Nic, musze sie z tym jeszcze przespac.
Znalazlem cos jeszcze ciekawszego : Ferrio - Piepoli 1 1.7 Piepoli bardzo podobal mi sie na poczatku Vuelty ale im dluzej trwa ten wyscig tym jedzie coraz gorzej .Wczoraj stracil do Ferrio ponad 6.min. :eek: Hiszpan z kolei jedzie bardzo rowno i melduje sie przewaznie w okolicach pierwszej dziesiatki.Raczej nie gram na kolarzy z poza czolowki ,ale tu zrobie wyjatek.
|
Do góry
|
|
|
|
#173342 - 23/09/2004 13:20
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Ehh..kolejny etap bez wkładania pieniędzy - tak będzie u mnie. Jak dla mnie będzie 'ucieczka', która dojedzie do końca - Expekt daje 4.0 za "Any other than listed" - ale dla mnie to loteria, bo może w tej ucieczce znaleźć się jakiś kolarz który był wpisany w zdarzeniu i klapa. Zgadzam się z userem 'Banik' - wg mnie faworyci na dzisiejszym [i może na jutrzejszym] etapie przyjadą w grupie [może ok. 20 - 30 kolarzy] i wytypowanie który z nim będzie przed którym to również czysta loteria. Więc dziś będę tylko bacznie obserwował jak kto jedzie. Sobota i niedziela powinny, baaa na pewno przynisą roztrzygnięcie. Jakbym miał szanse dać na 'kto wygra Vuelta'04' postawiłbym na Herasa. Drugi Valverde i 3 Perez.
pozdrawiam, Ojro
|
Do góry
|
|
|
|
#173343 - 23/09/2004 15:31
|
enthusiast
|
Dla mnie jeżeli Perez nie zaatakuje to i tak jest zawodnikiem, który lepiej zjeżdża. Zdecydowanie lepiej składa się w zakrętach, Heras robi to z lekkim dystansem jakby uważał żeby mu się nic nie stało. Faktycznie ciężko będzie wyrobić jakąś przewagę na tym etapie, ale jutro będzie jeszcze ciężej. Ja stawiam za groszę coś takiego
Perez-Heras 1 1.55 Mancebo-Valverde 1 2.15
|
Do góry
|
|
|
|
|
|