#1674665 - 13/10/2007 18:55
Re: Liga Mistrzów 2007/2008 - MEN
[Re: nawoj]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2004
|
sledze bardzo czesto spotkania pilki recznej glownie naszej reprezentacji i ogladalem na zywo spotkanie Fensburga z Zaglebiem i zrobilem wielkie oczy na koniec spotkania poniewaz sadzilem ze w koncowce jednak Flensburg odrobi straty ale stalo sie nie po ich myslach. Ja dzisiaj zauwaylem takie oto spotkanie w lidze mistrzow. Schaffhausen kontra zagrzeb. Wiem ze szwajcarzy w kazdym spotkaniu daja z siebie wszystko zeby zakonczyc je na swoja korzysc i sadze ze dzisiaj tez tak moze byc. Kurs 2.2 i moze mi ktos wyjasnic kto sie bardziej zna na pilce recznej miedzynarodowej zeby mi wyjasnic dlaczego tak kursy sa ustawione? Szwajcarzy mieli remis u siebie z Hiszpanami i w lidze bardzo dobrze graja i to jest dla mnie mecz ostatniej szansy zeby cos uzyskac w tej edycji ligi mistrzow.
|
Do góry
|
|
|
|
#1758801 - 08/11/2007 19:05
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2004
|
Szukalem niespodzianek w dzisiejszych spotkaniach ligi mistrzow i z pary Lubin Hammarby wydaje mi sie ze wieksze szanse na odniesienie zwyciestwa maja Szwedzi. Zebry i tak beda mieli pierwsze miejsce w grupie. Osmiotysieczna publicznosc bedzie oczekiwala od swoich pupilow jak najlepszej gry i walki do ostaniej syreny. Kiel po przegranym spotkaniu w derbach z HSV jedna bramka mieli bardzo malo czasu na zregenerowanie sil przed spotkaniem ze szwedami. 45 godzin dokladnie i nastepnie spotkanie. Andersson, Zeitz i Karabatic sa do dyspozycji trenera i to jest smutna wiadomosc dla Szwedow no ale cuda sie zdarzaja czesto w recznej (wygrana Plocka z Kielem, Lubina na Flensburgu) i mam nadzieje ze o taki dzisiaj postaraja sie gracze Hammarby. BAJEN walka do upadlego. Kurs 9.3 kusi i za pare centow zagram. Lubin podobna sytuacja. Hiszpanie i tak pierwsze miejsce w grupie wiec Lubin bedzie upatrywal w tym szanse ze Ciudady ich zlekcewaza.
|
Do góry
|
|
|
|
#1781160 - 16/11/2007 01:19
[Re: KRAJAN]
|
addict
Meldunek: 24/10/2007
|
oby oby bo zeby nie wyszlo ze musza a tu psikus i rumuni zjedza szwedzka pilke w betgunie jest 1.9 ale trza sie zabezpieczyc x. Dziwia troche kursy bo jak taki faworyt szwedzkiej ligi gra z druzyna z ligi rumunskiej to kursy powinny oscylowac juz na poczatkuw granicach 1,45 na Ham a tu nawet wczoraj bylo 2.00
|
Do góry
|
|
|
|
#1799099 - 22/11/2007 08:39
[Re: lukulus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Zagłębie Lubin – Flensburg HandewittTyp: 2 (-3.5) Kurs: 1.952 Buk: PinnacleStawka: 7/10 Flensburg póki co przeciętnie spisuje się w Lidze Mistrzów. Jednak to niemieckiej drużynie przed ostatnią kolejka fazy zasadniczej do awansu wystarczy zaledwie remis i to przyjezdni są w uprzywilejowanej sytuacji. Inna sprawa, że poziom „szczypiorniaka” w Polsce i za naszą zachodnią granicą, to dwa różne światy. Dlatego też wątpię by goście jakoś specjalnie kalkulowali i z pewnością do Głogowa, gdzie zostanie rozegrany mecz, przybędą z mocnym postanowieniem wygranej. Co więcej Zagłębie przystąpi do spotkania osłabione brakiem zawieszonego za taktyczny faul w ostatnim meczu z Drammen Michała Stankiewicza. Jak dla mnie ambicja i atut własnej hali to za mało, by „miedziowi” byli w stanie nawiązać wyrównaną walkę z Flensburgiem i handicap 3.5 gola wydaje mi się jak najbardziej do przeskoczenia.
|
Do góry
|
|
|
|
#1799539 - 22/11/2007 18:49
[Re: kasparov]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/09/2005
|
Hammarby - Montpellier 1.70
Francuzi zapewnili sobie juz awans do kolejnej rundy , natomiast Szwedzi zajmuja obecnie 3 miejsce z 2 punktami na koncie. Walcza o to miejsce z rumunska Constanta , ktora rowniez uzbierala 2 punkty. Prawdopodobnie w tej tabeli juz nic sie nie zmieni , bo watpie , zeby Rumuni pokonali Kiel , ale mysle , ze Hammarby godnie pozegna sie z LM. Francuzi nie beda forsowac tempa , zapewne skupia sie na rozgrywkazh ligowych , a ten mecz po prostu dograja. zgadza sie, mam podobne przemyslenia na temat tego spotkania. Szwedzi we Francji ulegli 2 bramkami i u siebie powinni sie zrewanzowac, choc tak naprawde ich porazka w przypadku zwyciestwa Kiel nic w grupie nie zmieni. Biore ten mecz po kursie 1,81 w profesjonalu.
|
Do góry
|
|
|
|
#2157576 - 13/03/2008 22:25
[Re: lukulus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/06/2006
|
witam ja dla przekory dzis zagram sobie mecz Kiel-Ademar Gr.1 ale w hand +4,5 na hiszpanow uzasadnienie niemcy maja juz awans do nastepnej rundy mimo porazki w ademar w odroznieniu do hiszpanow ktorzy musza to wygrac-- beda wiec walczyc do konca o wygranie i awans ,w drugim meczu graja rosjanie u siebie z francuzami z ktorymi prawdopodobnie winn i wowczas w bezposrednim pojedynku lepsi rosjanie tak wiec jedynie zwyciestwo w dzisiejszym meczu daje hiszpanom awans -- dla odwaznych mozna czysta 2 dla spokojniejszych hand pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2178199 - 19/03/2008 15:15
[Re: sergiush]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
1/2 finału BM Ciudad Real (ESP) vs HSV Hamburg (GER) THW Kiel (GER) vs FC Barcelona (ESP)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|