[QUOTE]
thx chopaki za info.
czyli Poole z nędznymi rezerwami. Ten Morris z tego co zobaczylem , to jechal chyab tylko raz w sezonie i zdobyl w 5 biegach 4pkt.
Kramer u gospodarzy tez jechal raz i wywalczył w 4pkt, ale w 4 biegach.
Mysle,ze przewaga rezerw po stronie gospodarzy.
Brak Linbacka to spore oslabienie, były mecze gdzie tylko on ciągnął wynik. Mysle, ze Ferjan, Bjarne Pedersen czy Zetterstroem nie będą w stanie go zastąpić. [/QUOTE]No i ani Ferjan, ani Pedersen (kontuzja) ani zOrro nie zastąpili w pełni Linnbacka - zdobyli wszyscy po 6 pkt, ale mecz życia pojechał Kasprzak, ona temat ktorego występu nic nie wiedzieliśmy
Okazał się niezłym jokerem, zdobył 12 pkt w 7 biegach i przyczynil sie wygranej gości 46-47
No i jeszcze ten durny przepis ze złotą rez taktyczną, w jednym biegu było 1-8 dla gości.
dzisiaj odgrywam się na tym:
Eagles : David Norris, Adrian Miedzinski, Rider Replacement for Joonas Kylmakorpi, Adam Shields, Nicki Pedersen, Steen Jensen, Andrew Moore.
Panthers : Gary Havelock, Lukas Dryml, Ales Dryml, Henning Bager, Lee Richardson, Dariusz Sledz, Ricky Ashworth.
Eastbourne - Peterborough 1 1,25 B&W
Jesli w poprzednim meczu mogła wydarzyć sie jakaś niespodzianka, bo w koncu jechal lider, to tutaj nie widze innej mozliwosc jak HOME WIN. Eastborne pokonali ostatnio własnie lidera z Pool na wyjeździe!!!, takze mysle, ze u siebei nie będa mieli zadnego problemu z wygraną z Panterami.
Zawodnicy jak Norris, N. Pedersen czy Shields u siebie są nie do ugryzienia przez wieksozsć przeciwników, a patrząc na skład gosci, to tylko Richardson jest z nimi w stanie podjąc jakąś walkę, Bracia Drymlowie nie są w formie, a HAvelock radzi sobei może i nie najgorzej, ale jesli zdobedzie 8-9 pkt , to wszystko. Rezerwy - Śledź i Asworth, w porównaniu ze Steenem Jensenem i Morrem wypadają moim zdaniem na korzyść gospodarzy. Sledz dopiero zaczyna pzrygodę z Wyspami, a wiadomo, ze tor w Eastbourne do najłatwiejszych nie nalezy i kazda zdobycz ze strony Sledzia na zawodniku gospodarzy bedzie dla mnie zaskoczeniem.
Ciekwae jak poradzi sobei w zespole "Orłów" Miedzinski, myslę, ze jakiejs rewelacji tez nie nalezy się spodziewac, ale jednak ten zawodnik wygląda mi na soldną drugą linię. Także koncząc moje wywody - stawiam na komfortowe zwycięstwo gospodarzy.