Sprzedam :
Nowość na polskim rynku - kolorowy przenośny skaner w kształcie długopisu : Docupen RC 800
Nie będę wklejał danych, czy zalet, po więcej informacji odsyłam na stronę
http://www.docupen.plNa allegro ceny wahają się 1000-1200 PLN, na ebay-u , łączne koszty sprowadzenia USA to ok. 700-800 PLN.
Skaner DC 800 RC kupiłem niedawno, bardzo mało używałem, jest w pełni sprawny, pełna gwarancja, w oryginalnym opakowaniu, pełne instrukcje, płyty oraz i etui. Sprzedaję go, ponieważ do końca nie spełnia moich wymagań odnośnie rozdzielczości ( zbyt skomplikowane zdjęcia chciałem skanować ).
Poza tym, jest bardzo przydatny w skanowaniu dokumentów, książek, pracuje naprawdę sprawnie.
Zainteresowanych zapraszam na priv, kupiłem go w komputroniku za 1200 PLN i sprzedam go nawet za połowę ceny + koszty przesyłki.
Jest to doskonała okazja dla wszelkich "szperaczy" którzy kupują taniej a potem sprzedają drożej na aukcjach
Doskonała inwestycja krótkoterminowa
Sposób płatności ( bank, moneybookers, paypal ), dokonania transakcji ( np. poprzez aukcję lub bez )
Za 3-4 dni wystawię na allegro, wówczas będzie trudniej tak okazyjnie tanio kupić.
Polecam i zapraszam.