Strona 3 z 19 < 1 2 3 4 5 ... 18 19 >
Opcje tematu
#1821508 - 01/12/2007 02:18 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: kacperek76]
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
Witam.
Dzisiaj troszke pozno ale zdazylem przed czasem tj tak
progresja cd
HANSA-HANNOVER wiecej goli 2 polowa kurs 2.0 stawka 80euro (lad)
drugi typ
roddick-tursunov ponizej 39.5 gema w calym meczu kurs 1.92 stawka 185pln (Unibet)
oraz blake-youzhny 2 kurs 2.28 stawka 15pln

To tyle co dzisiaj zagralem troche wolno cos wchodzi progresja na te gole w 2 polowie.Czy ta loteria dzisiaj moze wejdzie moze nie sie zobaczy,ale kurs jest ok na tego typu progresje.Jak widac z tej progresji chce juz tylko wyjsc na czysto tzn jak bym wogole jej nie zaczynal chyba ze dzisiaj znowu nie wejdzie wtedy mam zaplanowany plan awaryjny czyli dalsza progresje wsparta inna progresja.Ale zobaczymy najpierw jak to bedzie wygladac dzisiaj.Sadze ze bedzie to dzien udanych zniw a mowiac innaczej spodziewam sie zyskow z tych gier.
GAME START ........... $$$$$$
Narazie pogadamy jutro albo nad ranem bo zamierzam to wszystko ogladac live czasami jak mam pozalatwiane sprawy siadam przed tv i na luzie niezaleznie od stawki ogladam co sie wyrabia.Ma to na celu uzyskanie stanu obojetnego choc wg znawcow lepiej nie ogladac wlasnych obstawien chyba ze gramy live .

Do góry
Bonus: Unibet
#1822653 - 01/12/2007 08:13 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
RAFTER Offline
old hand

..I po herbacie Zostal tylko youzhny grany za kilka zlotych.
Miesiac zamykam 15% ponizej planu nie biore pod uwage jeszcze wyniku yuzhnego tak czy siak miesiac uwazam za udany.Teraz biore sie za statystyke miesiaca.W niedziele u mnie start nowego miesiaca ,musze miec dzien calkowicie na zaplanowanie jakie progresje zastosuje,jakie dziedziny ,i ile chce wlozyc do worka.
hehe ok game over more cash $$$$ back

Do góry
#1823558 - 01/12/2007 20:39 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
RAFTER Offline
old hand

Na dzisiaj tak zagralem:
Ahonen-lappi 1 1.95 30pln
dubel
morgernstern-schlierenzauer 1 1.48
Liokelsoy-peterssen 1 1.35 stawka 35pln

wszystko Unibet

Do góry
#1825130 - 02/12/2007 03:51 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2005
Rafter widze ze powrociles w wielkim stylu !
Gratulacje \:\)

Do góry
#1826358 - 02/12/2007 19:42 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: AL_Capone]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
Zobaczymy jaki bedzie + na koniec miesiaca ;-)

btw: prowadzisz jakies statystyki czy tak tylko podajesz typy?

Do góry
#1826371 - 02/12/2007 19:49 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Eska]
rybek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/01/2005
martwcie się za siebie

Do góry
#1828470 - 03/12/2007 05:50 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: rybek]
RAFTER Offline
old hand

Witam.
Dzisiaj nic nie postawilem.Nie znalazlem nic co bym mogl dzisiaj zagrac trzeba czekac nie wolno sie spieszyc.Eska powadze bardzo ale to bardzo dokladne statystyki.Tutaj na forum podaje wszystko co gram i za ile w realu.Statystyki robie u siebie w domu.Tutaj nie mam takiej potrzeby bo i po co ,jesli ktos chce to sobie moze latwo zrobic moja statystyke zyskow i strat.Po za tym uzywam 4 komputerow stacjonarnych i laptopa do szukania i statystyk ,robie tez to dlugopisem i mam sterte zeszytow z historia gry od 2 lat.

I dokladnie chce powiedziec o czyms co nazywam az przesrasz duzo zaczniesz myslec badz bedzie po wszystkim.Mam tu na mysli pewna sprawe chodzi mi o popelnianie tych samych bledow.Jak nasza psychika jest skaplikowana to wie kazdy kto sporo wmoczyl kasy i co sie okazuje.
Przyklad ktory mnie spotykal przez ladne pare lat.Po wiekszej przegranej ktora byla spowodowana gra za wysokie stawki mowilem sobie tak(oczywiscie jak juz psychicznie jakos sie uporzadkowalem) ok tym razem jade powoli.I zeczywiscie jakis czas to wszystko idzie ok i co robi nasz umysl a dokladnie nasze mysli.Nie chcac popelnic bledu o ktorym pamietam czyli nie grac za duza kase na 1 raz moj piekny umysl tworzy nowa wersje tego samego i zaczynam grac w stylu ok po 3-4 razach spodziewam sie wygranej.Suma tych 3-4 gier rowna sie wielka kasa poszla do kieszeni bukis-Znowu spier... sprawe znowu psychiczna zalamkaj akies 4 do 14 dni nim jesli wogole sie pozbieram ok jednak dalem rade sie pozbierac choc w lustrze wygladam jak nawiedzony(a co ci sie stalo wygladasz jak bys wyszedl ze szpitala dla oblakanych ktos zapyta....a nic zle spalem heheh)..ale ok minelo troche czasu i ok tym razem napewno ani 1 raz ostro ani zadna progresja 4 poziomowa z bezsensownymi stawkami .I co dalej nasz umysl nam gotuje gdzies podswiadomie niestety ciagle sobie myslalem ok idzie niezle ale co to za wygrane co to za gowno jest.Nie mowie tego glosno ale gleboko w czaszce jest gdzies tam taka mysl.I znowu przez to chytry umysl podswiadomy pieknie zrealizowal moje pragnienie poprzez gre za umiarkowane stawki za to na wyzszy kurs co w sumie po owszem dluzszym okresie doprowadzilo do fuck up again.I ok tak to trwalo bardzo dlugo...
skonczylo sie i w koncu nie mam klopotu z rozroznieniem do czego zmierzam.Mam dokladny plan i ciagle sobie go powtarzammysle.Najciekawsze ze np sytuacja natychmiastowego odegrania sie jest zakodowana w genach niestety czlowiek nienawidzi tracic czegokolwiek.Co z tego wynika ?A no jedna wazna sprawa konsekwencja w dzialaniu daje pozytywny rezultat.Zadne zmylki czy boczne drogi to wszystko pisze w bardzo wielkim skrocie.Zadam pytanie-czy ktos jest w stanie wygrywac choc 1pln dziennie? Jesli odpowiedz jest tak -to mozesz wygrywac kazda sume o jakiej tylko pomyslisz.Ma to glebsze znaczenie do ktorego sam doszlem i kazdy kto dojdzie do tego co sie za tym kryje jest wygranym.

Do góry
#1828832 - 03/12/2007 08:41 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Eska Offline
Pooh-Bah

No to jak prowadzisz statystyki to co to za problem wklejac przykladowo miesieczne na forum? Bedzie bardziej czytelnie i mozna zobaczyc czy gra przynosi skutek czy nie. No chyba ze robisz temat tylko dla siebie - no ale nie sadze bo bys w ogole nic nie pisal na forum tylko stawial sam w domu i nikomu nie mowil. Jak juz jest temat to lepiej chyba go prowadzic jakos schludnie. No i jak masz statystyki to mozesz sie wbijac pozniej do elity bo tutaj troche ciezko sie pisze jak co chwila temat spada na ktoras tam strone. Rob statystyki to moze przywitam cie w elicie ;\)

Pozdro

Do góry
#1828850 - 03/12/2007 08:58 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Eska]
RAFTER Offline
old hand

...eska nie wiem czy mnie kojazysz ale jestem juz jakis czas na tym forum.I jedno co musze powiedziec tobie afiszuja sie przewaznie ci co nie sa tak naprawde dobrzy.Mi nie potrzeba byc w jakiejs elicie po co mi to potrzebne dla wlasnej satysfakcji?Satysfakcjonuje mnie to co osiagam bez fajerwerkow.Otorz jesli chodzi o o chwalenie sie i wklejaniem statystyk czy screnow z bukmacherow mnie to nie kreci i nie robie tego.Ja moge powiedziec stajac przed lustrem i patrzac sobie w oczy jest kozacko robisz dobra robote kozak z ciebie i pokazac blyszczace zeby.Wiesz wtedy nikt tego nie widzi a mnie to daje motywacje i juz nie potrzebuje rozglosu sam sobie zaspokoilem go przed lustrem.Hehe eska zebys ty wiedzial jaki ja zakrecony jestem to bys naprawde wiedzial czemu tak a nie innaczej postepuje.Po co mam cos robic jak robie to po swojemu i daje to rezultaty.
Taki maly przyklad dla ciebie powiedz mi ktory czlowiek robiacy kase bez ustanku jest lepszy ten co sie z tym afiszuje czy ten ktory jest w ukryciu?
Jesli chodzi o mnie to wszystko podaje w tym temacie czarno na bialym bede to robil jeszcze jakis rok pozniej bede tu dalej ale pewnie zadziej bede sie odzywal.
Eska elita ja wole grac po za elita.

Do góry
#1829125 - 03/12/2007 19:57 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Eska Offline
Pooh-Bah

No jak lubisz szukac temat w gaszczu to ok.

Mowisz ze robisz to dla siebie to po co w ogole ten temat? Ja uwazam ze jak juz cos sie robi to mozna to robic jakos schludnie i zeby inni skorzystali. Bo taki temat jak twoj to jest po co? Dla ciebie? Wiec po co go upubliczniasz? Troche bez sensu ;\) No ale jak tam wolisz.

pozdro

Do góry
#1829144 - 03/12/2007 20:12 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Lawyer Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2003
Originally Posted By: RAFTER
Witam.

I dokladnie chce powiedziec o czyms co nazywam az przesrasz duzo zaczniesz myslec badz bedzie po wszystkim.Mam tu na mysli pewna sprawe chodzi mi o popelnianie tych samych bledow.Jak nasza psychika jest skaplikowana to wie kazdy kto sporo wmoczyl kasy i co sie okazuje.
Przyklad ktory mnie spotykal przez ladne pare lat.Po wiekszej przegranej ktora byla spowodowana gra za wysokie stawki mowilem sobie tak(oczywiscie jak juz psychicznie jakos sie uporzadkowalem) ok tym razem jade powoli.I zeczywiscie jakis czas to wszystko idzie ok i co robi nasz umysl a dokladnie nasze mysli.Nie chcac popelnic bledu o ktorym pamietam czyli nie grac za duza kase na 1 raz moj piekny umysl tworzy nowa wersje tego samego i zaczynam grac w stylu ok po 3-4 razach spodziewam sie wygranej.Suma tych 3-4 gier rowna sie wielka kasa poszla do kieszeni bukis-Znowu spier... sprawe

Heh Rafter jakbym tego nie zrobil ze 3 razy to bym nie potwierdzil twojego toku myślenia, sam nad tym myślalem i mówilem sobie teraz easy gramy powoli, szlo dobrze apetyt zaczynal rosnąć , kilka wtop za grubsze i chęć odegrania jak najszybciej no i konsekwencja to dalsze wtopy. Bylem w UK przez dwa lata, zarobilem trochę grosza i powrócilem do zakladów. Budżet to byl tysiak(przedtem gralem drobnymi)i po miesiącu mam 70 \:\( , te same blędy tylko gralem zamiast 5zl 50zl, ale efekt ten sam.Warto poczytać ten temat, ja nie bralem go poważnie ale widzę, że dużo jest prawdy w tym co mówisz.
Pozdro i powodzenia .

Do góry
#1829261 - 03/12/2007 21:13 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Lawyer]
Eska Offline
Pooh-Bah

Bo zaklady nie sa dla kazdego trzeba miec mocna psyche zeby nie dac sie wciagnac i wiedziec kiedy powiedziec stop. Dlatego tam malo ludzi wygrywa non stop. Wiekszosci dobrze idzie przez miesiac a pozniej wtapiaja cala kase. Jedna wtopa moze sie zdarzyc ale jak to sie powtarza i nie wyciaga sie wnioskow to lepiej dac sobie spokoj z zakladami bo mozna przegrac wszystko.

Do góry
#1843819 - 09/12/2007 06:00 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Eska]
RAFTER Offline
old hand

witam.Chcialem powiedziec ze zamykam temat z osobistych powodow.
Tak czasami to wyglada.Ale respekt dla kazdego kto cos wniosl do tego krotkiego tematu.

Do góry
#1843858 - 09/12/2007 06:16 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
JohnnyB Offline
member

Meldunek: 10/11/2005
no kurdee caly tydzien czekam na typ od Ciebie, z radoscia widze nowy post w twoim temacie a tu taka wiadomość........................... ehh

Do góry
#1844043 - 09/12/2007 07:31 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: JohnnyB]
RAFTER Offline
old hand

czesc JohnnyB
Wiesz czasami robi sie cos wbrew sobie bo tak jest lepiej.Napewno jak poukladam swoje sprawy osobiste ,zaloze nowy temat bardziej dokladny niz ten.Wiesz w zyciu sa czasami takie zeczy ktore przycmiewaja wszystko.Mnie cos spotkalo co powoduje nie tylko to ze zamykam na jakis czas ten temat ale i wogole komplikuje wszystko.
Nie bede sie rozpisywal co mi sie przytrafilo ale powiem ze jest to kolejny cios w moim zyciu straszny ale nie knockdown.Stoje jeszcze na nogach podnosze sie powoli ....Nie chodzi tu o pieniadze czy przegrane bo od dluzszego czasu wygrywam.Tu chodzi o to co kazdy z nas ma w srodku wiesz jak cie dopadnie cos z nienacka wtedy wszystko zalezy od psychiki .Ktos walczy i wychodzi ktos sie poddaje.Ja narazie ukladam w glowie te kostke rubika i mam pare kockow w dobrej pozycji.To co mnie spotkalo przedwczoraj mozna nazwac kolejna lekcja.Jakis bukmacher ma reklame zycie to gra nie zgadzam sie z tym w zadnym przypadku.
Wroce z kolejnym tematem 1 stycznia ,czemu akurat ta data.Ta data jest magiczna ,to dzien gdzie wiele mozna zmienic zaczac od nowa innaczej maxymalnie zmienic to i owo.
To co mnie spotkalo to dotyczy spraw ktore siedza wewnatrz czlowieka . Zycie to nie gra w zyciu czesto sie gra ale zycie i gra to dwa odrebne tematy.Zycie jest prawdziwe czasami az za bardzo...do uslyszenia wszystkim.

Do góry
#1890046 - 30/12/2007 00:07 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Eska]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
czemu ten temat nie jest w " Elite " ??
pierwszorzędna robota RAFTER !!!!!!!
proszę dalej , czekam na typy

Do góry
#1896940 - 01/01/2008 21:21 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Eska]
RAFTER Offline
old hand

Ok dalszy ciag w tym temacie.Nie znam regulaminu tego dzialu ale widocznie tu mam dalej pisac ok no problem.
Typ na dzisiaj ktory wg mnie wydaje sie najbardziej prawdopodobny.Krotki wstep do planu na ten tydzien jade narazie single ,ciagle szukam progresji ktora bede mogl zastosowac jak narazie mam jeden wariant ktory byc moze zastosuje jesli singiel ktory zagralem nie wejdzie.Narazie puscilem tylko ten singiel:

Moya-gabashvili under 21.5(calkowita liczba gemow)kurs 1.85 stawka 70pln Unibet
Po tym meczu bo musze czekac na wynik zadecyduje co dalej.

w tym zawodzie wlasnie to jest piekne ze teraz mam wolne i moge zajac sie tym co lubie do czasu az poznam wynik.

Do góry
#1897180 - 01/01/2008 22:33 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
artbledo Offline
old hand

Meldunek: 08/03/2003

a ja zaryzykuję tezę że tak naprawdę teraz nie masz wolnego tylko cały czas myślisz jaki będzie wynik meczów które typowałeś i co dalej w przypadku gdy nie wejdzie lub wejdzie ...

Do góry
#1897246 - 01/01/2008 22:55 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: artbledo]
RAFTER Offline
old hand

artbledo ja jak obstawilem to juz nie mysle jaki bedzie wynik tylko sprawdzam jak jest juz po wszystkim.Po co mi rozmyslac jaki bedzie wynik skoro zdecydowalem sie postawic i spodziewam sie wyniku ,kiedys tak robilem jednak to tylko wprowadza zamet i zaburza jasne myslenie szczegolnie jak sledzisz wynik np live .Jesli chodzi co dalej jak nie wejdzie to juz z gory wiem co dalej mam dwa plany pierwszy to jak wejdzie i drugi plan jak nie wejdzie wiec jestem spokojny i nie rozmysla co jak...

Do góry
#1897251 - 01/01/2008 22:57 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
RAFTER Offline
old hand

...i jeszcze jedno takie rozmyslanie ma miejsce tylko wtedy gdy postawiles wiecej niz mogles sobie pozwolic jesli stawiasz tyle ze nie mozesz przestac myslec o wyniku to wg mnie postawiles zdecydowanie za duzo.

Do góry
Strona 3 z 19 < 1 2 3 4 5 ... 18 19 >

Moderator:  rafal08