[QUOTE]Oryginalnie wysłał hyde:
[qb]slav , spojrzalem na twoj profil i ujrzalem zwyklego buraka, takiego od pluga oderwanego . Czy ty nie masz nic do powiedzenia oprocz debilnych docinkow ? czy to dla ciebie jakis sposob dowartosciowania sie ? nie chce mi sie z toba polemizowac i obrzucac cie blotem ale twoje podejscie budzi moje obawy iz trafilem na debila i to w dodatku na moderatora
Siedze sobie na tym forum ,ryzykuje swoje pieniazki i gram tam z jakims tam skutkiem ,a ze glownie typuje remisy ,progresja itp. wiec czesto je trafiam ,w NBA tez sie czasem zdarzy Publikuje swoj temat chcac sie zabawic ,czasem moze sie trafi spotkanie ktore przeoczylem a warto je przeanalizowac .
Tymczasem trafiam na niedowartosciowanego czlowieka ktory daje upust swym emocjom wysmiewajac sie z innych . Czy prosilem cie oto bys w tym temacie nawrzucal mi?
NIE chcesz sie bawic to nie bluzgaj, masz tyle innych tematow ,tam sie udzielaj prymitywie[/qb][/QUOTE]Dzięki za słowa uznania Hyde, ale ja naprawdę nikogo nie chciałem obrazić moją wypowiedzią, poprostu widzę że nie masz poczucia humoru, ale to już nie moja sprawa. Przepraszam jeżeli tobie lub innej osobie wyrządziłem jakąś krzywdę ale nie taki byl mój zamiar

. Jedyne co to starałem się podejść do tego tematu z odrobiną dystansu, ponieważ temat progresji jest dla mnie dosyć obcy i dziwny (no bo jak można grać na remisy, ze względu na to że jakaś drużyna nie zremisowała od załóżmy 15 meczy) mogę się mylić ale według mnie na tym za bardzo nie da rady wyjść na czysto, ale mogę się mylić.
W związku z powyższym proszę o rozgrzeszenie i obiecuję poprawę (na swoje usprawiedliwienie podam iż pisząc drugiego posta w tym temacie byłem, jakby to określić, nieczynny,

iwo: a główka nie specjalnie dobrze funkcjonowała).
Pozdrawiam i życzę sukcesów w progresji.
Mam nadzieję iż nadal nie myślisz że jestem burak, bo mnie naprawdę da się lubić, tylko trzeba się przyzwyczaić do dziwnego poczucia humoru.
SLAV