Strona 2 z 19 < 1 2 3 4 ... 18 19 >
Opcje tematu
#1814865 - 28/11/2007 20:52 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: minotauro]
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
Witam.Dzisiaj tylko na chwile bo sroda zapowiada sie ostrzejsza niz przypuszczalem znaczy to ze musze troszke posiedziec nad planem.Co do meczu nba weszlo tak jak przypuszczalem ze bedzie tam max do 200 punktow i progresja na tego rodzaj zakladu dala mi 75 zl zysku.Jak znajde czas to sprubuje zdazyc podac swoj dalszy plan na kolejny dzien.T-error witaj bracie hehe tak oczy cie nie myla syn marnotrawny powrocil z daleka.To forum mozna nazwac moim domem jeszcze zanim je otwierali juz pisalem posty w pusta przestrzen zadajac sobie pytanie czemu ich nie widze.He przypomniec mozna wiele osob z ktorymi toczylem wojny-slowne i rozne schematy z toba bodajze tez cos mialem do uregulowania.Ale to bylo kiedys teraz jest zupelnie innaczej -lepiej.
ok narazie robie tzw wyjscie jak cos zmontuje a pewnie to troszke potrwa bo chcial bym zakonczyc ten miesiac z kalendarzem ale jak by wymagalo porzyczyc pare dni na nastepny miesiac to tez nic sie nie stanie.Ok tymczasem...

Do góry
Bonus: Unibet
#1814923 - 28/11/2007 21:59 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Originally Posted By: RAFTER
To forum mozna nazwac moim domem jeszcze zanim je otwierali juz pisalem posty w pusta przestrzen zadajac sobie pytanie czemu ich nie widze.

\:D

Do góry
#1814935 - 28/11/2007 22:11 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Mr_Andrew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/03/2006
Witaj Kosmito - wytrwałości życzę

Do góry
#1815001 - 28/11/2007 23:19 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Mr_Andrew]
RAFTER Offline
old hand

..ok
Dzisiaj tak zagralem
CELTIC-SHAKTHAR typ wiecej goli w 2 polowie kurs 2.0 stawka 20eur
CELTIC-SHAKTHAR pierwszy gol z prawej nogi kurs 1.66 stawka 20eur

wszystko ladbrokes.
takie sa moje przewidywania,ale podsumowujac pierwszy typ to progresja ciezko przewidziec tego typu rezultat jesli nie wejdzie to poprostu typ idzie do archiwum z naglowkiem(do powtorki) czyli podobny typ i podobny kurs w przyszlosci.
Drugi typ wydaje sie bardziej prawdopodobny biorac pod uwage ze przewaznie strzela sie z prawej nogi to prawdopodobienstwo wejscia tego typu uwazam za spore.Po za tym stawka nie jest wygorowana,wlasciwie dzisiejsze moje inwestycje sa ze tak powiem zachowawcze a nie chce grac nic na sile.Wczoraj siedzialem troche nad tym wszystkim i zeczywiscie nie ma narazie czegos z wiekszym prawdopodobienstwem.Czekam na davis cup i pojedyncze zaklady bo jak narazie 1.3 do 1.4 za zwyciestwo ameryki to zanizone kursy prawie wszedzie.Pozostaje czekac bo nie ma co sie spieszyc.Swoja droga te dwa typy szczegolnie ten drugi uwazam za niezla zabawe-gosc strzela gola pozniek kur...z ktorej nogi strzelales no odpowiedz mi na to pytanie heheh.A tak powaznie typy 1 na progresje drugi poprostu na prosty rozum.

Do góry
#1815004 - 28/11/2007 23:21 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
rapper20 Offline
addict

Meldunek: 12/04/2006
RAFTER: naprawde stary psycholog chyba tylko tobie zostaje ;\) myslalem ze gosc o nicku Elite Typer jest najlepszy ale widze jestes jeszcze ty, i twoje jakies opowiastki o nienormalnej psychologii i karteczkach .. jednym slowem masakra.

Do góry
#1815027 - 28/11/2007 23:38 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: rapper20]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/08/2004
Ja również uważam, że podświadomość to wielka potęga w zakładach, przepraszam, w inwestycjach. Dzisiaj na ten przykład miałem sen, sen podświadomy, i pomyślałem sobie.... to znak, znak z podświadomości, śniła mi się bułka z parówką, taka zrobiona w mikrofalówce, to znaczy zrobiona w piekarni, nie bułka a parówka, parówka zapewne w jakimś zakładzie parówkowym, właściwie to nie była jedna parówka a dwie parówki przecięte na połowy, czyli 4 części dwóch parówek, które znajdowały się z jednej bułce przekrojonej na pół, a integralną częścią 4 części parówek i 2 połówek bułek był ketchup- czerwony, bułka to zboże, chlebek, ziarno, owies, żyto... żyto, samogon, pomyślałem, że to może nawiązanie do wschodniej kultury, alkohol, mocny alkohol, który zostaje wyparty przez zachodnią bułkę, bułkę z parówką, wschód, Rosja, Ukraina, wiem, wiem- Shachtar, Shachtar wyparty przez zachodnią imperialistyczną bułkę z parówką, zachód- Niemcy, Francja Wielka Brytania.... Szkocja, Celtic, tak, bułkowy Celtic, wypycha z własnej połowy samogonowy Shachtar, zwycięstwo pożywienia nad używkami, konieczności- jedzenia nad rozrywką- alkoholem, i ketchup, pomidory, czerwone... czerwone „CZ”, „CZ” jak „Czelsi”, „Czelsi” doprawiające parówkową bułkę, dające jeszcze większą radość, radość Szkotów z Celticu, i Anglików z „Chelsi”. Podświadomość to potęga, wszystko połączone w jedną całość, parówkowo- bułkową- Wielka Brytania. Jednak parówki, podobnie jak bułki połączone w sennych marzeniach mogą zdziałać wiele.

Do góry
#1815029 - 28/11/2007 23:39 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: rapper20]
RAFTER Offline
old hand

Jako ze mam wiecej czasu odpowiem ci rapper20 tak,wez sobie np przeczytaj najpierw ksiazke potega podswiadomosci joseph murphy,pozniej polecam jak odniesc sukces w kazdej dziedzinie jak juz to przeczytasz nie bedziesz myslal ze potrzebny mi psycholog .Raczej dojdziesz do wniosku ze tobie potrzebny jest dlugopis i kartki.Wiesz zekne tak jesli ktos np chce grac dobrze w tenisa to oprocz treningu robi tzw trening mentalny czyli wyobraza sobie poszczegolne ruchy techniki oprocz tego rowniez stosuje technike karteczek z jakas afirmacja.Ja mam kartki z afirmacjami poklejone po calym mieszkaniu i to nie wszystko to jest tylko mala kropelka.Modle sie rowniez np w taki sposob:
Wiem ze mnozenie pieniedzy jest bardzo latwe,kocham to robic na wszelkie sposoby,pieniadze kochaja mnie a ja je.Kazda moja inwestycja przynosi mi zyski kazdy pieniadz wraca do mnie pomnozony ,mnoze pieniadze w nieskonczonosc.Kocham mnozyc pieniadze.AMEN
To tylko jedna modlitwa,chodzi o nastawienie umyslu ,podswiadomosci,wlasnych mysli ,na konkretnie spracyzowany cel.Wg mnie osiaganie zyskow jest mozliwe we wszystkim i na wszystkim.Tylko sa warunki nie znam czlowieka ktory jesli poswieci sie czemus bezgranicznie by nie osiagnal celu.Myslisz wiec tworza sie sytuacje i okolicznosci ja w to wierze bezgranicznie mam na to niezbite dowody ze to dziala.Nie bede ci do niczego przekonywal bo sam powinienes do tego dojsc.Prawda jest ze ,moje posty sa moze inne moze to wynika z mojej osobowosci ,jednak do wariata mi daleko .Mysle rapper20 ze wszystko przed toba.

Do góry
#1815031 - 28/11/2007 23:44 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
RAFTER Offline
old hand

co do ciebie master to nawet nie zaczalem czytac drugiej linijki tego co zes napisal.Obstawianie musi bazowac na doswiadczeniu i analizie ,a podswiadomosc i programowanie to tylko srodek do celu.Zreszta kazdy ma prawo do wlasnej opini i wychodzi tu wlasnie wolnosc slowa,ktos wybiera to inny tamto jeden robi miliony tak drugi siak i koniec dyskusji bo szkoda czasu.

Do góry
#1815048 - 28/11/2007 23:57 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
Co do obstawiania po alkoholu to racja ze nie bardzo to wychodzi ;-)

ale zeby nie pic w ogole? Bez przesady. Ja pije dosc czesto i jakos zle na tym nie wychodze. Tylko trzeba sie pilnowac zeby nie stawiac po alkoholu i na kacu. ja gram tylko w weendy przewaznie wiec jest to w sumie nie wykonalne zeby nie stawiac po alko albo na kacu - no ale tak czy siak jakos idzie ;-)

Do góry
#1815065 - 29/11/2007 00:07 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Eska]
RAFTER Offline
old hand

Eska widzisz ja juz pic alkoholu nie moge bo uwierzylem w cos takiego Nie pije alkoholu wszystko mi sprzyja,pije mam pecha.
Niestety a moze stety w to uwierzylem i nie da rady tego odkrecic .To tak samo jak komus czarny kot przebiegnie droge ,ktos taki mysli(wiec sie stanie) ze bedzie mial pecha.
Ja sie z tego ciesze nie chodzi mi tylko o to co wyzej napisalem,ale np mozna pomyslec jeszcze tak co tez robie czasami.Jesli pije wiec zabijam szare komorki prawda+wiec mam mniej tworczy umysl a to tez ma wplyw na wyniki i decyzje finansowe wiec ...fak drinking.HE naprawde ktos z boku moze pomyslec ze jestem wariatem ale to niesprawiedliwa ocena i bledna w dodatku.Mowie wam najwazniejsze w co sie wierzy i co sie mysli tak to mozna podsumowac.

Do góry
#1815212 - 29/11/2007 01:18 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Eska Offline
Pooh-Bah

ok %-)

Do góry
#1817514 - 29/11/2007 18:14 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Eska]
Eska Offline
Pooh-Bah

pisales cos o zalozonym zysku miesiecznie. Mozna wiedziec jaki on jest?

Do góry
#1817754 - 29/11/2007 21:53 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Eska]
RAFTER Offline
old hand

Witam.
Wczoraj asekuracyjna gra i zeczywiscie rezultaty byly odwrotne.Co do 1 typu to progresja wiec dzisiaj powtorka z rozrywki ktora puszczam juz za ciut wiecej:
BOLTON-ARIS wiecej goli w drugiej pol. kurs 2.0 stawka 45euro
Jak wejdzie to zarobek wyniesie tylko 5 euro wliczajac wczorajsze wtopy.
Co dalej zaczynaja sie skoki na ktorych zawsze robi sie kase i tak:
ZAKLAD NA CALY ROK i zamrozenie kapitalu:
Morgenstern-jacobsen(kto lepszy 2007/08 1 1.55 300pln
NA dzisiaj tylko tyle czekam na davis cup i kursy.Czasami tak bywa ze zamiast stawiac trzeba czekac i wlasnie tak to wyglada jak do tej gdziny dzisiaj.
Eska jakie zyski miesieczne ,nie jest to tak ze ustale zysk miesieczny i na sztywno go robie czasami robie 100% zysku,czasami 150% czasami tylko 10% a nawet 2.Roznie to bywa jednak zasada jest taka czego nie zrobiles w tym miesiacu zrobisz w nastepnym ,badz jesli zrobiles wiecej to masz luzniejszy kolejny miesiac.Wtym miesiacu zalozylem sobie zysk 500-600 euro.To dla jednego malo dla drugiego duzo mi narazie tyle wystarcza.Wiem juz ze bede oscylowal w granicach 300-350 euro bo jutro koniec miesiaca a ja jeszcze w powijakach.Ale ja sie tym zadowalam bo lepszy zysk mniejszy niz strata.Po za tym to zaklady bukmacherskie a ja mam jeszcze kilka innych zrodel zarobku.Wiec laczac calosc nie bede plakal.
Ktos moze wie jaki buk wystawil juz kursy na davisa?

Do góry
#1817825 - 29/11/2007 22:46 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007
W otwarciu tematu napisałeś,że nie masz czasu bo "bycie zawodowym graczem to więcej niż 10 h dziennie na zakichanym etacie"....a dalej jeszcze dajesz do zrozumienia,że tylko bukmacherka daje Ci kase......teraz jak to ująłeś masz "sklejane dochody".....czas się w końcu zdecydować........ ;\)

Do góry
#1817852 - 29/11/2007 23:00 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Maracana Offline
journeyman

Meldunek: 21/11/2007
Ja z apelem.
Nie zamykaj zbyt szybko tego tematu, ponieważ może to być doskonałe źródło dla jakiegoś psychiatry na przewód doktorancki.

Ps. Jak możesz napisać co palisz to będę wdzięczny

Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego, choć droga do tego u Ciebie na pewno będzie drogą cierniową \:\)

Do góry
#1817919 - 29/11/2007 23:45 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Maracana]
RAFTER Offline
old hand

..Agassi dokladnie akurat widzisz dzisiaj mam go wiecej siedze sobie w salonie i przegladam rozne zeczy w miedzy czasie odpowiem tobie tak.Agassi przeciez nie bede ci opisywal gdzie lokuje wszystkie pieniadze bo naprawde czasu by mi nie starczylo na wszystkie rozmowy i o wszystkim z kazdym.Bukmacherka to jedno zrodlo z wielu jakie stosuje do mnozenia pieniedzy,zwykle konta oszczednosciowe ,ktore choc marnie oprocentowane daja jakas tam wyplate co pol roku ,rocznie,dalej np wynajmuje mieszkanie znajomej parze i jeszcze pare o ktorych nie musze pisac.Jeszcze jest gielda ale jak narazie nie czuje sie na tyle kozak by osro tam powalczyc.Wiec widzisz bukmacherka ,znalezienie okazji =czas,uczenie sie o gieldzie= czas ,,interes=czas wiec naprawde samo to ze jeszcze znajduje czas by podac tu swoje filozofiie i przemyslenia uwazam za cod.Sama bukmacherka to za malo by sie cieszyc wolnoscia to tylko jeden zaklad na ktorym da sie pomnozyc grosz.Wlasciwie zadaje sobie takie pytanie kogo mozna nazwac prawdziwym inwestorem?Mysle ze ja nim jeszcze nie jestem ,mozna to nazwac tak jak z tej ksiazki zawodowy inwestor.Czyli moim zawodem jest inwestowanie.Gdzie tego ucza?Ktos zapyta powiem ci ze najlepiej tego ucza twoje pieniadze ktore straciles pod warunkiem jesli wyciagasz wnioski z bledow i ich nie powtarzasz.A prawdziwi inwestorzy?To jest elita ale napewno kazdy z nich zaczynal od najnizszego szczebla wiec drga otwarta dla kazdego.Kwestia decyzji.Ja nikomu nie proponuje zucac pracy na etacie tylko praca na etacie to najmniej ryzykowna forma dostawania pieniedzy i dlatego jest nisko oplacana.Nawet jesli ktos zarabia wiecej to jest ze tak powiem bez czasu wyglada to tak=pobudka,praca,cos tam,sen,pobudka,praca,cos tam.Pozniej przychodzi weekend wszyscy zadowoleni maja 3 dni wolnosci Brawo.Mi sie to niepodobalo jak skonczylem 26 lat powiedzialem k**** co to za dziadostwo w co ja sie pakuje przyzeklem sobie osiagac zyski nie pracujac na etacie.Jakos nie zebram ani zle mi sie nie powodzi ,od kilku ladnych lat.Lepszy juz jakis lombardzik czy komis na poczatek niz harowka dla kogos kto myslal podobnie jak ja i kreci twoim miejscem pracy.Owszem mowie kazdemu pracuj jesli masz taka ochote badz jesli kochasz to co robisz,jesli zas nie zrob wszystko co mozliwe by to zmienic.Obejzyjcie sobie program zycie w las vegas ilu tam jest zawodowych roznosci .Ze w polsce normalni ludzie by powiedzieli zawodowy kto?hazardzista np,gracz,.Np ja mogl bym pracowac za pieniadze tylko jako krupier w kasynie i to przy ruletce nawet za pol darmo,fascynuje mnie poczynania ludzi przy takich stolach.Zachowania po przegranej itd.Np czy ktos z was robil taki schemat ja to sprawdzilem za granica odwiedzilem dokladnie 20 kasyn jednego dnia po co by zrobic cos co polecil mi zawodowy gracz.Powiedzial tak chcesz dzisiaj zarobic 200dolarow mowie chce a wiedzialem ze bedzie to jakas lekcja.Gosc powiedzial wez tylko ze soba 50 dolarow i zagraj w kazdym kasynie po razie w kazda znajdujaca sie tam ruletke tak by wygrac tylko 2 dolary.Odwiedzilem w sumie 20 kasyn zagralem tylko 25 razy robiac po 4euro.Wynik gry byl oczywisty 100dolarow dodatkowo w kieszeni ale tu chodzilo o cos wiecej te ruletki to byly wlasnie zrodla zarobku im wiecej tych zrodel tym wiecej kasy.I tyle.

Naprawione ;\)

Edited by Rivaldinho (30/11/2007 02:18)

Do góry
#1817922 - 29/11/2007 23:47 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
RAFTER Offline
old hand

..o widze ze ucielo mi pierwsza polowe wypowiedzi ciekawostka.No nic druga tez jest ciekawa.

Do góry
#1817923 - 29/11/2007 23:49 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
jak sie da na "quote" to mozna przeczytac calosc \:\)

swietny temat RAFTER!!!!

Do góry
#1820696 - 30/11/2007 18:26 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: yaaho]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003

Bwin ma single, sportingbet correct score, a prawie każdy buk ma kursy na finał USA - Rosja ;>

Do góry
#1820938 - 30/11/2007 21:46 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Kameleon]
kacperek76 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2003
Originally Posted By: Kameleon

bwin ma single, sportingbet correct score, a prawie każdy buk ma kursy na finał USA - Rosja ;>

w unibecie sa juz kursy na poszczegolne pary ;\)

Do góry
Strona 2 z 19 < 1 2 3 4 ... 18 19 >

Moderator:  rafal08