tv : jak juz pisalem na podstawie wiedzy i postow RAFTERA napisalem mu dzialy ktore powinny pasowac do jego ksiazki. I stary wez skoncz z tekstami typu gowniarz bo to ze np. masz 30 lat czy wiecej niezmienia faktu ze po tym co piszes jestes tylko kozakiem internetowym ktory dostal by pare strzalow i by pobil swoje okularki
a to ze sobie piszesz ze ktos ma 30 lat czy 40 niema nic do tego co potrafi zdzialac na ulicy, ty jak widze 90% czasu spedzasz na mecz.pl wiec watpie zeby taki mastaha jak ty cos potrafil, a jedynie pokazaczyc w miejscu gdzie czuje sie wazny i dowartosciowany a co najwazniejsze bezpieczny
wiec moze skoncz swoje biedne teksty w stosunku do mnie. Straciles duzo kasy grajac Raftera, bo udalo mu sie ciebie nabrac, na jego psychologiczne tektsty o tym jak buki popadaja i jak rabowal kasyna ? Spodziewalbym sie po tobie odrobine wiecej ale jedna cie przecenilem.
A mamusia za kark to prawd. jeszcze ciebie bierze bo zapewne z nia mieszkasz a gdy o 23 klikasz na klawiaturze to ciach za lep i do lozka prowadzi
Edi: pozatym :
"Dla mnie bowiem nie musi wcale mieć racji ten kogo trzeba czasem
brać w obronę-bo tu nie o rację a o zasady idzie!"
Dobrze wiesz ze nie idzie tu o zasady ale o to ze przez ostatnie twoje wypociny w stosunku do mnie dostales bana.. co wiecej pisales takie glupoty ze az przykro sie robilo o jakis zlotych systemach itd, nie potrafiles odpowiedziec na podstawowe pytania i oczywiscie omijales konkretne posty
te 2 rzeczy cie bola strasznie i dlatego masz problem. Wsumie to nastepne dzialy do ksiazki Raftera moglbys napisac ty w tylu " magiczne systemy " itd.. Mowie to szczerze taka ksiazke bym napewno kupil i z checia przeczytal
no ale wiecej niz 20 dych bym niedal