rozwrzeszczany tłum chce rybe (typy), a chyba nikt nie dostrzega, że
RAFTER chce wam ofiarować wędke. Szkoda mi nawet czasu aby rozwijać tą myśl, gdyz ktos kto sam tego nie zauważył, to i tak żadne tłumaczenie mu nie pomoże. powiedzenie niewidomemu , że przed nim stoi słoń, i tak nie sprawi, że go zobaczy.
nawet jeśli
RAFTER teraz poda 10 typów po kursie 5,00 każdy , i trafi je wszystkie, to nie będzie to warte nawet 10% tego, co ten człowiek wam przekazuje tym co pisze o życiu, a co bodajże
Eska nazywa czymś na kształt zbędnych pierdół. ale to wlasnie kolejna kwestia, której jeśli ktos sam nie widzi, to i tak nie da sie takiej osobie tego unaoczynić.
jahu, dobrze pamietam starego Raftera. był to dupek, który wszystkich miał za idiotów, a samego siebie uważał za guru bukmacherki. no taka prawda. ale czy nie widzisz zmiany o 180 stopni? "starego" i "nowego" RAFTERA łączy wyłacznie ten sam nick na mecz.pl. a chwała mu za to, ze potrafił się czegoś nauczyć na podstawie wcześniej popełnianych błędach, że umiał wyciągnąć z nich wnioski, i posiadając nową wiedzę odbić się od dna. dla mnie to jest Wielkie!
Wielu zwyczajnie zaszufladkowało
RATERA, i macie zakodowane, ze cokolwiek on napisze, to należy to wyśmiać, "bo to RAFTER" przecież. Beznadziejne.
RAFTER, doskonale rozumiem wszystko o czym piszesz. w 100% się z Toba solidaryzuje. Bądź nadal sobą, ucz się na kolejnych błedach (bo ich sie nie da zupełnie wyeliminować), i nigdy sie nie poddawaj. i szacunek za to, że chce Ci się w ogole użerać z prześmiewcami. mi by nawet było szkoda klawiatury na prowadzenie takich dyskusji
wszystkiego pięknego
ps. to był mój pierwszy i z pewnością ostatni post w tym temacie. z góry mówie, ze leje ciepłym na wszelkie "wycieczki" pod moim adresem, będące reakcją na powyższego posta.
Szczęsliwego Nowego Roku all