panowie czy to normalne u nich wyplata na konto bankowe 400zl a na konto dochodzi 358zl? Pisza ze oplata 2 zl ale z tego co widzemi pobrali 42zl
A zagrales za 65% wplaconej kwoty nim zleciles wyplate?
"2.8.1
W przypadku chęci dokonania wypłaty po wcześniejszej wpłacie, a braku dokonania zakładów lub dokonaniu zakładów za znikomą część wpłaconych środków (mniej niż 65% kwoty), lub dokonania zakładów przeciwstawnych procedura stanowi:
a. w przypadku kart płatniczych/kredytowych: wypłata może nastąpić po min 10 dniach od dokonania wpłaty, klient zobowiązany jest dodatkowo dostarczyć skan dowodu tożsamości oraz oświadczenie dot. postępowania z bezcelową wpłatą do systemu betgun.com.
b. w przypadku wpłaty z MB: wypłata może nastąpić po 5 dniach od dokonania wpłaty
c. w przypadku przelewu: wypłata może nastąpić po 1 dniu od dokonania wpłaty
2.8.2
Od każdej transakcji wypłaty wycofania środków określonej w pkt. 2.8.1 z konta w betgun.com będzie pobierana opłata manipulacyjna w wysokości 10% wypłacanej kwoty nie mniej niż: 16 PLN/4 EUR/6 USD"Tyle, ze jak dla mnie ten buk kradnie kase.
Wplacilem w ostatnim dniu Olimpiady 1200zl, przez caly dzien zagralem zaklady za kwote 1100zl czyli prawie 90% wplaconej kwoty, a oni mi te 10% odliczyli, dlaczego?
Jak wplacisz 2000zl to jednoczesnie musisz zagrac za 1350zl zeby to 65% zaliczyc. Nie licza sie kupony grane jeden po drugim, musisz zagrac JEDNOCZESNIE za 65% wplaconej kwoty (kilka kuponow w tym samym czasie).
Tylko gdzie w regulaminie jest to napisane? Tak wiec przestrzegam przed tym bukiem bo lamia ustalony przez siebie regulamin i jak dla mnie kradna pieniadze nieslusznie.