tyler,Jestes boski, rano sobie wstaje aby sprawdzic wyniki brazylijskiej telenoweli (tzn ligi b.), juz jest dobrze.
Wchodze do STOPROCENROLNY (z przyzwyczajenia) a tu taki humorzasty post, ale rzesz mnie rozbawil.
A na dodatek masz super propozycje, absolutnie sie przychylam do propozycji tyler'a.
iwo:
P.S. Dobrze ze wprowadziles te skroty, bo cenzura musi byc..
ambasador,Ze trzeba cos zmienic w tym topicu to juz od dawna apeluje, od samego poczatku nie podobaly mi sie typy (jak juz sie powszechnie tutaj nazywa) z kosmosu. Wyraznie widac ze tu rzucaja typy niektorzy "od tak sobie", przykladowo ostatnio jeden Pan przedstawil mecz, a dopiero po jakims czasie ubral go w odpowiednie oznaczenia (xxxx,data, kurs etc) - z czego wnika ze wpadl tu przypadkowo albo/nawet nie chcialo mu sie przeczytac regulaminu..
Trzeba jak najszybciej zaczac dzialac, zmieniac regulamin, bo nic tu chyba juz nie pomoze.
Zwroc uwage ze duza juz czesc ludu podala swoj tygodniowy typ w srdoku tygodnia, a przeciez w weekend jest najwiecej meczy, wtedy jest sie wstanie wybrac ten najpewnieszy mecz.
P.S. Mimo wszystko piwko za dyplomatyczne zalatwianie patalachow, co nic nie wnosza. Ja bym sie tylko niepotrzebnie wkurzyl i powyzywal - nie mam cierpliwosci do takich...
iwo: