Masz racje lino, ale ja sie przekonalem juz nie jeden raz, ze takie typowanie na trzeci wynik jast bardzo dobre.Przewaznie wychodzi wynik jakiego sie wiekszosc nie spodziewa. Zobaczylem ze ktos tam postawil na 1,ktos inny na 2 wiec sam rozumiesz. Zreszta w spotkaniach towarzyskich remisy zdarzaja sie dosc czesto. Czy jak Real gral ostatnio a Roma ktos typowal na Rome? Ktos napewno, ale byl to maly % graczy. Wiekszosc typowala 1, albo X, ktory wydawal sie najprawdopodobniejszy. Kosecki i Wolek w studio Polsatu wymadrzali sie i tez nie trafili. Jak uslyszalem ze od kilkudziesieciu lat wloskie druzyny nie wygraly na Santiago Bernabeu (chyba dobrze napisalem?), do tego te ich typy, od razu pomyslalem ze Roma wygra. A kto stawial na Bayern M. 2 sezony temu jak grali z Realem w finale LM. Kurs nyl kolo 5 i jakos wszedl. Piszesz ze duzy kurs jest do d... . Dlaczego? A ile jest kursow z malymi kursami i nie wchodza? To tylko pilka, sport.Wszystko sie moze zdarzyc. Nie mozna tego wykalkulowac. Wszystkie statystyki,analizy biora nieraz w leb. Wiem cos o tym, bo spedzam cale dni na analizie i nieraz nic z tego nie wychodzi, chociaz wydawaje sie przed meczem, ze inny wynik jak ten co sobie zakladasz nie ma prawa bytu.
Nie postawie przeciez na Danie, skoro uwazam ze nie wygraja.Nie dam tez na Polske, bo raczej tez nie maja szans. Remis jest dla mnie dosc pewny w tym meczu.Dlaczego? Patrz wyzej.
A tak po za tym, przeciez nikt tego nikomu nie kaze grac. Jest mnostwo innych typow w tym temacie.
Po za tym jak dwa razy nie trafie to automatycznie wylece z tematu.
Tyle. Koniec, bez odbioru.
Pozdrawiam