No i miło - że Hszpanie mimo prowadzenia 2-0 przegrali. Nikła bo nikła ale satysfakcja dla polskich kibiców za zabrany półfinał.
Ech szkoda tego turnieju, bo był do wygrania
Nie uwazam ze Hiszpanie zabrali nam polfinal, no moze po czesci tak, ale tylko dlatego ze wygrali z nami mecz. a co do samej ich porazki w finale to szkoda i nie tylko dlatego ze na nich stawialem, ale podobali mi sie w tym turnieju, a Serbowie grali przecietnie, no ale pokazali klase w najwazniejszym momencie i wykorzystali slabosc przeciwnika i za to gratulacje dla nich!! A co do rewanzu na Hiszpanach to jesli tylko bedziemy w optymalnym skladzie, to znaczy z Wlazlym na ataku i z Winiarem na przyjeciu to z Hiszpanow nie bedzie co zbierac w interkontynentalnym!! A ten turniej, w tym skladzie niestety nie byl do wygrania!! Smutne ale prawdziwe i uwazam ze glowna tego przyczyna byla zle dobrana kadra zawodnikow bez nominalnego atakujacego (moze w kolko to powtarzam, ale taka prawda).
No nic, nie ma co rozpisywac sie bo juz po turnieju. Niestety dla mnie byl srednio dochodowy, ale na szczescie od wtorku kobietki i mam nadzieje ze bedzie z nimi podobnie jak w Pucharze Swiata gdzie faceci srednio dali zarobic,za to na kobitkach byl zysk bardzo bardzo spory