WITAM.
Najpierw do agassiego(hehehe) naprawde mnie rozbawiles stary mimo ze ze wstalem lewa noga to zaraz zaskoczyla mi prawa.HE agassi ty to nazywasz obsesja ktora ma przejsc w zeswirowanie.Ok ok wlasnie na to licze ,podam ci przyklady zeswirowanych w cudzyslowie,anstain(czy jak to sie tam pisze),rasputin,reszte mam w glowie ale narazie nie wychodza na swiatlo dzienne.Chodzi o to ze przewaznie ludzie ktorzy nazywani sa przez tzw normalnych za swirow przyczynili sie do zmian naszej planety i wiele zrobili.Widzisz jesli ja zeswirowalem na punkcie bukmacherki,inwestycji,mnozenia pieniadza i tylko to mam przed oczami mnozyc pieniadze to chce na to horowac cale zycie bo przynajmniej realizuje zyski w tej chorobie.
Co robilem przez czas jak mnie nie bylo wiele zeczy naprawde sporo zeczy.Np mialem okres wielkich przegranych ze wpadlem w depresje i to tak powazna ze moj lekarz spakowal walizki mowiac nienaprawialny.Jednak podnosilem sie powoli spotkalem wielu ludzi tych tzw niby przyjaciol i jednego czlowieka z naszej branzy ktory zmienil moje zycie i myslenie.Pracowalem nawet pol roku na zwyklym etacie ale porzucilem prace bo nie w mojej naturze tracic pieniadze w pracy na etacie gdzie zarabia sie tylko przez 5 dni w tygodniu i w dodatku z gornym limitem aktywacji:)Poprostu przeszlosc poszla jest terazniejszosc i tak wczoraj nic nie gralem ale wiele godzin poswiecilem na analizy i na plan tygodniowy bo zaplanowalem sobie tygodniowy zysk.Startuje z tym typem:
LAL-SEATLE NBA UNDER216.5(
Unibet) PLUS DOGRYWKA KURS 1.95 STAWKA 90PLN
Mecz jutro wiec mam moment odsapniecia i poszukania czegos w zastepstwie w razie innego rezultatu.Po za tym plan tej gry zaklada w razie przegranej szukanie podobnego zakladu nastepnym razem tzn jesli to nie wejdzie czekam na podobna mozliwosc zakladu 216.5 under oczywiscie bede musial porownac zespoly itd .Plan jest dosyc prosty nie wchodzi czekam na podobna okazje nie wazne czy za dzien czy za tydzien musze zrealizowac zysk z tego rodzaju zakladu.Jest to jak widac rodzaj przemyslanej progresjii.Jesli taki nastepny handicap bedzie (jesli ten nie wejdzie) np za 2 dni to czekam zwiekszajac odpowiednio stawke .Lubie taki styl gry bo mozna szybko zakonczyc pol tygodnia .
Druga zecz o jakiej chcial bym powiedziec ale juz nie dzisiaj to jest to co wszyscy lubimy zyski.Ciekawi mnie jak wy to ustalacie a to bardzo wazne .Wiesz ktos powie chcesz tylko 100euro tygodniowo co to za pieniadz,powiem mu to jest 100euro i to jest wlasnie taki pieniadz ktory chce wlozyc do kieszeni tego dygodnia.Czemu jeden zapyta tak malo przeciez to smieszna suma ..no tak dla kogos moze i smieszna np mi potrzeba w tym tygodniu tylko 147euro zysku.A to dlatego ze mamy prawie koniec miesiaca i brakuje mi do planu miesiecznego wlasnie tylko juz tyle.Dlatego dobrze jest robic plany miesieczne,2tygodniowe,tygodniowe,i 3 dniowe.Pozniej nalezy to wszystko analizowac pod wzgledem miesiaca ,tygodnia itd.Powoli bez fajerwerkow konsekwentnie Mnoze pieniadze.Ok strzala odezwe sie po tym meczu.