[QUOTE]Oryginalnie wysłał Pitersson:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał A.S.Romek:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał globus:
[qb]Mam rozumiec ze wg regulaminu oba typy mam uznane za spudlowane
Nie chce mi sie w to uwierzyc dlatego to pisze. Zeby z powodu zlego buka uznawac typy za nietrafione ?
uke: [/qb][/QUOTE]
Jakbyś zmienił szybko buka ,kursy itp. tak jak to uczynił Fox_Mulder to bym CI te typy zaliczył! A przecież zawsze przypominam w 1 poście tematu proszę przeczytać regulamin! Typy już są wykorzystane(0) i pozostaje Ci ich jeszcze 3[/qb][/QUOTE]A.S., moim skromnym zdaniem wypadałoby zastosowac tu tryb zdroworozsądkowy i zaliczyć typ na Reida globusowi, tak wyjątkowo! Ja nie mam w tym żadnego interesu, ale tak byłoby bardzo w porządku. Przecież ten kurs który on podał na Reida z expektu, był i tak niższy od kursu z sts-u. Ja byłbym za tym, żeby to uznać globusowi. Po prostu taki wyjątek, który potwierdzi regułę że korzystamy tylko z naziemnych.
Oczywiście ty jesteś tu szefem i decyzja należy do ciebie, ale może warto byłoby np. zrobić małą sondę wśród uczestników konkursu, czy
WYJĄTKOWO uznać typy globusa z kursami z expektu? - to taka moja nieśmiała propozycja.
Może po prostu po podaniu typów nie zaglądał do tematu i nie wiedział, że wystarczy zmienić buka żeby uznać jego typy?[/qb][/QUOTE]Dokladnie to samo powiedzialem Romkowi jeszcze zanim Globus napisal swoj post na ten temat.... zanim sie zapytalem, bylem pewny ze nie bedzie robil problemow i juz nawet sam poszukalem najwyzszych kursow i zapisalem Globusowi 1.98 za Reida z Fortuny
Licze ze Romek zmieni zdanie