SZULC
old hand
Meldunek: 14/10/2003
Mam pytanie..dosc smieszne bo chodzi o gre na PS2 a dokladnei o God of War...jestem w momencie gdzie Kratos musi uwolnic taka laske ktora wisi na linie. W srodku sceny leci woda z tzrech miejsc a ja moge tylko poprzesuwac 2 kolumny . Jest takze winda o raz wielki posąg ktory trzyma ,,talerz'' Niemam pojecia co zrobic a mysle od wczoraj..jakies podpowiedzi ?
Mam taki mały problem z telefonem mamy... wyswietlacz jest cały niebieski, nic nie widac, da sie włączyc telefon z tym że poprostu cały wyswietlacz jest neibieski :/ jest to nokia 3310, miał ktos kiedys podobny przypadek?
Mam pytanie..dosc smieszne bo chodzi o gre na PS2 a dokladnei o God of War...jestem w momencie gdzie Kratos musi uwolnic taka laske ktora wisi na linie. W srodku sceny leci woda z tzrech miejsc a ja moge tylko poprzesuwac 2 kolumny . Jest takze winda o raz wielki posąg ktory trzyma ,,talerz'' Niemam pojecia co zrobic a mysle od wczoraj..jakies podpowiedzi ?
Mam taki mały problem z telefonem mamy... wyswietlacz jest cały niebieski, nic nie widac, da sie włączyc telefon z tym że poprostu cały wyswietlacz jest neibieski :/ jest to nokia 3310, miał ktos kiedys podobny przypadek?
z góry dzieki
tak, masz uszkodzony wyswietlacz znakowy monochromatyczny, proponuje zajrzec tutaj naprawa
Witam Potrzebuje pomocy. Czy ktos moglby mi pomoc w rozszyfrowaniu tych kadrow filmowych, chodzi mi o tytul filmu i rezysera, choc pomoc moze rowniez np. nazwisko aktora itp.
Co do filmów: 2) Jeździec bez głowy Ale jestem mniej niż w 50% pewny ale być może że to ten film bo tam też było coś podobnego jak to drzewo, ale raczej się mylę. A to co podał ajdam zgadza się z tytuałami. A co do telefoni to się nie znam, więc nie pomogę.
Meldunek: 07/11/2003
To na pewno Jezdziec bez glowy - Sleepy Hollow. A na pierwszym kadrze jest oczywiscie najwiekszy komik niemego kina (sorry, Charlie) - Buster Keaton. Sadze, ze to film - Out West ???
Ktoś wie jak działa "kredyt konsolidacyjny", ale od strony banku? Jak to jest? Bank konsolidujący spłaca cały kredyt w poprzednim banku? I jak mogą dać niższe oprocentowanie od tego poprzedniego banku? Gdzie ich zarobek? Na czym oni zarabiają?