Oczywiście jak wyścigi odbywają się w Jagersro lub Solvalli to spore szanse ma Adielson Erik jeden z najlepszych dżokejów w Szwecji.
Przeziębiłem się i nie mam ochoty na bawienie się w zakłady H2H. Jak w stawce wystepuje A.E. po prostu stawiajcie w ciemno na niego.
Warto tez zwrócić uwagę na wyścigi 6 i 7. Do obu są oferowane zakłady na zwycięzcę w unibecie i expekcie.
W wyścigu 6 faworytem jest Lina Crown z z A.E., ale w stawce startują też inne konie. Jak dla mnie odrobinę niedoceniany jest Workington Crown. Koń powożony często przez A.E. tym razem przez Sjunessona może sprawic miłą niespodziankę.
W gonitwie 7 wystepuje trochę duńskich koni i jeden fiński. MOże być trochę zamieszania i przepychanek. Jednym z faworytów jest oczywiście Frosts New Yorkerz powożony przez nikogo innego jak właśnie A.E. Ale czy wygra?
Ciekawe na te wyścigi oferuje zakłady
Unibet w formie obstawiania miejsca od 1-3 i to całkiem po niezłych kursach. Ale szanse koni lepiej wycenił expekt.
Werdykt:
Adielson Erik - each way
wyścig 6
Workington Crown miejsce od 1-3 - (2.5)
Unibetkto wygra: Workington Crown (10.0) expekt
wyścig 7
Frosts New Yorker miejsce od 1-3 - (2.1)
UnibetBellamy´s Domaine miejsce od 1-3 - (2.4)
UnibetDaw Tvärbäk miejsce od 1-3 (2.0)
UnibetDinka Mögelkaer miejsce od 1-3 - (2.8)
UnibetDinka Mögelkaer - kto wygra (12.00) expekt
Wszystko co tu proponuję to stawiam, a nawet jeszcze więcej
dlatego za prawie minimalną stawkę zagrałem debla Workington Crown i Dinka Mögelkaer ako=120