[QUOTE]Oryginalnie wysłał Mregal:
[qb]Witam nigdy niestawiałem na ten sport.
Dlatego chciałem sie zapytac czy waro grać na z tak powiem "pewniaki" (czyli zdarzenia z mniejszym kusrem) w expekt.com tylko że tam można stawiać "Kto lepszy" Są jakies strony albo inne tematy bo tu zbytnio niewiem co wy piszecie....[/qb][/QUOTE]Spis najciekawszych stron w poście nr 1 w tym temacie
al:
Warto grać w ciemno co tutaj typujemy, a szczególnie Torsten, Fred czy w końcu ja. Efekty znacznie lepsze niż na niektórych stronach z płatnymi typami na piłkę nożną, zwłaszcza ostatnio
Niestety bywają okresy gdzie prawie nic nie wchodzi i wtedy należy się uzbroić w cierpliwość, zredukować stawki i czekac na passę.
Nie ma się co przejmować niższym lub wyższym kursem - zwłaszcza przy zakładach h2h ( kto lepszy). Trzeba wiedzieć, że niektóre konie mimo że lepsze, są dyskwalifikowane za galop.
Warto grać na zwycięzcę a jeszcze lepiej trafić ich kilku w jednym kuponie
Ciekawe i moim zdaniem dość bezpieczne są zakłady na to czy wygra koń z numerem niższym lub wyższym albo parzystym i nieparzystym. Ale tak naprawdę kaske robi się na zwycięzcach - o kursach w przedziale od 4 do 12. Wyższe trafienia udają się niezwykle rzadko.
Dobrym sposobem jest granie też kilku koni w jednym wyścigu. co łatwo policzyć ze przy wysokich kursach - w końcu się wyjdzie na swoje. Ale jak powiedziałem najlepiej po prostu trafić.
Rada: zanim zaczniesz grać, poobserwuj trochę typy, wyniki, poogladaj relacje na ATG, i zagraj na kartce papieru albo za symboliczne stawki.