Odwołuję ignora z tytułu jawnej prowokacji .
Wiesz
kmiotku na czym polega różnica między nami ? Nie wiesz, bo i skąd . Jest ich więcej a własciwie cała masa ale skupię się wyłącznie na jednej , zasadniczej - na grze .
Jak sobie przypominam w roku 2000 startowaliśmy z różnych poziomów . Ty już grałeś od lat a ja zaczynałem dopiero swą zabawę . Przez prawie 3 lata nie wyniosłeś ze swych doświadczeń niczego co wskazuje na Twój rozwój. Właściwie jest odwrotnie - swym aroganckim zachowaniem oraz
grą pokazujesz że wręcz cofasz się w rozwoju . Już niektórzy nazywają Cię czubkiem . Czy to nic dla Ciebie nie znaczy ? Czy jesteś do tego stopnia ignorantem ? Masz tyle samo lat co ja a śmieją się z Ciebie gówniarze ( bez urazy dla małolatów ) . Najgorsze jest to, że mają rację
. Jesteś pośmiewiskiem tego forum na własne życzenie .
Niech ten Twój matematyk wyjaśni Ci podstawową zasadę
gry. Musisz mieć przewagę właśnie matematyczną bo inaczej d_u_p_a zbita i będziesz trwonił każdą pulę prędzej czy później . To już słyszałeś przecież ale olałeś to. A dlaczego ? Bo masz małą wyobraźnię albo niskie IQ - jak wolisz .
Co do mojej osoby .
Nazwanie mnie "starym capem" przez chorego człowieka nie jest obelgą, wszak można wszystkiego się po takim spodziewać
. Co do mej gry to w przeciwieństwie do Ciebie nauczyłem się sporo , głównie od ludzi będących tu na mecz.pl . Forum a właściwie me typy traktuję tu trochę jak poligon doświadczalny . Są to moje pomysły, które mam zamiar wdrożyć w życie i gram je owszem ale za symboliczne stawki. To co puszczam w rzeczywistości za normalne stawki nie oglądają widzowie . Dlaczego ? Z różnych powodów , m.in. dlatego że jest tego dużo i nie sposób umieszczać i podliczać to wszystko.
I na zakończenie przydługiego postu możesz obejrzeć sobie jak po cichu i bez nadmiernego rozgłosu zarabia się Twoje "tygodniówki" ...
http://www.sportstouts.com . Moja w tym tygodniu wyniosła 300$ choć będzie to widać dopiero jutro . Jak dobrze popatrzysz to znajdziesz znajomego nicka , który w zeszłym miesiącu zrobił pełną nagrodę czyli 1000$, nie wspominając o "tygodniówkach" .
A to wszystko
kmiotku są tylko konkursy gdzie nie zainwestowaliśmy ani jednego , własnego centa. Widzisz jaki mały jesteś ? O czym ja mam z Tobą rozmawiać ?
Jesteś pierwszą osobą , która sprowokowała mnie do tego tonu . Nie mam w zwyczaju wrzucać ludziom ale jeżeli trzeba to nie mam nic przeciwko .
Obudź się Rafter - Fisher.