Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#22488 - 16/09/2002 05:57 system gry under/over
Anonymous
Unregistered

Sorry za zalozenie nowego tematu, ma on tylko na celu poinformowanie grona osob z forum, o zalozeniu przeze mnie stronki dotyczacej gry w/wym metoda. Mam w tym pewne doswiadczenie i chce sie typami podzielic publicznie. Zapraszam do odwiedzin mojej stronki http://rafikbet.republika.pl
Wyglad stronki jest marny ale mam nadzieje ze typy beda wartosciowe

Do góry
Bonus: Unibet
#22489 - 16/09/2002 13:10 Re: system gry under/over
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 16/08/2002

• Napewno skorzystam.
  • Mowisz ze masz doswiadczenie...
  • A na forum chyba jestes swiezy?

Do góry
#22490 - 16/09/2002 13:21 Re: system gry under/over
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
Rafik sam sie ostatnio zainteresowalem jakis czas temu tego typu oferta.Jesli chodzi o pilke to nie ruszam jej prawie nigdy,ale tego typu zaklady sa bardzo ciekawe.Gralem juz progresja swego czasu na te sprawy i zysk byl ciagly.Jednak nigdy nie zaangazowalem sie w to zbyt ostro.Zamierzam wlasnie teraz czesc strat ktore ponioslem odrobic wlasnie tego typu zakladami.Jest to jednak nie moja dzialka i mysle ze duza role gra tu przypadek.Progresja na 7 typow powinna wystarczyc przy stawianiu caly czas na under czy over jednak uwazam to za gre losowa i roznie tu moze byc.Jestem ciekaw co ci z tego wyjdzie na dluzsza mete.

Do góry
#22491 - 16/09/2002 16:23 Re: system gry under/over
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

Jesli chodzi mecze under/over, to wlasnie progresja powinna wygladac troszke inaczej. Kiedy wlasnie potencjalna druzyna przez np 4 kolejki gra np. na under to wtedy automatycznie jest superbet na over, najczesciej wtedy wchodzi. Inni jua tak graja, przykladow nie trzeba daleko szukac. Prosze zwrocic uwage na typ Kejspera, postawil na over w meczu Besiktas, bodajze w temacie: "Moje i wasze typy", jest to typowy przyklad progresji na under/over.

Do góry
#22492 - 16/09/2002 19:10 Re: system gry under/over
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lino:
[qb]Jesli chodzi mecze under/over, to wlasnie progresja powinna wygladac troszke inaczej. Kiedy wlasnie potencjalna druzyna przez np 4 kolejki gra np. na under to wtedy automatycznie jest superbet na over, najczesciej wtedy wchodzi. Inni jua tak graja, przykladow nie trzeba daleko szukac. Prosze zwrocic uwage na typ Kejspera, postawil na over w meczu Besiktas, bodajze w temacie: "Moje i wasze typy", jest to typowy przyklad progresji na under/over.[/qb][/QUOTE]Tak wlasnie jest jak mowi Lino. Plus grania na lamanie passy jest taki, ze zwykle kurs jest duzo wiekszy niz normalnie. Ma to ogromne znaczenie w progresjach wszelkiego typu...nie wiadomo tylko na czym polega Twoj system Rafik...jak moglbys przedstawic jakies szczegoly - bylbym wdzieczny!

Do góry
#22493 - 16/09/2002 21:03 Re: system gry under/over
Anonymous
Unregistered

Ciesze sie ze ktos zainteresowal sie tym tematem. Rafter masz racje, gra progresja w ten sposob na pewno jest bardzo dobra. Ja jednak nie gram prawie nigdy na przelamanie passy. Mam wykaz druzyn ktore strzelaja i traca duzo goli, a takze tych ktore traca i strzelaja malo goli. Jesli zespol ma srednia powyzej 2,80 bramki na mecz to wpisuje go na taka liste (over)lub podobnie jesli ma srednia ponizej 2,20 to wpisuje go na liste under. Nastepnie sledze terminarz spotkan i jesli spotykaja sie obie druzyny ze soba z listy over to oczywiscie obstawiam na over. Sprawdzam tez ilosc % uzyskanych wynikow over i under w tym sezonie. I tak np druzyna Tampere Utd w tym sezonie wszystkie mecze wyjazdowe konczyla ze srednia ponizej 2,5 gola. To chyba ewenement w skali swiatowej !!! Dlatego jesli nie padnie dzis under to bedzie to wielka sensacja tym bardziej ze Haka tez do ofensywnych zespolow sie nie zalicza. Ja wprawdzie nie gram progresja, gdyz mam od pownego czasu do niej awersje i wybieram bardziej bezpieczny wariant grania single. Moj % trafionych meczow od momentu kiedy gram (w sumie wyslalem juz 133 kupony) wynosi 69% (92 trafne mecze) co przynioslo mi juz naprawde spore zyski.
Najdluzsza seria porazek byly 4 pod rzad, to dane dla kogos kto bawi sie w progresje. Sam chyba zaczne grac progresja. Poza tym spore plusy takiej gry sa takie ze mozliwe sa tylko 2 wyniki do wytypowania, a nie 3 jak w pilce, natomiast kursy sa w granicach 1,60-2,30 (ja oczywiscie najczesciej gram te nizsze)Kazdy kto gra w tenisa wie ze jesli kurs na obydwoch zawodnikow jest np 1,80 i 2,00 to wytypowanie wyniku jest loteria. Natomiast w under/over wcale tak nie jest. Poza tym druzyna ma wpojona strategie gry i gra albo defensywnie, albo ofensywnie. Bardzo rzadko zdarza sie ze druzyna strzelajaca 1 czy gora 2 bramki w meczu wygrywa nagle 4-0 albo wyzej. Oczywiscie nalezy wziac poprawki na miejsce w tabeli zespolow, ostatnia forme itp czynniki.

Do góry
#22494 - 16/09/2002 22:21 Re: system gry under/over
tysio111 Offline
veteran

Meldunek: 14/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał rafik25:
[qb]Ciesze sie ze ktos zainteresowal sie tym tematem. Rafter masz racje, gra progresja w ten sposob na pewno jest bardzo dobra. Ja jednak nie gram prawie nigdy na przelamanie passy. Mam wykaz druzyn ktore strzelaja i traca duzo goli, a takze tych ktore traca i strzelaja malo goli. Jesli zespol ma srednia powyzej 2,80 bramki na mecz to wpisuje go na taka liste (over)lub podobnie jesli ma srednia ponizej 2,20 to wpisuje go na liste under. Nastepnie sledze terminarz spotkan i jesli spotykaja sie obie druzyny ze soba z listy over to oczywiscie obstawiam na over. Sprawdzam tez ilosc % uzyskanych wynikow over i under w tym sezonie. I tak np druzyna Tampere Utd w tym sezonie wszystkie mecze wyjazdowe konczyla ze srednia ponizej 2,5 gola. To chyba ewenement w skali swiatowej !!! Dlatego jesli nie padnie dzis under to bedzie to wielka sensacja tym bardziej ze Haka tez do ofensywnych zespolow sie nie zalicza. Ja wprawdzie nie gram progresja, gdyz mam od pownego czasu do niej awersje i wybieram bardziej bezpieczny wariant grania single. Moj % trafionych meczow od momentu kiedy gram (w sumie wyslalem juz 133 kupony) wynosi 69% (92 trafne mecze) co przynioslo mi juz naprawde spore zyski.
Najdluzsza seria porazek byly 4 pod rzad, to dane dla kogos kto bawi sie w progresje. Sam chyba zaczne grac progresja. Poza tym spore plusy takiej gry sa takie ze mozliwe sa tylko 2 wyniki do wytypowania, a nie 3 jak w pilce, natomiast kursy sa w granicach 1,60-2,30 (ja oczywiscie najczesciej gram te nizsze)Kazdy kto gra w tenisa wie ze jesli kurs na obydwoch zawodnikow jest np 1,80 i 2,00 to wytypowanie wyniku jest loteria. Natomiast w under/over wcale tak nie jest. Poza tym druzyna ma wpojona strategie gry i gra albo defensywnie, albo ofensywnie. Bardzo rzadko zdarza sie ze druzyna strzelajaca 1 czy gora 2 bramki w meczu wygrywa nagle 4-0 albo wyzej. Oczywiscie nalezy wziac poprawki na miejsce w tabeli zespolow, ostatnia forme itp czynniki.[/qb][/QUOTE]to wlasnie dzieki kursom w granicy 1.7-2.0 rzuciłem progresję po dwóch latach grania nią. Nie zbańczyłem ale było baaardzo gorąco (za gorąco jak na moją psychikę i przewidywania :rolleyes: ). Czy nie lepiej byłoby to jakoś związać w AKO na jakiś większy kurs? Przy graniu progresją under/over w piłce możecie niedługo zapłakać...... to nie było straszonko

Do góry
#22495 - 16/09/2002 22:39 Re: system gry under/over
Kubi Offline
member

Meldunek: 07/05/2001
Gralem sporo under/over i cala gra sprowadzala sie do tego ze bardzo dlugo krecilem sie w miejscu lekkie straty lub male zyski. Mimo wszystko doszedlem do wniosku ze taka gra to troche loteria. Progresja nie gralem ale mysle ze przy takich kursch to troche ryzykowne.
Patrz - gra hi res_evil(jesli pomylilem sie w nicku to przepraszam) w temacie Stadion Pilkarski
Pozdrawiam

Do góry
#22496 - 16/09/2002 22:42 Re: system gry under/over
Kejsper Offline
old hand

Hello!

Tysio mnie przekonales do progresji i narazie jest ok Pieniedzy starczy mi na okolo 5-6 poziomow wiec nie powinno byc zle. Zyski napewno sa wieksze niz zwykle granie na u/o, poniewaz nie ma niecelnych typow.

PS. Nie wiedzialem, ze juz zrezygnowales z tego sposobu gry , moze jakies story z tym zwiazane?

Do góry
#22497 - 17/09/2002 00:49 Re: system gry under/over
tysio111 Offline
veteran

Story jest przykre, byłem przygotowany na 6 poziomów i w końcu nadszedł mój czas.... na szczęście weszło na tym szóstym ale to była moja ostatnia progresja w życiu. Teraz stawki dobieram wyłącznie pod prawdopodobieństwo wejścia, nie ma z tego tyle kasy co miałem z progresji ( np sierpien na minus) ale jestem bardziej zadowolony, przynajmniej nie odjadę na zawał. Ostatnio myślałem o tej mojej progresji, przez 2 lata była spoko, żadnego znaku że coś może pójsc nie tak i nagle bum 6 poziom, ach co ja wtedy przezywalem nie pamietam dokladnie i nie mam juz chyba arkusza excela z progresja ale ten 6 poziom to byl jakis mecz tenisa..... Jednak i tak jeśli chodzi o osoby zaczynajace jestem dalej wielkim propagatorem progresji bo jak jej nie zastosuja to na pewno straca kase na "nauce" tylko w dluzszym czasie a przy progresji maja duza szanse na zarobienie w czasie nauki i rzucenie progresji później.... Ciezko bylo sie przestawic czlowiekowi ktory nie musial nigdy zwracac uwagi na kurs i prawdopodobienstwo a nagle staly sie one najwazniejsze. CO ciekawe juz pierwszy miesiac zaliczylem na plus, tylko ten sierpien mnie wkurzył. Zmiana strategii (prawdopodobienstwo itd) rozwinela we mnie nowe zainteresowanie: hazard (na razie idzie dobrze )
"Bet Story" for Kejsper
all rights reserved

pozdrawiam

Do góry
#22498 - 17/09/2002 02:25 Re: system gry under/over
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

Haka - Tampere Utd 1-1 [sugerowany typ: under]
Odd Grenland - Brann 2-0 [sugerowany typ: over]

Jak skomentujesz takie wyniki?

Do góry
#22499 - 17/09/2002 02:42 Re: system gry under/over
Kejsper Offline
old hand

Dzieki Tysio za story Bardzo emocjonujace i wogole ten tego pouczajace Moja wersja wyglada tak: gram bardzo spokojnie. Pieniedzy mam na 5-6 poziomow, a razie czego moge drugie tyle miec w gamebookers w ciagu 3 dni. Starczyc powinno zatem na dluzej. Zakladam, ze takie co sie poprostu nie moze zdarzyc (albo dlaczego mi ma sie zdarzyc ). Jest w tym troche bledu, ale jak dla mnie (dosc slabego typera) progresja to jedyne wyjscie. Korzystam z tego wyjscia. Dzieki temu przez ponad 9 miesiecy nie zbankrutowalem, a nawet troche zarobilem

Bez progresji zycie nie ma tego smaczku... nie czujesz presji natepnego meczu, itd. A co do zawalow, to w przyszlosci z pewnoscia kilka mi sie trafi, narazie chyba za mlody jestem

Pozdrowienia dla progresisty Tysia
Kejsper

Do góry
#22500 - 17/09/2002 03:42 Re: system gry under/over
Anonymous
Unregistered

Skomentuje to Lino jednym zdaniem : Brann jest w 2 lidze. Dla tego zespolu byl to mecz ostatniej szansy. W pozostalych 4 meczach gra z Lyn i Rosenborgiem a wiec druzynami walczacymi o mistrzostwo, a takze z Lillestroem zespolem walczacym o utrzymanie. Bylem przekonany ze z grajacym juz o pietruszke zespolem Odd zagraja bardziej ofensywnie niz dotychczas i beda sie starali wywiezc 3 punkty, stad tez byl typ na over. Co do Tampere bylem pewien ze ten typ sie sprawdzi, druzyna ta podtrzymala swoja passe, jest to ich 12 mecz na wyjezdzie w ktorym strzela i traci mniej niz 3 gole.

Do góry
#22501 - 17/09/2002 12:56 Re: system gry under/over
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

Ja nie gram II lig dlatego ad Brann to mnie w sumie rybka..

Na razie podobaja mi sie twoje typy,
mam takie pytanie: czy stac by cie bylo na krotkie objasnienia dot. meczy ktore typujessz, np. notka na temat ostatnich meczydanej druzyny?

Do góry
#22502 - 17/09/2002 15:24 Re: system gry under/over
Anonymous
Unregistered

Hehehehe nie zrozumielismy sie chyba lino. Brann gra teraz w I lidze, ale po wczorajszym meczu na 99% jest juz spadkowiczem. Oczywiscie bede od dzis robil krotkie opisy meczow w ktorych opisze dlaczego tak stawiam a nie inaczej. Zrobie tez dosyc istotna zmiane w obstawianiu, podobnie jak gram w realu bede obstawial za rozne stawki a nie tylko za stawke 10, gdyz po prostu za kazdy mecz nie jestem w 100% pewny tak jak wczoraj bylem za Haka. Idealne 100% pewniaki w tym systemie zdarzaja sie stosunkowo rzadko (1-2 razy na tydzien) a grac trzeba znacznie czesciej.

Do góry
#22503 - 17/09/2002 15:43 Re: system gry under/over
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

Heh, ale ze mnie gafa, zeczywiscie...
Wstyd!

Do góry
#22504 - 17/09/2002 15:51 Re: system gry under/over
tysio111 Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kejsper:
[qb]Dzieki Tysio za story Bardzo emocjonujace i wogole ten tego pouczajace Moja wersja wyglada tak: gram bardzo spokojnie. Pieniedzy mam na 5-6 poziomow, a razie czego moge drugie tyle miec w gamebookers w ciagu 3 dni. Starczyc powinno zatem na dluzej. Zakladam, ze takie co sie poprostu nie moze zdarzyc (albo dlaczego mi ma sie zdarzyc ). Jest w tym troche bledu, ale jak dla mnie (dosc slabego typera) progresja to jedyne wyjscie. Korzystam z tego wyjscia. Dzieki temu przez ponad 9 miesiecy nie zbankrutowalem, a nawet troche zarobilem

Bez progresji zycie nie ma tego smaczku... nie czujesz presji natepnego meczu, itd. A co do zawalow, to w przyszlosci z pewnoscia kilka mi sie trafi, narazie chyba za mlody jestem

Pozdrowienia dla progresisty Tysia
Kejsper[/qb][/QUOTE]Wiem, że gdybym ciągnął progresję jeszcze w sierpniu, byłoby nieciekawie a tak tylko strata juz w połowie odrobiona we wrześniu. I proszę nie nazywać mnie progresistą (mogę się co najwyżej zgodzić na propagatora progresji dla nowych ) i nie odmieniać mojego nicku przez przypadki oraz nie pisać go dużą literą bo to jest niezmienny tysio (dla tysio, o tysio, przez tysio itd.. )

pozdrawiam

Do góry
#22505 - 17/09/2002 18:16 Re: system gry under/over
Kejsper Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał tysio111:
[qb]I proszę nie nazywać mnie progresistą (mogę się co najwyżej zgodzić na propagatora progresji dla nowych ) [/qb][/QUOTE]Da sie zalatwic

[qb]nie odmieniać mojego nicku przez przypadki (dla tysio, o tysio, przez tysio itd..[/qb][/QUOTE]To tez da sie zalatwic

[qb]oraz nie pisać go dużą literą bo to jest niezmienny tysio [/qb][/QUOTE]Tego niestety nie moge zrobic Szanuje ludzi na forum i ZAWSZE staram sie pisac ksywki, imiona i inne duperele z WIELKIEJ litery.

Pozdowienia TYSIO

Kejsper

Do góry
#22506 - 26/09/2002 18:39 Re: system gry under/over
Qbol Offline
enthusiast

Meldunek: 21/02/2002
Te Rafik qrde dlaczego nie podajesz juz na stronce swoich typow???

Do góry
#22507 - 26/09/2002 21:37 Re: system gry under/over
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lino:
[qb]Heh, ale ze mnie gafa, zeczywiscie...
Wstyd![/qb][/QUOTE]Hehe, lino czemu jesteś tak samo-krytyczny, przecież nie miałeś nic z tym wspólnego, a więc nie obwiniaj się , jakby co to starszych opierdziel

SLAV (only a joke remember)

Do góry
#22508 - 28/09/2002 16:51 Re: system gry under/over
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

rafik!
Zakonczylesz juz swoja dzialalnosc u/o?
Strona prtwatna nie aktualizowana, kolejenych typow na forum jak nie ma tak niema.

To juz koniec twojej "kakriery"?

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >