1) Wez neta z '3' lub 'Mobile' lub innej nie pamietam teraz nazw, jak bedziesz bral to spytaj sie czy mozesz oddac jakby slabo chodzil lub niedzialal. Moj kumpel bral, uzywal i oddal po 2 tygodnia. Spoko bez problemu.
2)W Anglii samochod prowadzic moze tylko osoba na ktora jest samochod ubezpieczony, chyba ze doplacisz ddatkowo i ty bedziesz jako drugi kierowca.
ok dzieki dobry pomysl z tym netem, jakby zle chodzil
teraz jest promo w 3 za 10/25f za miesiac net i modem za free
karte o2 niedlugo wywalam i zmieniam na orange albo mobile
co do auta to wiem ze jako drugi kierowca
z tego co tu slyszalem od innego polaka to placi 25f co miesiac za ubezpieczenie, nie pamietam jaki samochod ale cos w stylu mysle forda mondeo + jak w necie ubezpieczal nic nie sprawdzali czy ktos ma jakies znizki w PL czy nie, tylko ile lat ma prawko
narazie to mam problem z moja, jest zarejestrowana w 4 agencjach i przez 1,5 miesiaca nic :/ juz mnie to powoli wkur... bo co tydzien ucieka jakies 250f, juz troche zaluje ze tu przyjechalem bo zawsze np. w newcastle znalazla by sie robota od razu dla nas za chocuaz 6/8f no trudno trzeba wierzyc...
niech funt spadnie do 3 na pol roku i wtedy polowe swiata ucieknie z uk i bedzie praca
Pozdrawiam