#2265201 - 16/04/2008 20:50
Re: Kadra by LEO
[Re: Lipi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2265212 - 16/04/2008 20:53
[Re: Lipi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2006
|
a agdzie Zieńczuk po co ? miał już swoje szanse nie wykorzystał...za słaby na reprezentacje Majewski Pazdan pewnie są od niego lepsi, a bramki w lidze tosie same strzelają Majewski na pewno jest lepszy, a skrzydłowych mamy pod dostatkiem
|
Do góry
|
|
|
|
#2265213 - 16/04/2008 20:54
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
Leo po raz kolejny mnie pozytywnie zaskoczył Sagan, Wichniar, Dawid Sagan nigdy nic w kadrze sensownego nie zagral. Wichniar to samo + wybujale ego. Janczyk - z niego sie w Legii smiali Sagan walczy jak mało który napastnik. Czy tak do końca nic sensownego nie zagrał? Uważam,że np jego wejście w meczu z Finami zmieniło obraz gry naszej reprezentacji,a że mało grał to inna sprawa. Wichniarek masz dużo racji,ale wolę jego niż Brożka czy Matusiaka. Z Janczyka się śmiali?! To nadzieja naszej piłki, talent jakich mało! P.S Zieńczuka brakuje Strzała
|
Do góry
|
|
|
|
#2265222 - 16/04/2008 20:58
[Re: MagiK]
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Powinni wylecieć - Żurawski, Garguła, Radomski, Janczyk, Piszczek, Radomski, Goliński
Wylecą : Golański, Kowalewski, Wawrzyniak, Jop, Golinski, Pazdan, Wichniarek, Janczyk
|
Do góry
|
|
|
|
#2265309 - 16/04/2008 21:31
[Re: Linc]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
MI brakuje w kadrze kilku zawodników, których Leo i tka od dłuższego czasu nie powoływał. CHodzi mi głownie o obrońców: Baszczyńskiego, Głowackiego, Bosackiego. Ten pierwszy ma już swoje lata i prochu nie wymyśłi, ale poniżej pewnego poziomu nie zejdzie. Wobec posuchy na pozycjach bocznych obrońców powinien być w kadrze. Szkoda tylko, że jest prawym obrońcą, bo na lewej stronie nikogo sensownego nie ma. Głowacki z Bosackim mogliby stanowić sensowną alternatywę dla Bąka, który coraz częściej narzeka na urazy i Radomskiego, który miał długo przerwę w grze, a ponadto sam mówi, że lepiej czuje się jako defensywny pomocnik. Kokoszka, chociaż to utalentowany zawodnik, na chwilę obecną to może grać w meczach towarzyskich z Estonią, a nie przeciwko Niemcom na ME.
Cieszę się z powołania dla R.Majewskiego i mam nadzieję, że znajdzie się on w kadrze na ME, nawet jeśli miałby tam jechać tylko po naukę. Jeśli mu sodówka do głowy nie strzeli, to w niedługiej przyszłości może decydowąc o obliczu naszej reprezentacji.
Jestem ponadto mile zaskoczony powołaniem Wichniarka. Co prawda niegdy nei byłem fanem tego piłkarza, ale trzeba przyznać, że to w tej chwili jeden z nielicznych polskich napastników, który w miarę regularnie zdobywa bramki w mocnej europejskiej lidze. Wobec posuchy na tej pozycji cieszy mnie też powołanie Saganowksiego. Ostatnio niezbyt często gra w swoim klubie, ale przynajmiej Leo będzie mógł się mu przyjrzeć na zgrupowaniu i ewentualnie zabrać na ME, jeśłi uzna, że jest w odpowiedniej dyspozycji. BO nie sądzę, żeby był w gorszej od Matusiaka chociażby.
|
Do góry
|
|
|
|
#2265322 - 16/04/2008 21:40
[Re: ozzy123]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2003
|
plusy: + za powołanie Piszczka. Wczoraj zaliczył parę ładnych rajdów i popisał się kapitalnym prostopadłym zagraniem po którym Hertha powinna strzelić gola. + Majewski wiadomo było że pojedzie bo u Leo jest on pewniakiem, razem z Gargułą.
minusy: - oczywiście brak Jelenia (ale to było do przewidzenia). - obecność Saganowskiego (nie wiem czy w tym roku strzelił jakiegoś gola...) - brak Sikory (po Smolarku chyba najlepszy aktualnie polski napastnik) - brak Zieńczuka nawet w szerokiej 31 osobowej kadrze. On ma ciąg na bramkę i mógłby sie przydać za zmęczonego Krzynówka. A tak nie mamy na lewą pomoc nikogo na zastępstwo (może Piszczek...)
|
Do góry
|
|
|
|
#2265358 - 16/04/2008 21:54
[Re: Dziadek69]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2006
|
a prawda jest taka ze w naszym kraju wiekszosc to specjalisci z ktorych kazdy ma swoj poglad na kadre, kto ma grac a kto nie ja osobiscie szanuje decyzje BenaŁera a czy sie z nia zgadzam czy nie co to ma za znaczenie przeciez nic nie zmienie w kadrze bo odpowiedzialnosc za kadre i za osigane wyniki bierze Leo, on za to dostaje kaske i tyle. pozostaje kibicowac wybrancom i wierzyc ze sie sprawdza,nie zawioda
|
Do góry
|
|
|
|
#2265370 - 16/04/2008 22:00
[Re: bazyl]
|
Zuzia Róża
Meldunek: 28/10/2004