#2326650 - 09/05/2008 16:55
System MLB
|
stranger
Meldunek: 24/03/2005
|
Witam!
Wie ktos na czym polega system MLB na forum ussports? Na stronie pisze, ze bilans systemu to 21-1! Moze ktos to potwierdzic?
|
Do góry
|
|
|
|
#2326665 - 09/05/2008 17:07
Re: System MLB
[Re: cr7]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2326666 - 09/05/2008 17:10
[Re: lupus]
|
stranger
|
znaczy sie ze sciema? tak?
|
Do góry
|
|
|
|
#2326857 - 09/05/2008 19:40
[Re: Boomber]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2004
|
"Sytem MLB" "podobno system polega na typowaniu progresywnym pierwszych inningów w spotkaniach MLB, póki co sam więcej nie wiem, ale musi być skuteczny, skoro bilans wynosi już 21-1"
Edited by Conrad (05/09/2008 02:37)
|
Do góry
|
|
|
|
#2326881 - 09/05/2008 19:49
[Re: Seoman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Wpis z innego forum:
"Sytem MLB" "podobno system polega na typowaniu progresywnym pierwszych inningów w spotkaniach MLB, póki co sam więcej nie wiem, ale musi być skuteczny, skoro bilans wynosi już 21-1" ta.. loty srodek. Co do takich informacji podawanych na takich servisach podchodze i radze podchodzc z duuuym dystansem. ju widziaem nie jedna strone z idealnym systemem np do NHL czy NFL gdie autory sie reklamowali ze maja skutecznosc powyzej 80% .Archiwom mieli takze zacne ba nawet na 3-5 sezonow stecz.Ale jak sie dokladnie przyjzec to albo data spotkania sie nie zgada ,albo para ,albo wynik czy wyciezca. Robia ludzi w konia a nawet nie zadadza sobie trudu pisania fatycnym meczy i wynkow . A co do samej gry cudownych systemow np NFL to pyly to kury max 1,5 nie wieksze i wszsytko single NHl to kurys takene wieksze niz 1,5 i typy z podporka . Do takij gry nie tzreba geniusza ,a co sie w zeczywistosi okazywalo owe typy zawodzly srednio 5/5 wiec nie wiem skad skutecznsc 80% . Nie twierdze ze owy portal ma jakis sposub na MLB a raczej na jakas czes tej gry .Pytanie u jakiego buka graja i co graja czy 1 ining czy dany pitcher zagra wiecej niz 3,5 inig itp itd.
|
Do góry
|
|
|
|
#2326983 - 09/05/2008 20:19
[Re: Seoman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Wpis z innego forum:
"Sytem MLB" "podobno system polega na typowaniu progresywnym pierwszych inningów w spotkaniach MLB, póki co sam więcej nie wiem, ale musi być skuteczny, skoro bilans wynosi już 21-1" Chyba domyślam się co to za "nius" i z jakiego forum. Mimo, że forum o którym piszesz "wygląda profesjonalnie" to zauważ jakie tam panuje "życie". Od 5 do 10 postów dziennie. Forum rozwijało się jakoś może 6-9 miesięcy temu. Obecnie to agonia... dlatego każdy dobry chwyt marketingowy jest dobry. Być może napiszą tutaj coś o tym cudownym "systemie" userzy mecz.pl, którzy tam "udzielają się", a nawet są moderatorami martwych działów... Pozdr. Vader
|
Do góry
|
|
|
|
#2326985 - 09/05/2008 20:20
[Re: Boomber]
|
stranger
|
:) kolego drogi wprowadziłeś w dobry humor wszystkich czytających ten temat  mlb to nie system a sport amerykański wpisz w google i dowiesz sie wszystkiego wow, jakbym tego nie wiedzial kolego - chodzi mi o ten system, ktory dotyczy MLB (na czym on polega itp)- tak trudno sie bylo domyslic? seoman - dzia za info raiders - z tego co udalo mi sie juz ustalic, wszystkie typy podane wczesniej mozna sprawdzic, nie ma z tym problemu podobno, a co do kursow patrzac na wypowiedz seomana to kursy na pierwsze inningi w meczu MLB sa dosc przyzwoite, wiec chyba jest to oplacalne
|
Do góry
|
|
|
|
#2327002 - 09/05/2008 20:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
[quote=Boomber]:) kolego drogi wprowadziłeś w dobry
raiders - z tego co udalo mi sie juz ustalic, wszystkie typy podane wczesniej mozna sprawdzic, nie ma z tym problemu podobno, a co do kursow patrzac na wypowiedz seomana to kursy na pierwsze inningi w meczu MLB sa dosc przyzwoite, wiec chyba jest to oplacalne To znaczy jakie 1,6-1,8 bo ne sadze ze wiecej. Osobiscie ( to tylko moje zdanie) do progresji nie ma sensu brac kuru nizsego jak 2.00 bo jets to nie oplacalne. 1,6-1,8 owsem kurs przyzwoity ale do dubelka . 1,8 takze na mocno granego singla.  To ylko moja opinia.
|
Do góry
|
|
|
|
#2327049 - 09/05/2008 20:48
[Re: raiders_]
|
Carpal Tunnel
|
Sorki ale trochę cytatów... No wszystko ladnie pieknie ,ale zeby miec ten staly zysk to trzeba po 1 wygrac jedna dyscypline , jakas druzyne i dopiero brac sie za granie na staly zysk.
A najlepsa dyscyplina do gry na staly zysk moim zdaniem jest MLB . Mecze odbywaja sie codziennie ,druzyny grja spotkania seriami 3-4 spotkania z ta sama druyna dzien po dniu, rzadko sie zdaa aby jakas druzyna wygrala cala serie , serie W/W sa dosc krotkie.
Sam chcem zagrac progresja na np 30-40 W w sezonie jakies druzyny np Red SOX,NNY ,NYMets przy zachowaniu stalego zysku z kazdej wygranej powiedzmy 50zl.
2 sposobem ,a raczej mysla jaka chcem zrealizowac tez tyczy sie MLB ale gry na W/L jakiejs druzyny ,Mam tu na mysli ligowych sredniaczkow ktorzy w ostatnich 3-4 sezonach zajmowali srodkowe pozycje w tabeli w koncowym rorachunku . Grajac taka druzyne progresywnie na W/L i przy zalozeniu ze bedzie regularnie wygrywac /przegrywac mamy staly zysk np 50zl( oczyiscie mowie ciagle o grze na stal zysk),zakladam tu serie ne dluzsze niz 10 W /L .
Przy odpowiednim doborze stawki poczatkowej i porawnym rozpanwaniu kapitalu ryzyko w topy owinno byc minmalne. Przezz pierwsze 2-3 miesiace MLB jest bardzo wyrownana i dluzsze serie sie nie zdarzaja . Oczywiscie na poczatek trzeba miec kapital rzedu 500-1000zl zeby to wogole mialo sens gry i zysku .Bo inaczej nie warto sie babrac za drobniaki . I moja odpowiedz... Sam chcem zagrac progresja na np 30-40 W w sezonie jakies druzyny np Red SOX,NNY ,NYMets przy zachowaniu stalego zysku z kazdej wygranej powiedzmy 50zl. Może warto pomyśleć nad graniem takich ekip na nie na Win tylko na LOST? Przynajmniej na początku sezonu może się to okazać trafne i przynosić sensowny zysk. Ja tam dużego doświadczenia nie ma w graniu progresji. Ale za to większe już z graniu MLB. I powiedz mi jak Ty chcesz grać progres na takie firmy jak Soxi, Yankesi czy Metsi? Bo na nich kursy będziesz miał rzędu max. 1,70!!! To jest ten sam syndrom co każdy mecz piłki nożnej typu gramy co weekend na MU, Chelsea, Marsylię itp. Kursy mizerne typu 1.30-1.60. A ja będziesz grał progres na BOS, NYY, NYM po kursach nawet ok. 1.70 to szału nie zrobisz... Chyba, że grałbyś takie "markowe firmy" z handim. Tylko, że ja nawet pamiętam kursy na NYY @1,43 a handi 1,95... Jak dla mnie beznadziejne jest granie progresu po kursie poniżej 2.00 bo pójdziesz z torbami. Chyba, że Ty masz takie doświadczenia, które Ci przynosiły zyski to OK. Powodzenia i pozdrawiam  Widać jednak że zweryfikowałeś swoje poglądy po 2 miesiącach. Jeśli prowadzisz gdzieś temat Twojej gry to prosiłbym o linka. Pozdr. Vader
|
Do góry
|
|
|
|
#2335614 - 13/05/2008 00:02
[Re: Vader]
|
stranger
|
Mimo, że forum o którym piszesz "wygląda profesjonalnie" to zauważ jakie tam panuje "życie". Od 5 do 10 postów dziennie. widac dawno tam nie zagladales temat troche przycichl, a bilans systemu 25-2! wiec chyba jednak znalezli jakis sposob na gre 
|
Do góry
|
|
|
|
#2335703 - 13/05/2008 00:35
|
Carpal Tunnel
|
Mimo, że forum o którym piszesz "wygląda profesjonalnie" to zauważ jakie tam panuje "życie". Od 5 do 10 postów dziennie. widac dawno tam nie zagladales temat troche przycichl, a bilans systemu 25-2! wiec chyba jednak znalezli jakis sposob na gre Właśnie wszedłem zobaczyć. I nie wydaje mi się aby więcej niż 10-15 postów dziennie było tam pisanych. Chciałem wejść w temat o tym systemie a tu: Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum. Tego jeszcze nie było! Gwarancja skuteczności - bilans systemu: 25-2! Dostęp do działu po napisaniu 10 wartościowych postów na forum! Przemyślę i może się zgłoszę o dostęp. Kiedyś pisałem tam posty chyba należące do kategorii "wartościowe".
|
Do góry
|
|
|
|
#2335729 - 13/05/2008 00:42
[Re: Vader]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
ano Vader, pamiętamy pamiętamy  fakt faktem system się sprawdza, sam jestem w szoku, że wychodzi aż tak świetny bilans, nie wiem czemu niektórzy piszą... ściema... ? systemu nie znają a się wypowiadają, taka już ludzka mentalność. @raiders - kursy w granicach 1,6 - 2,2 wszystko zależne od spotkania
|
Do góry
|
|
|
|
#2336934 - 13/05/2008 15:42
[Re: Baqu]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2004