#23479 - 02/11/2002 23:01
Re: PROGRESJA X - PIŁKA NOŻNA
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/06/2001
|
7zł i 60gr tyle zarobiłem na czysto progresji HSV ale to zawsze lepsze niż 642 zł w plecy pora zagrać jakas "normalna" drużynę pozdro iwo: trza cos wypic za ten remis
|
Do góry
|
|
|
|
#23482 - 03/11/2002 01:39
|
Anonymous
Unregistered
|
Panowie GRATULUJE HSV!!! Aby tak dalej,bez niespodzianek. Aktóry z nas chciał dzisiaj nie grać HSV. Ja mogę się do tej grupy zaliczyć, zmniejszylem wkład na mecz i zagrałem za 15ozł. Co dało mi zysk 30zł=0,7 bolsa i soczek. iwo: Wasze zdrowie!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#23483 - 03/11/2002 02:02
|
old hand
Meldunek: 14/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cez: [qb]Panowie GRATULUJE HSV!!! Aby tak dalej,bez niespodzianek. Aktóry z nas chciał dzisiaj nie grać HSV. Ja mogę się do tej grupy zaliczyć, zmniejszylem wkład na mecz i zagrałem za 15ozł. Co dało mi zysk 30zł=0,7 bolsa i soczek. iwo: Wasze zdrowie!!![/qb][/QUOTE]Gratuluje... ja nie zagralem tego z powodu skonczenia sie moich finansow... niestety... za szybko jak dla mnie zremisowali... jakby to bylo tydzien pozniej (albo wczesniej) to byloby piknie... tak czy inaczej ciesze sie z Waszego szczescia, chcialbym aby takich, ze tak brzydko powiem (wkurzony jestem), pizd bylo jak najmniej... Za tydzien musze cos wymyslic... Ale: Some might say we will find a brighter day... Pozdro Kejsper
|
Do góry
|
|
|
|
#23484 - 03/11/2002 02:24
|
journeyman
Meldunek: 06/04/2002
|
iwo: iwo: iwo: iwo: iwo: W koncu HSV. Dlugo sie czekalo ale jest Zaluje teraz troche ze nie gralem ostrzej, ale po fakcie to kazdy madry jest. Sam chyba nie wierzylem, oplacalo sie. Gratuluje wszystkim odwaznym i do konca wierzacym w HSV - podobno na 1:1 gol padl w 89 min ... al: Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#23485 - 03/11/2002 03:10
|
enthusiast
Meldunek: 21/02/2002
|
Gratuluje wszyskim, ktorzy dowiezli HSV do konca iwo: . Ja osobiscie tego nie gralem, ale ciesze sie z waszego sukcesu Troszke tylko mi szkoda Kejspera, ktoremu do szczescia zabrakl jeden poziom. Mi dzisiaj (i chyba nie tylko mi) eszlo jeszcze Clermont Pozdrawiam i zycze jak najszybciej ukonczonych progresji.
|
Do góry
|
|
|
|
#23486 - 03/11/2002 10:53
|
member
Meldunek: 20/09/2002
|
HSV było dopiero na III alke i tak niwźle 37zł do przodu Powoli, ale stanowaczo proponuje wszystkim mój system czyli.......................... zaczynać od 2zł i po 10 tygodnicz gry jestem grubo ponad stówke na plusie, a to dopiero początek bo do tej pory grałem na 6 drużyn, ale teraz zaczynam na 12 itd. iwo: iwo: iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#23488 - 03/11/2002 13:12
|
enthusiast
Meldunek: 27/07/2002
|
napisz jakie drużyny grasz. Chyba żę to tajemnica.
|
Do góry
|
|
|
|
#23489 - 03/11/2002 16:25
|
old hand
|
Witam! Panowie szykuje ponowny start i tym razem rozpieprzenie bukow Czy moglibyscie wszyscy podac druzyny, ktore Wam zostaly po weekendzie? Ja zaraz czegos poszukam z Serie B, Segunda Division, moze z Serie A (i ew. Francja 2) i odam w ciagu tego tygodnia kilka druzyn, ktore mam zamiar bardzo szybko trafic... narazie poadrawiam Kejsper PS. Juz otrzasnalem sie z porazki...
|
Do góry
|
|
|
|
#23490 - 03/11/2002 16:45
|
addict
Meldunek: 17/10/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał JAMES: [qb]Witam. #3 TYPY Dryżyna - poziom -Getafe (2ESP) - 2 -Xerez (2ESP) - 1 -Wisła Płock (1POL) -3 -Ruch Ch. (1POL) - 3 -KSZO (1POL) - 3 -Legia (1POL) -1 -Odra (1POL) -1 -Valladoid (1ESP) - 1 -Mallorca (1ESP) -1 -Deprotivo La Coruna (1ESP)- 1 -HSV (1GER) -1 (dam im szanse jeszcze raz ale progresję zaczynam od początku) :zobacz: [/qb][/QUOTE]Rezultat po sobocie Malorca Valladoid Xeres (2ESP) Deportivo HSV :zobacz: zostało na dziś -Getafe (2ESP) - 2 -Wisła Płock (1POL) -3 -Ruch Ch. (1POL) - 3 -KSZO (1POL) - 3 -Legia (1POL) -1 -Odra (1POL) -1
|
Do góry
|
|
|
|
#23492 - 03/11/2002 18:54
|
enthusiast
Meldunek: 21/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kejsper: [qb] Panowie szykuje ponowny start i tym razem rozpieprzenie bukow Czy moglibyscie wszyscy podac druzyny, ktore Wam zostaly po weekendzie? [/qb][/QUOTE]Po wczorajszym zostala mi Marsylia (za tydzien bedzie 4 poziom) i Strasbourg (bedzie 2). Za chwile bedzie grala Wisla Plock i Ruch, a wieczorkiem Getafe (3 poziom).
|
Do góry
|
|
|
|
#23493 - 03/11/2002 20:01
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Qbol: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Kejsper: [qb] Panowie szykuje ponowny start i tym razem rozpieprzenie bukow Czy moglibyscie wszyscy podac druzyny, ktore Wam zostaly po weekendzie? [/qb][/QUOTE]Po wczorajszym zostala mi Marsylia (za tydzien bedzie 4 poziom) i Strasbourg (bedzie 2). Za chwile bedzie grala Wisla Plock i Ruch, a wieczorkiem Getafe (3 poziom).[/qb][/QUOTE]Cze Nie ma sprawy ja mam dużo drużyn w progresji tak więc będziesz miał z czego wybierać . Podam Ci je wieczorem jak skończą się dzisiejsze mecze. Jak narazie mój Totenham remisuje do przerwy z Chelsea 0-0. A dzisiaj grają jeszcze tylko Everton, Hibernian i Blackburn. Tak więc moje drużyny, które ocalały po tym tygodniu podam Ci jak się skończą mecze iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#23494 - 03/11/2002 21:38
|
member
Meldunek: 20/09/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Mondex: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Qbol: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Kejsper: [qb] Panowie szykuje ponowny start i tym razem rozpieprzenie bukow Czy moglibyscie wszyscy podac druzyny, ktore Wam zostaly po weekendzie? [/qb][/QUOTE]Po wczorajszym zostala mi Marsylia (za tydzien bedzie 4 poziom) i Strasbourg (bedzie 2). Za chwile bedzie grala Wisla Plock i Ruch, a wieczorkiem Getafe (3 poziom).[/qb][/QUOTE]Cze Nie ma sprawy ja mam dużo drużyn w progresji tak więc będziesz miał z czego wybierać . Podam Ci je wieczorem jak skończą się dzisiejsze mecze. Jak narazie mój Totenham remisuje do przerwy z Chelsea 0-0. A dzisiaj grają jeszcze tylko Everton, Hibernian i Blackburn. Tak więc moje drużyny, które ocalały po tym tygodniu podam Ci jak się skończą mecze iwo: [/qb][/QUOTE]Everton i Blackburn ale masz nosa. To także moje typy
|
Do góry
|
|
|
|
#23496 - 03/11/2002 21:57
|
addict
Meldunek: 17/10/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#23497 - 03/11/2002 22:06
|
Anonymous
Unregistered
|
Panowie a nie macie problemow z wyciagnieciem pieniedzy z Expektu. Jak to wyglada i na czym to polega? Moze ktos mi to powiedziec? Czy nalezy przeslac pozniej jakies kopie dokumentow itd. A te nasze profesjonale, sts ciesza sie ostatnio duzym zainteresowaniem wczoraj stalem 1,5h aby wyslac kupony, juz chcialem zrezygnowac ale progrsja na HSV nie pozwolila:) Pozdrawiam wszystkich progresowiczow. Prosze jeszcze o opinie na temat buków internetowych, kogo polecacie?
|
Do góry
|
|
|
|
#23498 - 03/11/2002 22:18
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cez: [qb]Panowie a nie macie problemow z wyciagnieciem pieniedzy z Expektu.[/qb][/QUOTE]Nie, wszystko w moim przypadku trwalo 4 dni
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cez: [qb]Jak to wyglada i na czym to polega? Moze ktos mi to powiedziec? Czy nalezy przeslac pozniej jakies kopie dokumentow itd.[/qb][/QUOTE]Ja nie musialem nic przesylac. Na stronie podajesz nr bankowy konta, jeszcze kilka informacji i pieniadze zostaja wyslane do Ciebie
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cez: [qb]A te nasze profesjonale, sts ciesza sie ostatnio duzym zainteresowaniem wczoraj stalem 1,5h aby wyslac kupony, juz chcialem zrezygnowac ale progrsja na HSV nie pozwolila:)[/qb][/QUOTE]Dla mnie to jest smiechu warte... stac 1,5h i do tego nasz rzad przytnie zyski o 10%... We wszelkich expektach kursy na remisy sa zwykle wyzsze o jakies 0.1-0.2 niz u naszych bukow a do tego nie trzeba oplacac pensji premiera...
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cez: [qb]Prosze jeszcze o opinie na temat buków internetowych, kogo polecacie?[/qb][/QUOTE]Na poczatek polecam expekt, mozesz wyslac pieniadze z kazdego konta bankowego w Polsce. Otrzymujesz je rowniez na to samo konto, bez kombinacji, bez tracenia czasu.
Ja zaczynalem w expekcie, a teraz przenioslem sie do gb, ale tylko dlatego, ze maja bogatsza oferte (u/o niemal wszystkich lig).
Powodzenia! Kejsper
|
Do góry
|
|
|
|
|
|