#2395007 - 04/06/2008 06:21
Re: Gamebookers [36]
[Re: Gedzo]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/05/2003
|
Musze przyznac ze troszke GB nie moze sie okreslic co do warunkow bonusa, nie mozna tego napisac jasno i precyzyjnie?
Dostałem od nich taka odpowiedz:
Jezeli poleci Pan danej osobie naszą stronę i jezeli ta osoba zaloży konto na naszej stronie i wypełni warunki bonusu, otrzyma Pan 50% wpłaty osoby poleconej, lecz nie więcej niz 100.00 USD. Osoba polecona przez Pana otrzyma 100% wpłaty, lecz nie więcej niż 100.00 USD. Minimalna wpłata na konto wynosi 10.00 USD. Osoba polecona musi obrócic sumą bonusu oraz depozytu sześciokrotnie po kursie 2.0 lub wyższym. zanim kwota obu bonusów zostanie udostępniona. Termin spełnienia warunków to 30 dni od daty aktywacji bonusu. Prosimy zwrócic uwagę na to, że musi Pan najpierw wypełnić formularz ze strony Gamebookers. Po czym, osoba polecona otrzyma zaproszenie pod formą wiadomości e-mail, w którym znajdować się bedzie link do założenia konta. Podczas rejestracji należy podać e-mail adres, na który zostało wysłane zaproszenie. Kod premii TAFBOOKERS również musi być wpisany w momencie otwierania konta.
Niby wszystko jasne...
Pozdr. No spox ,a odnosnie koszulki jakies szczegoly? Kumpel ,zeby dostac musi postawic na zwyciezce?
|
Do góry
|
|
|
|
#2401442 - 07/06/2008 19:49
Re: Gamebookers [36] *DELETED*
[Re: żyła]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2407940 - 10/06/2008 07:44
[Re: P!T3R]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/11/2003
|
zle mi rozcyzliczyli zaklad ;/ jaki jest adres do ncih bo te co sa na stronce sa nieprawidlowe ;/ Betting & offer bets@gamebookers.com ? Dali free cash $10 i teraz ugrało się z tego sporo (ponad $100). Miał ktoś takiego free casha? Jakie są zasady do obrotu i wypłaty, bo nie widać nic? Jeżeli jest kwota do wypłaty równa saldzie, to wymagania co do obrotu zostały spełnione?
|
Do góry
|
|
|
|
#2410304 - 11/06/2008 17:28
[Re: zmarcin]
|
Carpal Tunnel
|
Wczoraj na mecz Span v Russia, na live dali 10,5 rogów do obstawienia. W meczu było 11 rogów, ale tylko 10 wykonanych (4-6). 11 został podyktowany, ale nie został wykonany (koniec meczu odgwizdany). Na początku gamebookers uznało, że było >10,5 goli. Jednak w swoich zasadach gry mają zapis na liczbę rogów, że liczą liczbę wykonanych rogów (corners taken). Nie wiem czy to po moim mailu poprawili, to nieistotne w sumie, bo dziś rano wchodzę na konto i skrzynkę pocztową i wszystko elegancko poprawione. Dodam, że na tym na pewno stracili, że uznali prawidłowy wynik, a Bwin ile to razy robił ludzi w wała na podobnych zakładach, mimo ewidentnych dowodów, że jest w błędzie? Kolejny raz, który przekonuje mnie do grania w gambeookersach. I od razu człowiek lepiej się czuje, jak widzi, że jest wszystko w porządku
|
Do góry
|
|
|
|
#2412352 - 12/06/2008 06:13
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
Wczoraj na mecz Span v Russia, na live dali 10,5 rogów do obstawienia. W meczu było 11 rogów, ale tylko 10 wykonanych (4-6). 11 został podyktowany, ale nie został wykonany (koniec meczu odgwizdany). Na początku gamebookers uznało, że było >10,5 goli. Jednak w swoich zasadach gry mają zapis na liczbę rogów, że liczą liczbę wykonanych rogów (corners taken). Nie wiem czy to po moim mailu poprawili, to nieistotne w sumie, bo dziś rano wchodzę na konto i skrzynkę pocztową i wszystko elegancko poprawione. Dodam, że na tym na pewno stracili, że uznali prawidłowy wynik, a Bwin ile to razy robił ludzi w wała na podobnych zakładach, mimo ewidentnych dowodów, że jest w błędzie? Kolejny raz, który przekonuje mnie do grania w gambeookersach. I od razu człowiek lepiej się czuje, jak widzi, że jest wszystko w porządku ja akurat miałem niemiłe doświadczenie z GB, sprawa dotyczyła też ilości cornerów... napisałem, że źle zakład rozliczyli to odpisali żebym im udowodnił że źle rozliczyli (!) musiałem szukać opisów tego meczu w necie i podesłać 3 linki do różnych wiarygodnych stron, na końcu poprosiłem o ich oficjalne źródło informacji ale się nie doczekałem... zakład rozliczyli ponownie poprawnie i przeprosili ale niesmak pozostał...
|
Do góry
|
|
|
|
#2412674 - 12/06/2008 18:40
[Re: awax76]
|
Carpal Tunnel
|
ja akurat miałem niemiłe doświadczenie z GB, sprawa dotyczyła też ilości cornerów... napisałem, że źle zakład rozliczyli to odpisali żebym im udowodnił że źle rozliczyli (!) musiałem szukać opisów tego meczu w necie i podesłać 3 linki do różnych wiarygodnych stron, na końcu poprosiłem o ich oficjalne źródło informacji ale się nie doczekałem... zakład rozliczyli ponownie poprawnie i przeprosili ale niesmak pozostał... Bez obrazy, ja też bym poprosił o dowód. Samo napisanie, źle rozliczyliście to słąba argumentacja. Ja podesłałem w swoim mailu linki do oficjalnych wyników. Summa sumarum, rozliczyli Ci poprawnie, a o to Ci chodziło przecież, tak? No i przeprosili
|
Do góry
|
|
|
|
#2412887 - 12/06/2008 20:30
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
ja akurat miałem niemiłe doświadczenie z GB, sprawa dotyczyła też ilości cornerów... napisałem, że źle zakład rozliczyli to odpisali żebym im udowodnił że źle rozliczyli (!) musiałem szukać opisów tego meczu w necie i podesłać 3 linki do różnych wiarygodnych stron, na końcu poprosiłem o ich oficjalne źródło informacji ale się nie doczekałem... zakład rozliczyli ponownie poprawnie i przeprosili ale niesmak pozostał... Bez obrazy, ja też bym poprosił o dowód. Samo napisanie, źle rozliczyliście to słąba argumentacja. Ja podesłałem w swoim mailu linki do oficjalnych wyników. Summa sumarum, rozliczyli Ci poprawnie, a o to Ci chodziło przecież, tak? No i przeprosili oczywiście nie byłem gołosłowny i już w pierwszym mailu opisałem całą sytuację i załączyłem link, ale tego było im mało... wpieniłem się dlatego, bo rzecz nie dotyczyła meczu 3 ligi albańskiej tylko meczu Premiership i gdyby wykazali minimum dobrej woli to sami mogli to sprawdzić w 30 sekund
|
Do góry
|
|
|
|
#2417190 - 14/06/2008 02:50
[Re: awax76]
|
enthusiast
Meldunek: 27/03/2003
|
ktoś mi może to przetłumaczyć bo ja słabo englisz kupon oczywiście uznali mi za przegrany Hello BOS Celtics v LA Lakers +7.5/-7.5 was resettled by our Live Score Service. The return of some of your bets (slip ID [65477424]) may have been affected by the resettlement procedure. We Apologise for any inconvenience this may cause. Thank you for bearing with us. Sincerely,
|
Do góry
|
|
|
|
#2418012 - 14/06/2008 16:19
[Re: pilot99]
|
journeyman
Meldunek: 28/04/2001
|
Jesteśmy przeciwko oszustwom! Gamebookers zwróci pieniądze wszystkim, którzy obstawili wynik 1:0 dla Polski. Tak - nie zarobimy, bo... nie chcemy. Nie tym razem. Nie w takich okolicznościach. Wierzymy w uczciwy sport, a nie w fałszywe gwizdki. Sędzia Howard Webb podarował remis Austrii, ale my nie mamy zamiaru z tego korzystać. Biało-czerwonym należało się zwycięstwo. Kibice już raz zostali oszukani, a my nie chcemy karać ich po raz drugi. Oczywiście wszystkie inne zakłady (czyli np. wynik 1:1) zostaną normalnie rozliczone. czy skorzystał ktoś ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2418223 - 14/06/2008 20:01
[Re: żyła]
|
member
Meldunek: 05/12/2004
|
No spox ,a odnosnie koszulki jakies szczegoly? Kumpel ,zeby dostac musi postawic na zwyciezce?
o jaka koszulke sie rozchodzi?
|
Do góry
|
|
|
|
#2421228 - 16/06/2008 02:19
Re: Gamebookers [36] (100% ekstra do 20 Euro dla kodu promocji: SUPER20)
[Re: Kropa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Gamebookers stał się dla mnie jednym z najgorszych buków. Kiedyś wypłaty bardzo szybkie, obsługa też. Teraz na maile z odpowiedzią trzeba czekać kilka dni a czasami wogóle nie odpowiadają, chyba, że kilkakrotnie sie do nich napisze. Tak samo z wypłątami, na moneybookers wogóle zawieszona w powietrzy wypołata, pisze failed ale nie powróciła na konto w gamebookers, jednak na moneybookers też się nie pojawiła. Na maile z moim pytaniem nie odpowiadają wprost albo wogóle nie odpoiwadają. Kpina. 30 kwietnia oraz 1 maja zleciłem też wypłaty na konto bankowe i nadal jeszcze nie dotarły pieniądze. Kpina, poporstu kpina z gamebookers. Jak tylko uda mi się odzyskać pieniądze od nich uciekam. Przeniose się do unibetu najprawdopodobniej. Kiedys wplacalem przez MB teraz chcialem wyplacic i nie ma opcji cos sie zmienilo ostatnio? (wplacalem przez MB bardzo dawno a ta kasa do wyplaty to z bonusa)
|
Do góry
|
|
|
|
#2421239 - 16/06/2008 02:22
[Re: slonic]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/05/2006
|
Jesteśmy przeciwko oszustwom! Gamebookers zwróci pieniądze wszystkim, którzy obstawili wynik 1:0 dla Polski. Tak - nie zarobimy, bo... nie chcemy. Nie tym razem. Nie w takich okolicznościach. Wierzymy w uczciwy sport, a nie w fałszywe gwizdki. Sędzia Howard Webb podarował remis Austrii, ale my nie mamy zamiaru z tego korzystać. Biało-czerwonym należało się zwycięstwo. Kibice już raz zostali oszukani, a my nie chcemy karać ich po raz drugi. Oczywiście wszystkie inne zakłady (czyli np. wynik 1:1) zostaną normalnie rozliczone. czy skorzystał ktoś ? ciekawy zabieg, a konsekwetnie grajacy na zwyciestwo dla polski tez dostali zwrot stawek ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2421278 - 16/06/2008 02:42
[Re: Kellthorn]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
ciekawy zabieg, a konsekwetnie grajacy na zwyciestwo dla polski tez dostali zwrot stawek ?
chyba zartujesz wtedy firma by stracila sporo, a tak stracili pewnie grosze...
|
Do góry
|
|
|
|
#2422386 - 16/06/2008 13:51
Re: Gamebookers [36] (100% ekstra do 20 Euro dla kodu promocji: SUPER20)
[Re: KUERTEN.]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Gamebookers stał się dla mnie jednym z najgorszych buków. Kiedyś wypłaty bardzo szybkie, obsługa też. Teraz na maile z odpowiedzią trzeba czekać kilka dni a czasami wogóle nie odpowiadają, chyba, że kilkakrotnie sie do nich napisze. Tak samo z wypłątami, na moneybookers wogóle zawieszona w powietrzy wypołata, pisze failed ale nie powróciła na konto w gamebookers, jednak na moneybookers też się nie pojawiła. Na maile z moim pytaniem nie odpowiadają wprost albo wogóle nie odpoiwadają. Kpina. 30 kwietnia oraz 1 maja zleciłem też wypłaty na konto bankowe i nadal jeszcze nie dotarły pieniądze. Kpina, poporstu kpina z gamebookers. Jak tylko uda mi się odzyskać pieniądze od nich uciekam. Przeniose się do unibetu najprawdopodobniej. Kiedys wplacalem przez MB teraz chcialem wyplacic i nie ma opcji cos sie zmienilo ostatnio? (wplacalem przez MB bardzo dawno a ta kasa do wyplaty to z bonusa) nie czekajac na odpowiedz mailowa supportu wplacilem minimalny depozyt przez MB i od razu wyplacilem calosc, wyplacili w nocy po 2 godzinach wiec jesli chodzi o wyplaty buk szybki jak zawsze!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|