żenada, nad żenadami.
po pierwsze
co to jest zaliczka?zaliczka jest po to zeby wpłacić ją wcześniej
dogadać się z panią z wąsem w razie gdyby ktoś nie przyjechał zaliczka przepada, albo tylko część jej a my się zrzekamy domków. więc sory, nie zgłosiłem się na organizacje zlotu i w tym momencie nie mam sobie nic do zarzucenia. przecież wcześniej było krzyczane wiele razy, że kasa osób które nie przyjadą zostanie przepita. a pani nikt nie poinformował że nie będzie tylu i tylu osób, choć wcześniej wiadome było ze ktos zrezygnował. zresztą nazwa ośrodka nie była początkowo również znana...
a pytałem wcześniej - czy zaliczka została zapłacona. oczywiście cisza. więc?
rozmawiałem z panią, zostało wpłacone za 15 osób. więc po co ta zaliczka? w jakim celu. sobie odpowiedzcie. śmieszność. można było pojechać bez zaliczek bez organizacji, zapłacić na miejscu i nie było by takiej kupy...
osobiście już na miejscu wydawało się że wszystko było DOGADANE UMÓWIONE ZAPŁACONE I ZAŁATWIONE.
widać nie było. a że wyszło jak wyszło.
każdy jest dorosłym człowiekiem, ale parę kwestii nie zostało dopowiedzianych.
Z innej beczki -
Igi wiesz jak Cię szanuje i lubię, ale k&*(& do chu&*& wacława przeginasz niesamowicie obwiniając osoby które nie przyjechały . Przecież to hipokryzja w najczystszej postaci. Nie rozumiem... i przykro czytać. i obraź się jeszcze...
Co to jest 30 zł? G.354 za przeproszeniem. Każdy u buków "zostawia" więcej zer ( a raczej tak tylko mówi ) a nagle brakuje kasy. Śmieszność. Na samym początku się ustala pewne rzeczy, które nie zostały omówione nawet jak byliśmy wszyscy na miejscu i wieczorem gdy większość nie wie jak się nazywa mówi się że jest nie halo. można było powiedzieć to choćby z rana, a Igi powiedz czy jak byłeś na miejscu wiedziałeś o paru sprawach których dowiedziałeś się wieczorem? proste że nie, wiec nie mów że każdy przepił kasę cudzą i wykręca teraz zadek. choć jak było wtedy nie wiem. nie pamiętam... pokazywałem siwemu jak należy spożywać alkohol, później uskuteczniał
A ustalone zostało 50zł + 30zł. Kto nie przyjedzie to przepijamy.
Wiec dopłacamy jeszcze za brak osób?. Bazyl ja naprawdę nie wiem kto to organizował. ściema na ściemie....
A wyszło że jeszcze każdy z nas dopłaca za osoby które nie przyjechały. Czy było o tym wspominane? Nie. Zresztą same zapytanie jest śmieszne, gdyż legło w gruzach same pierwsze założenie odnośnie domków. Ja jestem konkretnym człowiekiem, po mimo tego co się czasem pojawia na qc, ale kto mnie zna, ten mnie zna
iii
nie chodzi o jeba4%4 pieniądze tylko o zasady. więc przeczytajcie sobie co zostało ustalone w temacie zlotu przed zlotem i wyciągnijcie wnioski. i już wszystko jasne.
co do płacenia to Iguś przecież człowieka po 18 piwach nie pyta się o pieniądze
. A w tym momencie to nie miałem, w sumie poszło mi 500 zł. 250 na mnie i 250 na księdza. a tam bankomatów nie było.
Napisz więc tutaj mniej więcej ile osób dopłacało. Ile w sumie kasy daliście z własnej kieszeni, podziel na resztę osób które były. Podaj numer konta i przynajmniej ja od razu się z Tobą rozliczamy, bo nikt nikogo finansować tu nie będzie.
Tyle ode mnie.
Dla mnie osobiście było mega fajnie, poznałem kilka bardzo sympatycznych osób, których wcześniej nie znałem. ZRESZTĄ TAM BYLI SAMI SYMPATYCZNI LUDZIE I NIKOGO NIE DAŁO SIĘ NIE LUBIĆ
więc pytam? dlaczego tak.
Na końcu smutno mi i żal