Witam to i ja coś napiszę
Na początku pozdrawiam wszystkich swoich wrogów Wreszcie macie spokój ode mnie na Mircu mnie nie będzie więc bawcie się dowoli bo juz odemnie bana nie będziecie mieli
Dziękuje wszytkim za znajomość,wszedłem po raz pierwszy pod koniec sierpnia 2001 roku na czata i do dzis poznałem wiele ziomali i nie takich co tylko na czacie czesc czesc tylko razem spotykalismy sie piismy bawilismy się,codzienie zasiadając do kompa chciało się wejsc na czata pogadac,wymienic poglądy krzyknąć JAGAAAAA
Przezyłem wiele chwil zajebistych jak wyzej spotkania,najlepsze wesele na którym byłem u Koleżki Savia który znał mnie z internetu a jednak zaprosił mnie na wesele do siebie.Szacunek Savio (jak coś to jeszcze mogę zostać Ojcem chrzesnym)

Zmiana na irca wiem że przynosi korzyści i przyniesie ale ja podziękuję ircowi zostaje na mecz.pl z polczatu bo tutaj stawiałem pierwsze kroki i zostaje tutaj.Nikt i nic mnie nie przekona czasem wpadne tam zobaczyc co się dzieje.Dobra koniec *******enia Ja jestem na nie!!!!!!!!!!!!!!
JAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

)))))))