#2392968 - 03/06/2008 05:11
Re: EURO 2008 - Austria & Szwajcaria
[Re: tomo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
ja wyhaczylem cos takiego under 48.5 autow POL-GER po 2.1 w Bwinmysle ze warte sprobowania POlacy coraz bardziej staraja sie szanowac pilke jak najdluzej trzymac ja w boisku staraja sie klepac a nie wybijac na oslep, Niemcy wiadomo beda pewnie prowadzili gre z poszanowaniem pilki bez niepotrzebnego chaosu i glupich wybic mysle ze z taka opcja warto sprobowac 3/10
|
Do góry
|
|
|
|
#2393149 - 03/06/2008 07:59
[Re: kardynal20]
|
member
Meldunek: 10/11/2005
|
Witam a co myślicie o ilość bramek Niemców podczas Euro 8 lub więcej do zagrania w Bet-at-home po @2 myślę ze jeśli wyjdą z grupy a w najgorszym układzie wyjdą na 2 miejscu to te 8 bramek ustrzelają spokojnie..
|
Do góry
|
|
|
|
#2393974 - 03/06/2008 22:22
[Re: JohnnyB]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Strzelic 8 bramek w turnieju tego typu to nie tak pierdnac w oponke;-) Z takim kursem jakos mnie nie podniecil ten zaklad:) 5 dni do meczu z "naszym smiertelnym wrogiem" i mnie tak naszlo ze trafia sie idealna okazja na ogranie Niemcow, moze to frazes ale oni od zawsze sa turniejowa druzyna, w grupach ciulali co mieli uciulac, a rozkrecali sie z kazdym kolejnym meczem, dla mnie to nie tyle pusty frazes co oddaje ich sposob na zycie, Niemiec z natury skrupulatny, dokladny i spokojnie zmierzajacy do celu. Dla nas to szansa o tyle ze jak ich pocisnac to moze da sie cos wydusic, inna kwestia ze nie mam pojecia co nasi z siebie wycisna ale jesli nastawia sie na strzelanie to widze szanse:) Ktos pomysli ze jestem zbytnim optymista;-) troche jestem ale pierwszy raz jestem zwolennikiem pojscia na wymiane ciosow, po co sie patyczkowac i czaic nie wiadomo na co. Wykonawcow super nie mamy ale jak mamy sie sredniakami bronic to lepiej nimi atakowac, Niemcy podczas mczu z Serbami pokazali sie srednio, rozumiem mecz towarzyski, ale jakos nie widzialem geniuszu taktycznego. Pierwszy mecz, wg mnie trzeba zaryzykowac i pojsc na calosc, ew wygrana daje niezle plecy na 2 kolejne mecze, remis tez nie bedzie zly ale jak zgarniac to cala pule, a nie ochlapy;-) Nie wiem jak to widzi Leos ale ja osobiscie usposobilbym chlopakow "na ostro do przodu", jak przegrac to zadna roznica czy 4-2 czy 1-0 w ostatniej minucie po "obronie czestochowy". Dawno nie czekalem na mecz naszych Orlow z takim pozytywnym nastawieniem. Zaryzykuje sobie delikatnie nasza wygrana, jak sie cieszyc to na maxa Zreszta do grania beda inne zdarzenia, to zagram po to zeby pozniej napisac:"A nie mowilem?"
|
Do góry
|
|
|
|
#2394098 - 03/06/2008 23:16
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
Biszop nie wiem co dla Ciebie znaczy od zawsze, ale dla mnie typową drużyną turniejową są Włosi. są pod tym względem najlepsi na świecie, bo jeśli odpadają z turnieju to albo po karnych albo po dogrywkach albo po błędach sędziego czy tragicznych błedach i golach traconych na koniec meczu, ewentualnie po "ustawkach" (skandynawski remis 2:2) Squadrra Azurra wywalić z turnieju to najtrudniejsza sztuka. a o tym jak Niemcy lubią ciułać punkty w grupie przekonaliśmy się na ostatnich 2 euro remis z Rumunią i porażki z Anglią i Portugalią a 4 lata później remisy z Holandią i Łotwą oraz porażka z Czechami
|
Do góry
|
|
|
|
#2394238 - 04/06/2008 00:12
[Re: tomo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
A jak bukmacherzy rozliczają zakład, jeśli np. będzie dwóch królów strzelców ex aequo? Zwroty? ten i ten bedzie wygrany (wg mnie) Dokładnie, tylko że po kursie równym połowie kursu pierwotnego. a w ziemniakach nie wiesz jak to bedzie?
|
Do góry
|
|
|
|
#2394592 - 04/06/2008 03:07
[Re: Warren]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Co oznacza zakład w sts Piłka nożna EURO 2008 zwycięzca meczu
18:00 Szwajcaria - Czechy (zwm.) 1.90 1.70 w fazie grupowej dogrywek sie nie gra
Draw no bet? A co do zakładów na najlepszych strzelców poszczególnych drużyn: Frei - jak najbardziej do gry, argumenty już opisane w temacie. Obecnie do wzięcia po 3.0 w Bwin. I moja perełka: Krzynówek nasz najlepszy strzelec po 7.25 w Bwin. Z obecnie grających kadrowiczów tylko Zuraw i Smolarek mogą mu zagrozic i mają podobną ilośc bramek w kadrze, ale Ebi na pewno bedzie pieczołowicie pilnowany, a Zuraw jakoś zawodzi na wielkich imprezach. Krzynio z kolei nie raz i nie dwa ratował nam tyłek. Wolne też raczej będzie strzelał. Kurs chyba nieco zawyżony. Dodatkowo zagram za small stake Wasilewskiego po kursie 100 Chłopak miewał juz mecze gdzie dwa razy głową trafiał, a myslę ża nasz najlepszy strzelec będzie na poziomie 2 góra 3 goli.
|
Do góry
|
|
|
|
#2394841 - 04/06/2008 04:23
[Re: mura]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
O Wlochach mam swoje niezmienne zdanie od wielu lat i jest w nim miejsce na to ze sa najlepsza druzyna na swiecie, a ze turniejowa...no coz, samo przez sie rozumie;-) Co do Niemcow, to byly luzne dywagacje, ot takie moje skromne przemyslenia, podtrzymuje rowniez ze sa druzyna turniejowa, owszem, nie zawsze to przekuwa sie na wynik ale zdania nie zmieniam, pewnie nie jest to druzyna Helmuta Schöna, nawet nie moze sie z nia rownac, jednak Niemcy od lat graja podobnie w turniejach, jak lokomotywa, z poczatku dosc ospale, rozkrecajac sie w miare mozliwosci w kolejnych etapach, oczywiscie, wszystko jest wzgledne ale to ze dla nas mecz z nimi wypadl jako pierwszy to dobra wiadomosc, nalezy to wykorzystac, nie mam pojecia co knuje Leo ale gdybym mogl mu sugerowalbym nie klamkowac sie na swojej polowie;-) Licze na to ze jestem na tyle marnym znawca ze dla Leona to zadna nowosc i wlasnie taki plan ma juz gotowy
|
Do góry
|
|
|
|
#2395084 - 04/06/2008 08:12
[Re: MarcoviaMarki]
|
addict
Meldunek: 20/11/2007
|
A jak bukmacherzy rozliczają zakład, jeśli np. będzie dwóch królów strzelców ex aequo? Zwroty? w przypadku gdy dwoch grajkow zdobedzie te sama liczbe goli oficjalnie krolem strzelcow takiej imprezy zostaje ten ktorego druzyna zaszla do dalszej fazy ME.
|
Do góry
|
|
|
|
#2395145 - 04/06/2008 14:54
[Re: Mascherano]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
A ja mam swoją teorię spiskową , apropos naszej grupy , kto nie wierzy w takie teoryjki , to niech przypomni sobie choćby mistrzostwa w Korei i mecze Korei z Hiszpanią czy z Włochami Dla mnie kurs oscylujący ok 5,0 u buków na wyjście z grupy Austrii , to value bet . Nie przypominam sobie turnieju tej rangi ,żeby gospodarz nie wyszedł z grupy , dlaczego ? oczywiście kasa misiu kasa..... Austria to typowy średniak ,ale u siebie bedzie grożna dla lepszych od siebie pomijając nawet względy pozasportowe , nieżle grała w meczach towarzyskich z mocnymi ekipami o wiele lepiej niz Polska na przykład, ,ale wroćmy do spisku . W razie problemow zawsze może liczyc na bratnią pomoc Niemców w ostatnim meczu ( o ile oczywiście oni sami nie wpakują sie w kłopoty tracąc wcześniej punkty z Polską czy z Chorwacją ), kto nie wierzy w tą opcje niech sobie przypomni ( o ile pamięta ) , mistrzostwa w 1982 w Hiszpanii, kiedy to Niemcy ewidentnie podłożyli się Austrii przegrywając z nimi w ostatnim meczu grupowym 1:2. Połącz to z kursem na awans Szwajcarii, która piłkarsko może byc nawet czarnym koniem mistrzostw i uzyskasz rewelacyjnego dubla z kursem powyżej 10,0 u każdego buka . POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
#2395177 - 04/06/2008 15:35
[Re: ELDORADO]
|
addict
Meldunek: 23/03/2007
|
zdaje sie ze tego typu typów nie mozna łączyc ale zapewne zalezy to od bukmachera,aczkolwiek pomysł wart rozważenia,szczególnie w przypadku Szwajcarji
|
Do góry
|
|
|
|
#2395184 - 04/06/2008 15:41
[Re: szuwi1]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
zdaje sie ze tego typu typów nie mozna łączyc ale zapewne zalezy to od bukmachera,aczkolwiek pomysł wart rozważenia,szczególnie w przypadku Szwajcarji mozna łączyc w Sportigbecie puściłem tego dubla po kursie 10,5
|
Do góry
|
|
|
|
#2395187 - 04/06/2008 15:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
ANie przypominam sobie turnieju tej rangi ,żeby gospodarz nie wyszedł z grupy nie przypominam sobie turnieju tej rangi, żeby gospodarzem była tak słaba ekipa co do Helwetów - jak najbardziej, do tego w gr.A spodziewam sie równych meczów z naciskiem na undery i remisy
|
Do góry
|
|
|
|
#2395231 - 04/06/2008 16:28
[Re: mura]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/06/2003
|
[quote=ELDORADO]ANie przypominam sobie turnieju tej rangi ,żeby gospodarz nie wyszedł z grupy Chociażby Belgia na Euro2000 - a drużynę mieli chyba lepszą od dzisiejszej Austrii
|
Do góry
|
|
|
|
#2395232 - 04/06/2008 16:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/04/2004
|
Nie przypominam sobie turnieju tej rangi ,żeby gospodarz nie wyszedł z grupy , dlaczego ? oczywiście kasa misiu kasa.....
POZDRO ELDO
Euro 2000 - Belgia Ja uważam ze gospodarzem który wyjdzie z grupy będą tylko Szwajcarzy. Na ich zwycięstwo z Czechami oscyluje kurs w granicach 2.70 i ten mecz zagram.
|
Do góry
|
|
|
|
#2395237 - 04/06/2008 16:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/03/2006
|
A ja mam swoją teorię spiskową , apropos naszej grupy , kto nie wierzy w takie teoryjki , to niech przypomni sobie choćby mistrzostwa w Korei i mecze Korei z Hiszpanią czy z Włochami Dla mnie kurs oscylujący ok 5,0 u buków na wyjście z grupy Austrii , to value bet . Nie przypominam sobie turnieju tej rangi ,żeby gospodarz nie wyszedł z grupy , dlaczego ? oczywiście kasa misiu kasa..... Austria to typowy średniak ,ale u siebie bedzie grożna dla lepszych od siebie pomijając nawet względy pozasportowe , nieżle grała w meczach towarzyskich z mocnymi ekipami o wiele lepiej niz Polska na przykład, ,ale wroćmy do spisku . W razie problemow zawsze może liczyc na bratnią pomoc Niemców w ostatnim meczu ( o ile oczywiście oni sami nie wpakują sie w kłopoty tracąc wcześniej punkty z Polską czy z Chorwacją ), kto nie wierzy w tą opcje niech sobie przypomni ( o ile pamięta ) , mistrzostwa w 1982 w Hiszpanii, kiedy to Niemcy ewidentnie podłożyli się Austrii przegrywając z nimi w ostatnim meczu grupowym 1:2. Połącz to z kursem na awans Szwajcarii, która piłkarsko może byc nawet czarnym koniem mistrzostw i uzyskasz rewelacyjnego dubla z kursem powyżej 10,0 u każdego buka . POZDRO ELDO akurat w tym meczu padł padł wynik 1-0 dla Niemców, no ale akurat był to jedyny wynik premiujący awansem obie te drużyny (kosztem Algierii)...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|