#2472894 - 09/07/2008 21:25
Re: Betfair [15]
[Re: XsebaX]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Tak z ciekawosc spojrzalem czy byly zwroty, bo wczoraj spodziewalem sie ze nie bedzie i wlasciwie sluszna decyzja betfair. Oczywiscie stawiajac po kursie 1,01 tez bym sie irytowal ze przegralem, ale tak jak ktos napisal co ma tutaj do rzeczy livescore, niektorzy nawet na to nie patrza a po prostu ogladaja mecz, tutaj transmisji nie bylo, a byl sam livescore... Na podstawie takiego livescore stawiac gruba kase... Co betfair moze zrobic, sporo ludzi jest zadowolonych bo skroila innych i im sie nie dziwie, betfair jest wlasnie od takich okazji. Rownowaga w naturze, jeden pije szampana za kase drugiego ktory pije wode  Inna sprawa ze kazda decyzja betfair by spowodowala to ze psioczyliby na nich klienci... A przeciez to tylko i wylacznie wina livescore.
|
Do góry
|
|
|
|
#2472905 - 09/07/2008 21:34
[Re: noel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/08/2004
|
noel - betfair jest tym na górze, który w każdym przypadku wyjdzie na plus, zawsze zakład anulować może. Ja w przypadku czyjejś pomyłki skazany jestem na decyzję betfair. To jest właśnie ta różnica, niestety. Regulaminy służą przede wszystkim firmom, a dopiero później klientom/użytkownikom. Na giełdzie gram ponad 3 lata, postawiłem tysiące zakładów live i to pierwszy, podkreślam pierwszy taki przypadek, że najpierw pieniądze są mi dopisywane do konta a następnie BEZ SŁOWA WYJAŚNIENIA odebrane. Ale nic, zobaczymy kogo najwięcej nauczy wczorajszy przypadek. Obawiam się, że na pewno nie tych, którzy nas uczciwością transakcji pracują.
|
Do góry
|
|
|
|
#2472912 - 09/07/2008 21:37
[Re: XsebaX]
|
Carpal Tunnel
|
Ciekawi mnie jeszcze jedno, czy jeśli bym wczoraj oglądał to spotkanie, postawił powiedźmy 10 mln euro przeciwko Isnerowi powiedzmy po kursie 1.10 to czy również tak bezkarnie zysk został by mi dopisany do konta  Ale niestety, także w tym przypadku możemy tylko gdybać.
|
Do góry
|
|
|
|
#2472914 - 09/07/2008 21:38
[Re: Sylwiaa]
|
|
czyli , można kupić kradzione auto bez zadnych konsekwencjii pomimo,iż mam wiedzę ,że pochodzi z kradzieży?
ale o co chodzi? co obchodzi goscia ktory siedzi na korcie i oglada mecz ze ten od ktorego kupil zaklad uzywa blednego livescore, to sa okazje.
|
Do góry
|
|
|
|
#2472948 - 09/07/2008 21:52
[Re: Wolf]
|
|
"haha, co za idioci, przecież to że Isner wygra mecz jest już pewne a oni dają na to kurs 1,20 (lub 1,05 - jak już po GSM). Co za promocja, darmowy pieniądz itd" pewnie ze tak, naturalna reakcja, tylko ze ci ktorzy wystawiali ten zaklad mysleli to samo
|
Do góry
|
|
|
|
#2472960 - 09/07/2008 21:56
[Re: noel]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Tylko że u nas nikt przez proxy się łączyć nie musi. Dalsza dyskusja jednak nie ma sensu bo z tematu syf się robi. Szkoda tylko że tak wielu ludzi popiera takie oszustwa i widzi w tym tylko dobrą okazję do zarobku. Piss Nikt tu nie popiera oszustwa tak samo jak Nikt nie udowodnił,że BF rozliczył ten zakład niezgodnie z regulaminem lub oficjalnym wynikiem
|
Do góry
|
|
|
|
#2472982 - 09/07/2008 22:14
[Re: Wolf]
|
Carpal Tunnel
|
Dodam jeszcze że jak to sobie wyobrażacie, jest jakiś mecz grany live a po meczu jakiś Cing-Ciang-Ciong z Azji pisze do betfair że chce zwrotów bo zasugerował się złym live (oczywiście ma to udowodnione że na jakieś stronie źle podawano wynik) itd i co? Zwroty? Nie mówimy o jakiejś stronie, tylko turniejowym livescorze, który jest wzorcem dla betfair przy rozliczaniu zakładów, praktyce która wczoraj także miała miejsce. Odnoszę wrażenie, że coraz częściej podawane przykłady są jak o "kant du** strzelił". Raz: betfair rozliczył zakład a następnie bez słowa odebrał pieniądze. Dwa: jak już zostało wspomniane, wcześniej wielokrotnie z mniej błahych powodów zakłady były anulowane/blokowane itd. Trzy: wczorajszy przykład to zachęta do dalszych tego typu praktyk, co rzutuje niezbyt obiecująco na całą giełdę. Bo skąd zatem brać wynik, skoro nawet na oficjalnych live'ach (wzorcach dla samych przedstawicieli firm bukmacherskich) zachodzą takie przekręty. Nie grać wcale? Ok, ale z takim podejściem to wszystkie firmy niech zaczną się pakować. Pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
|
|