nie mozna juz laczyc tej liczby zmian w kilku meczach w mixie chyba.
Byłem dziś o 18:45 w ToTo i już nie mozna łączyc liczby zmian niestety, a kurs spadł faktycznie do 1.25. Dla niedowiarków pozwolę sobie wkleic posta kolegi z innego forum odnośnie zmian over 4,5:
"Zagralem taki kupon w totomixie: liczba zmian zawodnikow w meczach 1 rundy grupowej na euro over 4.5 po kursie 1.32...kazdy z 8 meczy po 1.32..chcialem na 1 kuponie, ale przyjeli tylko za 100 (kurs 8.30 bez podatku), 7 kombinacji (losowo 1 odrzucilem) zagralem w 2 kuponach po 200pln..lacznie 500pln powod? Na euro 2004 w 24 meczach grupowych...w 24 bylo conajmniej 5 zmian a w 21/24 bylo ich 6!!! Przejrzalem tez polowe meczy grupowych na MS w Niemczech 2006 rok i nie znalazlem meczu z 4 zmianami...powody? To mecze grupowe...trzeba sie oszczedzac...a kto przegrywa to robi zmiany by odrobic wynik...a prowadzacy by na czas pograc. Zaklad wchodzi gdy bedzie conajmniej 5 zmian w kazdym z 8 meczy 1 serii grupowej. z 500pln do wygrania: 3342,6 czyli 2842 na czysto. Oceniam to na 10/10. "
Więc jak widac niektórzy strzaszne głupoty piszą zamiast najpierw sprawdzic co i jak :/
Ja sobie dziś pusciłem w Fortunie tripelka na ilośc żółtych kartek over 3,5 w meczach Polski, Turcji i Austrii. Kursy około 1.65 na mecz.
Jak wiemy są nowe wytyczne odnośnie sędziowania i na pewno kartki będą "fruwały". Dodatkowo w tych meczach grają zespoły słynące z ostrej gry jak Chorwaci czy Turcy. Powinno byc kolorowo od początku