#2395047 - 04/06/2008 06:57
Re: Bet-at-home [8]
[Re: Federer]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
jak wplace najszybciej do Bet-at-home ? mam konto w PKO BP (inteligo) cos tam widzialem przez jakies ukash ktos wplacal przez to ? zalezy mi zebym jutro z rana mial kase
|
Do góry
|
|
|
|
#2395093 - 04/06/2008 08:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
wiem o co ci chodzi ale ja laikiem nie jestem moja karta ma 19cyfr orpocz 3 CVC2 No ale na przodzie karty masz numer z 16 cyframi. Ten z CVC2 to oddzielna sprawa. Z tamtego numeru wrzuca sie jedynie te 3 cyfry.
|
Do góry
|
|
|
|
#2395104 - 04/06/2008 08:34
|
Carpal Tunnel
|
Dobrze, że poczytałem tutaj. Bo chyba bym się wpakował. Grałem kiedyś na pewno w Bet-at-home, korzystałem z bonusa i kasę spokojnie wypłaciłem. Ale nie w tym problem: otóż teraz nie pamiętałem danych dostepu więc wysłałem pytanie do supportu. Dostałem dane dostępowe. I wchodzę, patrzę na historię a tu żadnych informacji nie ma. Ani wpłat, ani wypłat podczas ostatnich 3 lat. Na koncie 5 zł. A w ciągu ostatnich 2 lat na pewno grałem. I coś kojarzę, że jakieś problemy były i chyba 2 konto zakładałem. Nieważne już co dokładnie ale jednak może to być podejrzane dla Bet-at-home, zwłaszcza gdybym wygrał jakąś kasę. Wolę nie mieć potem problemów. I tutaj pytanie: dają gdzieś jeszcze podobne bonusy przez Euro 2008? Bo jeśli nic ciekawego to chyba po 2 latach przerwy pojawię się w STS
|
Do góry
|
|
|
|
#2395106 - 04/06/2008 08:38
[Re: rivex]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/08/2005
|
wiem o co ci chodzi ale ja laikiem nie jestem moja karta ma 19cyfr orpocz 3 CVC2 No ale na przodzie karty masz numer z 16 cyframi. Ten z CVC2 to oddzielna sprawa. Z tamtego numeru wrzuca sie jedynie te 3 cyfry. rivex poczytaj wczesniejsze posty mam debetowa maestro z UK (19cyfr)
|
Do góry
|
|
|
|
#2395108 - 04/06/2008 08:40
|
Carpal Tunnel
|
wiem o co ci chodzi ale ja laikiem nie jestem moja karta ma 19cyfr orpocz 3 CVC2 No ale na przodzie karty masz numer z 16 cyframi. Ten z CVC2 to oddzielna sprawa. Z tamtego numeru wrzuca sie jedynie te 3 cyfry. rivex poczytaj wczesniejsze posty mam debetowa maestro z UK (19cyfr) tak, sorki. Już wcześniej zauważyłem mój błąd. Po prostu przeglądałem troche po łebkach ten wątek i dlatego nie do końca załapałem...
|
Do góry
|
|
|
|
#2395155 - 04/06/2008 15:06
[Re: rivex]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2004
|
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z challengerami w Bet-at-home ???? Widzę, że muszą być 3kombinacje i to jeszcze wszystkie trzy mecze z challengerów (?), ok. Tylko niestety jeden zakład mi przeszedł, a drugi inny ( grałem konkretnie Montanesa, Levy i Capdeville - trzy challengery jak by nie było) cały czas mi odrzuca z tekstem "załad nie mógł zostać przyjęty). Uprzedzając pytania gram go za całe 20 PLN . Coś źle robię ???
|
Do góry
|
|
|
|
#2395162 - 04/06/2008 15:16
[Re: Farciarz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
ile idzie wplata na ich konto w Pekao Sa ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2395253 - 04/06/2008 16:47
[Re: Farciarz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z challengerami w bet-at-home ???? Widzę, że muszą być 3kombinacje i to jeszcze wszystkie trzy mecze z challengerów (?), ok. Tylko niestety jeden zakład mi przeszedł, a drugi inny ( grałem konkretnie Montanesa, Levy i Capdeville - trzy challengery jak by nie było) cały czas mi odrzuca z tekstem "załad nie mógł zostać przyjęty). Uprzedzając pytania gram go za całe 20 PLN . Coś źle robię ??? Nie musza byc 3 mecze z czelendzerow, ja wczoraj zagralem zaklad: czelendzer, french open i siatkowka
|
Do góry
|
|
|
|
#2395421 - 04/06/2008 18:53
[Re: ice18]
|
old hand
Meldunek: 27/10/2007
|
ile idzie wplata na ich konto w Pekao Sa ? Od 2 do 5 dni.
|
Do góry
|
|
|
|
#2395949 - 04/06/2008 22:33
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
|
Witam,
czy mogę przelać pieniądze na konto znajomego? Wypłat tak na pewno robić nie można, a jak wygląda sprawa z wpłatami? ja bym nie ryzykowal ..odrazu mam preteks zeby cos wykombinowac i nie wyplaci... nie ryzykuj...
|
Do góry
|
|
|
|
#2396869 - 05/06/2008 03:08
[Re: KUERTEN.]
|
enthusiast
Meldunek: 18/07/2005
|
UWAGA UWAGA !!!! Po kilku latach korzystania z usług Bet-at-home zamykam u nich konto. Nigdy nie oszukiwałem, nie wyłudzałem bonusow, mialem zawsze jedno konto, z reguly raczej przegrywałem wieksze badz mniejsze sumy. Ostatnio z nudow wplaciłem 40 zł i z głupoty skorzystałem z bonusu euro,ktory wymaga obrotu 4 razy po kursie 1,7. Oto tresc rozmowy z pozal sie Boze konsultantem. Zatkało mnie... Sie befinden sich derzeit nicht in einer Chat Sitzung. Chat InformationSie sprechen gerade mit ' Bet-at-home.com Service PL'. Bet-at-home.com Service PL: Dzien dobry, w czym moge pomoc? Sie: Dzien Dobry Sie: mam pytanie odnosnie akcji bonusowej EURO Sie: z gory podam numer konta gracza 12278350 Sie: wplaciłem 40 zł i dostałem drugie 40 Sie: pytanie moje brzmi nastepujaco...skoro wymagany jest obrót po kursie 1,7 na łaczna sume 320 zł w tym przypadku Sie: i w przypadku nie spełnienia warunku bonus jest po pol roku zabierany... Sie: mam rozumiec ze jezeli bede stawiał ciagle kupony z mniejszym ako niz 1,7 to przez ten czas w ogole nie moge wyplacic jakichkolwiek pieniedzy ??? Sie: pomijam fakt ze od razu postawilem te 40 zł i przegrałem je...wiec zastanawiam sie czy jeszcze dodatkowo mi nie zabierzecie kolejnych 40 za pol roku....bet-at-home.com Service PL: jakakolwiek wyplata mozliwa jest po dokonaniu wymaganego w ramach akcji bonusowej obrotu, do obrotu wliczony zostanie kazdy zaklad zawarty po kursie min. 1,7Sie: rozumiem ze ta regula jest ustawiona po to zeby ludzie nie zabierali bonusow, nie grajac w zakladach. Sie: Ale mnie granie po takim kursie wogole nie interesuje Sie: czyli mam rozumiec ze przez pol roku moje konto w takim razie jest bezuzyteczne ??? Sie: Jak Wam tak zalezy to mozecie sobie ta sume zabrac z powrotem, niech juz stracę.... Sie: chociaz wyraznie widac ze od razu po otrzymaniu tej kwoty straciłem ją...Bet-at-home.com Service PL: niestety, anulowanie bonusu nie jest mozliwe bet-at-home.com Service PL: jezeli po pol roku nie dokona Pan wymaganego obrotu wowoczas kwota bonusu zostanie odjeta z konta graczaSie: no to prosze ja wziac sobie juz teraz Sie: przeciez chciałbym sobie pogracBet-at-home.com Service PL: moze Pan zwierac zaklady Bet-at-home.com Service PL: po nizszych kursach bet-at-home.com Service PL: nie beda one jednak wliczane do obrotu bonusemSie: ale nie moge ich wyplacic Sie: wiec to bezsensu Sie: prosze sprawdzic ze mam od wielu lat jedno jedyne konto ,nigdy nic nie wyłudzałem....wiec łaskawie prosze o pozwolenie mi na normalne korzystanie z konta... Sie: skoro chcecie mi ten bonus zabrac to zrobcie to terazBet-at-home.com Service PL: tak jak zostalo to juz zaznaczone nie ma niestety mozliwosci technicznej anulowania bonusu. Prosim w przyszlosci o doklane zapoznanie sie z Regulaminem danej akcji bonusowej przed przystapieniem do niej bet-at-home.com Service PL: czy moge jeszcze w czyms pomoc?Sie: czyli powiedzmy ze wplacam teraz na konto 10 tysiecy złotych i mimo to nie moge ich przez 6 miesiecy wyplacic tylko dlatego ze bede miał same kupony z ako 1,69 zamiast 1,7 , przez głupie 40 zł bonusu ???? DOBRZE ZROZUMIAŁEM ????Bet-at-home.com Service PL: dokladnie tak bet-at-home.com Service PL: takie sa warunki akcji bonusowejSie: to proszę mi w takim razie zamknąć konto i weźcie sobie reszte która tam została, dziękuję serdecznie za takie traktowanie, na szczescie nie jestescie jedyną firmą bukmacherską. Nie omieszkam tez wkleic tej rozmowy na forach bukmacherskich jako przestrogę. ŻegnamBet-at-home.com Service PL: W celu zamkniecia konta gracza prosimy o przeslanie nam takiego zyczenia na nasz adres service.pl@Bet-at-home.com podajac numer konta gracza bet-at-home.com Service PL: konto zostanie mozliwie jak najszybciej zamkniete. Porażka na całej linii...Jak mozna nie miec technicznej mozliwosci....co oni pierniczą...Jak dla mnie szczyt wiochy...nie mowiac juz o beznadziejnej ofercie....na co zawsze przymykałem oko.
|
Do góry
|
|
|
|
#2396876 - 05/06/2008 03:10
[Re: KUERTEN.]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
jesli ktos ostatnio wyplacal na mb niech powie ile to zajmuje bo wota wciaz jest na koncie w bah To normalne. Kwota zniknie wtedy kiedy w rzeczywistości tą wypłatę zrealizują.
|
Do góry
|
|
|
|
#2396884 - 05/06/2008 03:15
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
@banan881 - nie rozumiem Twojego problemu. Powinieneś najpierw przeczytać regulamin, a dopiero później korzystać z bonusu. Ja tu żadnej winy Bet-at-home nie widzę.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|