Moim skromnym zdaniem wcale nie są takie złe... są średnie
Chciałem wpłacić na bet365 ale tam kursy są o wiele gorsze mają tylko duży wybór live i to wszystko a reszta do dupy czego o bth nie mogę powiedzieć bo jak dla mnie jest to zwykły średniak może nie ma live ale na zwykłe obstawianie opłaca się tam wpłacić kasę przynajmniej dla bonusu
Bet-at-home bylby sredniakiem, jesli by porownac ich z STSem i Fortuna, niestety w porownaniu z bukami w necie sa dnem, nie wiem jak mozna byc tak slepym i grac u nich, zawsze myslalem, ze szkolnictwo w Polsce jest przynajmniej na przecietnym poziomie i sporo osob potrafi odroznic ktora liczba jest mniejsza, a ktora wieksza
ale jedno temu bukowi musze przyznac... ich ludzie od marketingu to swiatowa czolowka...
widac jak malo wiesz. zobacz sobie kursy na tenis chocby w bwin i porownaj z innymi. to dopiero zenua
widac Ty wiesz jeszcze mniej
wezmy pierwszy lepszy mecz...
Kohlschreiber P. - Benneteau J
Bwin: 1.35 - 2.94 (marza - 7,48%)
bet365: 1.4 - 2.75 (marza - 7,23%)
Bet-at-home: 1.45 - 2.5 (marza - 8,23%)
Pinnacle: 1.452 - 3.01 (marza - 2,14%)
jak widac
Bet-at-home nawet w porownaniu z innymi bukami znanymi z wysokiej marży jest na... ostatnim miejscu
Bwin i bet365 to buki tylko i wylacznie do grania live... w obu tych bukach maja spore marze i nie oplaca sie tam grac "normalnych" kuponow