Ej gdzie można zobaczyć ten wywiad po meczu Kołtoń vs. LEO...kobite odprowadzalem i nie widziałem...a podobno ostro było....już guglowałem ale nie znalazłem i w tv tez dupa ????
Ktokolwiek?????
Podłączam się do tej prośby
Nim odpowiem dlaczego to powyzej zdanie wzialem w ramke garsc moich przemyslen.
Po pierwszenie NIE nalezalo zwalniac ani ENGELA , JANASA czy teraz LEO .Wszyscy troje wymienieni osiagneli bardzo duzy sukces i turnieje dla nich powinny byc nagroda , a nie jeszcze jednym egzaminem ich umiejet. trenerskich . Jak wogole mozna po 3 meczach [grupowych] stwierdzic ze ktos jest zlym trenerem i go wyrzucic na bruk. Ni udalo sie na turnieju -trudno , ale bagaz doswiadczen jaki wyniesli ENGEL , JANAS czy teraz LEO napewno pomoglby im i procentowal w eliminacjach do koleinych imprez i kolejnych MS CZY ME .JESTEM prawie pewien ze juz by nie popelnili tych samych bledow. O tym ze szybka zmaina niczemu nie sluzy przekonalismy sie jak po Engelu stery przejal BONIEK I dalej jak to bylo to na pewno wiecie ...
PO DRUGIE-pilkarze ...MIERNOTY az boli , kompletnie bez formy na tych 3 turniejach , zal [a propo czy ktos jeszcze pamieta ze JANAS praktyczne mial do wyboru -albo powolac kompletna nedze (formy), ale z nazwiskiem np. franek lub T. KLOS lub kogo s mlodego , ale w lepszej formie,,,]
PO TRZECIE -dzialacze pilkarscy , trenerzy [ligowi] , politycy--- TLUSTE bRZUCHY I PODGARDLA , w glowie trudno znalezc punkt zwany mózgiem ---slyszymy o nich tylko przy okazji o aferach korupcyjnych , z ich udzialem , a ja chcialbym uslyszec ze jakas grupa dzialaczy , czy politykow , buduje z prawdziwego zdarzenia kompleksy sportowe , ma plan profesjonalnego szkolenia mlodzieży , ma cele ambitne sportowe na przyszlosc , a teraz te grubasy , zabieraja glos w mediach (jak i 2 i 6 lat temu) ze trener jest zly , bo nie awansowal, ze oni to maja zloty srodek ....
PO CZWARTE dziennikarze -- jak slucham KOLTONIA lub ZARZECZNEGO to mi niedobrze . OBOJE to mali zakompleksieni ludzie , ktorzy pod szyldem "chcemy uzdrowic polska plike " , udaja wielkich znawcow , jak W DNIU JAK dostalismy EURO 2012
Wogole LEO To mial najbardziej przejeb.... bo ME sa duzo trudniejsze od MS . Tu juz nie ma ekwadorow , arabii czy innych kostaryk.