Czołem wszystkim miłośnikom NBA!
Piszę tu by zabrać głos panowie w temacie NBA. Znacie mnie przede wszystkim z pisania o piłce ręcznej na tym forum i wiecie, że nie podaję swoich typów bez komentarza. Wg mnie pisanie o jakimś meczu z małym ale jednak komentarzem ma sens np. by komuś mniej obeznanemu przybliżyć wybrane spotkanie. Szakalku wiesz, że typowanie opiera się na wiedzy i jak sam napisałeś tak robisz. A dlaczego tej wiedzy, która pomaga ci w znalezieniu i przesłaniu meczy nie przekazać komuś innemu. Przecież możesz napisać co cię nakłoniło do przyjęcia takiego typu a nie np. innego. Mamy juz przykłady takiego pisania na tym forum : np. NHL-typy. Czy nie dobrym wyjściem byłoby stworzenie takiego tematu : NBA-typy? Niewiem to moja propozycja.
Obawiam się tylko tego, że ktoś może potraktować trochę inaczej taki temat pisząc np. : typuję na Lakers bo lubię jak Kobi gra. To moja jedyna obawa która jednak nie przemawia za tym by nie stworzyć takiego tematu.
Niemam nic przeciwko konkursowi na typowicza NBA. Ale proszę o jedno, o więcej uzasadnień.
A co do propozycji jogurta to odpowiem Ci tak : robię to na czym się znam i nie czuję się na siłach by się mierzyć z "ekspertami" od NBA.
I jeszcze jedno : NBA interesuję się od 1987 roku. Od czasu BAD BOYS z Detroit więc nie jestem tak do końca noga w znajomości tej ligi. Ta informacja dla tych, którzy myślą, że Pawka to kibic jednej dyscypliny.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.