#2455391 - 29/06/2008 21:50
Re: NIE dla fuzji Pogoni z Groclinem! Prośba
[Re: 19marcin08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2455392 - 29/06/2008 21:50
[Re: dimes]
|
veteran
Meldunek: 23/02/2005
|
mura ty się lepiej nie odzywaj, przed Mistrzostwami Europy twierdziłeś że Roger to zero, a jak został królem strzelców repry to ucichłeś. Idz na patrol.
|
Do góry
|
|
|
|
#2455393 - 29/06/2008 21:51
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2003
|
A jesli o Wroclaw to zadecydowaly o tym wzgledy polityczne i nic wiecej.
Czyżby? Prezydent Dutkiewicz wyjaśnia W rozmowie z Gazetą Wyborczą Wrocław prezydent Rafał Dutkiewicz uchyla rąbka tajemnicy negocjacji ze Zbigniewem Drzymałą w sprawie fuzji Śląska z Groclinem http://dolnoslaskapilka.pl/artykul.php?id=406
|
Do góry
|
|
|
|
#2455396 - 29/06/2008 21:52
[Re: manfred78]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/09/2003
|
mura ty się lepiej nie odzywaj, przed Mistrzostwami Europy twierdziłeś że Roger to zero, a jak został królem strzelców repry to ucichłeś. Idz na patrol. Ty za to nie musisz swojego IQ obok nicka prezentować.
|
Do góry
|
|
|
|
#2455401 - 29/06/2008 21:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
mura ty się lepiej nie odzywaj, przed Mistrzostwami Europy twierdziłeś że Roger to zero, a jak został królem strzelców repry to ucichłeś. a po co mam się powtarzać? jeśli nie rozumiesz elementarnych zasad którymi się kieruję to sam lepiej zamilcz byłem i jestem przeciwny jego grze w kadrze, obecnie reprezentacji obywatelskiej a nie narodowej sportowy wynik schodzi na dalszy plan, nasi dali d*** , było minęło, jeden z wielu turniejów w historii polskiego futbolu nie rozmywaj tematu dimes
|
Do góry
|
|
|
|
#2455419 - 29/06/2008 22:01
[Re: ivo]
|
Carpal Tunnel
|
A jesli o Wroclaw to zadecydowaly o tym wzgledy polityczne i nic wiecej.
Czyżby? Prezydent Dutkiewicz wyjaśnia W rozmowie z Gazetą Wyborczą Wrocław prezydent Rafał Dutkiewicz uchyla rąbka tajemnicy negocjacji ze Zbigniewem Drzymałą w sprawie fuzji Śląska z Groclinem http://dolnoslaskapilka.pl/artykul.php?id=406 spójrz na żródło, nie wierzcie w to !!! Drzymała miał wejść w Śląsk i zasponsorować kampanię prezydencką Dutkiewicza, Schetynie to się nie spodobało i Dutkiewicz skulił ogonek!!! Dutkiewicz to figurant, na Dln Śląsku karty rozdaje Schetyna czy to sie komuś podoba czy nie
|
Do góry
|
|
|
|
#2455421 - 29/06/2008 22:02
Re: TAK dla fuzji Pogoni z Groclinem! Prośba
[Re: 19marcin08]
|
Pooh-Bah
|
Pierwsza liga w Szczecinie będzie jak Pogoń wywalczy ją na boisku czego im życzę! A nie przy zielonym stoliku. Niekórzy tego niestety nie rozumieją W jakim ty świecie żyjesz, Polska piłka jest tak ustawiana, że na boisku to oni sobie tylko biegają i robią w chuja naiwnych kibiców. Jeśli Pogoń ma zamiar awansować musi kupować w drugiej lidze, a tak przynajmniej oficjalnie kupi pierwszą lige.
|
Do góry
|
|
|
|
#2455424 - 29/06/2008 22:04
[Re: Fro_Lech]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
JuN źle trafiłeś z miejscem na sondę. Tutaj kibiców którzy mają pojęcie o pewnych wartościach klubowych jest bardzo niewielu.
Oczywiście zagłosowałem na Nie... A jak glosowales jak Amika wchodzila do Poznania? Mnie to smieszy wszytko. Jest inwestor, ktory jakas kase ma, w dodatku ma poukladane w glowie, mimo, ze Grodzisk to wypizdowek to jednak w krotkim okresie czasu, osiagal naprawde niezle wyniki w kraju i w pucharach o czym niektore kluby z wielkich miast moglyby tylko pomarzyc. Oprocz tego wypromowalo sie tam sporo zawodnikow. Drzymala jest jaki jest, ale klubem dobrze zarzadza, ale widze, ze wiele osob, woli jednak wykrzukiwach nie dla fuzji, i kibicowac slabym klubom, ktorymi najczesciej rzadzi banda idiotow Mnie tam nic do tego, nie mieszkam ani we Wroclawiu ani Lodzi czy Szczecinie, ale swoje zdanie mam.
|
Do góry
|
|
|
|
#2455426 - 29/06/2008 22:05
|
Carpal Tunnel
|
Pierwsza liga w Szczecinie będzie jak Pogoń wywalczy ją na boisku czego im życzę! A nie przy zielonym stoliku. Niekórzy tego niestety nie rozumieją W jakim ty świecie żyjesz, Polska piłka jest tak ustawiana, że na boisku to oni sobie tylko biegają i robią w chuja naiwnych kibiców. Jeśli Pogoń ma zamiar awansować musi kupować w drugiej lidze, a tak przynajmniej oficjalnie kupi pierwszą lige. piłka nożna jest dla kibiców jeśli w taki sposób kupią 1 ligę to w kilkusettysięcznym mieście na meczach ekstraklasy będzie garstka ludzi Leon a czemu ja słyszałem że Drzymała coś zaczyna rozmawiać w Trójmieście na kilku frontach?
|
Do góry
|
|
|
|
#2455428 - 29/06/2008 22:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2006
|
Pierwsza liga w Szczecinie będzie jak Pogoń wywalczy ją na boisku czego im życzę! A nie przy zielonym stoliku. Niekórzy tego niestety nie rozumieją W jakim ty świecie żyjesz, Polska piłka jest tak ustawiana, że na boisku to oni sobie tylko biegają i robią w chuja naiwnych kibiców. Jeśli Pogoń ma zamiar awansować musi kupować w drugiej lidze, a tak przynajmniej oficjalnie kupi pierwszą lige. jedz do anglii na zmywak, tam bedziesz miał czysto NIE dla drzymały i fuzji!
|
Do góry
|
|
|
|
#2455436 - 29/06/2008 22:07
[Re: anfa_]
|
Pooh-Bah
|
jedz do anglii na zmywak, tam bedziesz miał czysto Po co mam ci zabierać pracę?
|
Do góry
|
|
|
|
#2455437 - 29/06/2008 22:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
Nie dla fuzji! PS: dimes, a ty lepiej na wakacje wyjedz jakieś, po we wrześniu szkoła wróci
|
Do góry
|
|
|
|
#2455438 - 29/06/2008 22:08
[Re: mura]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Pierwsza liga w Szczecinie będzie jak Pogoń wywalczy ją na boisku czego im życzę! A nie przy zielonym stoliku. Niekórzy tego niestety nie rozumieją W jakim ty świecie żyjesz, Polska piłka jest tak ustawiana, że na boisku to oni sobie tylko biegają i robią w chuja naiwnych kibiców. Jeśli Pogoń ma zamiar awansować musi kupować w drugiej lidze, a tak przynajmniej oficjalnie kupi pierwszą lige. piłka nożna jest dla kibiców jeśli w taki sposób kupią 1 ligę to w kilkusettysięcznym mieście na meczach ekstraklasy będzie garstka ludzi Leon a czemu ja słyszałem że Drzymała coś zaczyna rozmawiać w Trójmieście na kilku frontach? A jakie to ma znaczenie jak Lechia awanowała, Arka na 90% też wiec grac moga na swoich licencjach a Drzymała wejdzie jako sponsor ewentualnie. Możesz pogłębic swoją myśl?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|