czes wam
![](/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif)
al:
Pozdrawiam wszystkich fanow MLB gdyz sam tez jestem fanem tego sportu ale gdy go nie obstawiam no nistety sluchajcie takie wpadki NY Yankeesow najbogatszej obecnie druzyny MLB np. z Detroit mnie za bardzo w*******a znow bym pewnie porozwalal wszystko w mieszkaniu i na zewnatrz tez
![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
w****ily mnie tez ostatnio ich porazki z rzedu ich gra ostatnio to wogle porazka ale nietylko o Yankeesow mi chodzi mowie wam w Bejsbol Amerykanski jest nie do przewidzenia wiem bo stracilem w *** kasy na glupich porazkach np. Atlanty lub Yankeesowto jest gorsze niz gra w kasynie na czarne lub czerwone wiecie dlaczego bo tam sa k***a jeszcze *******one remisy ktore tak mnie w*******a ze jak wychodze na osiedle to musze komus solidnie w*******ic zeby mi przeszlo a czasem nawet wiekszej ilosci osob
![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
.Bywalem tez osttanio w kasynie niewazne ze w h** kasy prze****lem z takim glupim po****nym kolega bylem ktory mi p******il ile on tam kasy z kasyna nie wynosi poszlem i prze****lem ale wiem juz dlaczegobo nie gralem w Black Jacka ale tylko tego przy stole tzn. przy krupierze bo te komputerowe sa ustawiane przez tych hui z kasyna.Ten Black Jack jest o jakies 40% pewniejszy od bejsbola.Jesli juz grac bejsbol
to progresja i to przeciwko tym niby faworytom i tylko 2 spotkania po srednim kursie z przedzialu 5,0 - 10,0[juz po zsumowaniu oczywiscie].Zycze wam przede wszystkim duzo szczescia w tej grze bo analiza tu nic nie pomoze gdyz w MLB nie ma jak narazie biednych lub bankrutujacych druzyn ktore by naprawde przegrywaly tam sa wszyscy bogaci i kazda z druzyn ma zajebistych graczy gdzie kazdy z nich jest w h** warty po kilkanascie a czasem i kilkadziesiat milionow dolarow$$$.
Niwiem moze sie nieznam ale moim zdaniem po tym co juz gralemm to najbardziej przewidywalne dyscypliny sportowe dostepne w bukach to napewno nie sporty amerykanskie lecz pilka nozna na swiecie takze w stanach gdyz tam jescze nie jest tak jak w MLB, koszykowka w Europie oprocz NBA[mecze twaryskie , hokej podobnie[oprocz NHL] , siatkowka tez, tenis jak najbardziej pilka reczna itp.,narazie nie ma meczy towarzyskich z bejsbola miedzy panstwami nie ma tez bejsbola na innym kontynencie niz Ameryka Pln. w jakims kraju [kiedys cos Hazardzista$$$ wspominal o bejsbolu w finlandii ale czy to prawda?] bo jesli tak to mozna sprobowac.
Lubie Ameryke i Stany Zjednoczone ale tam graja juz prawie sami nallepsi gracze NBA , NHL MLB wiec dlateo tego moim zdanie sie nieoplaca grac.
[ 03-06-2003, 16:26: Wiadomość edytowana przez: [thc]ultrak[o]zak ]