[QUOTE]Oryginalnie wysłał Gy_Gy_Crav:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał mr.elma:
[qb]WITAM
L.Angeles-S.Diego 2(2.68)
moim najpewniejszym typem wydaje sie być:S.Diego :eek:
DLACZEGO???
1.W trzech ostatnich meczach na wyjezdzie odnieśli zwyciestwa
2.W dwch ostatnich meczach na wyjeżdzie pokonali L.Angeles(1:7 i 3:4)
3.Bilans osttnich 10 spotkań S.Diego wnosi 6-4,a L.Angeles(zaledwie) 2-8
To tyle.
Zycze zdrowia i trafionych typów
iwo:
al: [/qb][/QUOTE]Witam ,moze ja sie nieznam na MLB ale moje argumenty sa inne co do tego meczu: SZOK!
San Diego (A Eaton) At
Los Angeles (K Brown) -1.5 1.83 W.Hill Dlaczego ?
1.Brown jest owiele leprzym pitcherem a jego era wynosi 2.28 w domu oraz bilans 7-2 ostanie 3 mecze 3,50 a Earton jest owiele gorszy od swego przeciwnika na wyjezdzie ma 4,30 a wostatnich trzech meczach owiele sie pogorszyla ,nie wspominajac o bilansie,tymbardziej ze brown za ostatnie swe nie powodzenie bedzie sie probowal odegrac i zrekompensowac straty jakie wyrzadzil podczas meczu z anaheim
2.LA ostatnie 5 meczy przegralo w koncu czas na zwyciestwo tymbardziej ze ostatni mecz przegrali 1pkt po dogrywce.Wiec aspiracje sa...
3.La napewno odczuwa po tych porazkach niezadowolenie fanow i to jest oznaka ze beda chcieli podreperowac humor swych fanow jak i dzialaczy bo presja nie zadowolenia juz ciazy! Tymbardziej ze taki bilans w ostatnich 10 meczach (2-8) nie wypada tak dobrej druzynie ktora ma aspiracje o wysokie mniejsc w lidze do PO
4.Bilans 1-9 w ostatnich 10 meczach jakos trudno mi to sobie wyobrazic
moze sie nieznam...
Gram na nich bo w koncu kiedys musza wygrac a jak juz maja wygrac to musza minimum 1pkt ,moze drugi pkt bozia im da
,chyba wart zaryzykowac a jak juz to za dobry kurs
pozdro[/qb][/QUOTE]Całkowicie popieram. Dziś gram za dużą kasę na Los Angeles - są za dobrzy aby znów przegrać
al: