[QUOTE]Oryginalnie wysłał rymoholik:
[qb]
A konkurs z nagrodami dla najlepszych to inna sprawa.
[/qb][/QUOTE]Inna sprawa, ale cały czas była mowa o konkursie, a nie o wspólnym graniu. Ale do rzeczy....
Czasu jest bardzo dużo, ale mimo to należałoby już miesiąc wcześniej mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, łącznie z założeniem konta. Dlatego dyskusja na ten temat już teraz nie zaszkodzi.
W rankingu , który prowadzi Feher jest 44 osoby, ale wątpię czy będzie chociaż połowa z tego chętych do wpłaty, bo do gry o nagrodę byłoby chyba więcej
Według mnie:
W trakcie konkursu nikt nie będzie mógł się przyłączyć, chyba że do tego drugiego na innych zasadach, który mam nadzieje bedzie sponsorować jakiaś firma.
Typy będa grane tylko tych osób, które bedą na plusie i każdego dnia będziemy wybierać wspólnie najpewniejszy typ, lub typ dnia, czyli mecz, gdzie kurs jest przesadzony i wart ryzyka, ale przemyślany. Będą brane pod uwagę "za" i "przeciw", co wpłynie na stawke za jaką będzie grany mecz. Sprzeciwy osób z bilansem ujemnym, będą brane pod uwagę , ale nie w takim stopniu jak osób z dodatnim bilansem.
Tylko single.
Hasło do konta powinny znać 3 zaufane osoby. Im więcej osób, tym większe ryzyko i ktoś może zrobić numer.
Czekam na wasze propozycje. Ja przedstawiłem swoją.