[QUOTE]Oryginalnie wysłał Feher:
[qb]
A moze utworzymy "nasze" konto u jakiegos booka internetowego i bedziemy grac "nasze" wybierane przez nas typy za nasze wlasne zrzutkowe pieniadze, ktore wczesniej wplacimy na to konto.
[/qb][/QUOTE]Dobry pomysł. Wiadomo, że chodzi o buka z najwyższymi kursami na MLB. Najlepszym bukiem jest zdecydowanie
Pinnacle, ale niestety odpada ze względu na prowizje. Drugim bukiem w sieci pod względem kursów na MLB jest Hill, ale ja osobiście byłbym za wpłaceniem do Bet365 ze względu na różnorodność zakładów i promocje 25$. Należałoby wpłacić do buka gdzie dostanie się promocje przy pierwszej wpłacie. Może w GB będzie, ale tam jest niewiele tego bonusu. Idealnie byłoby wpłacić do Sportingbet, gdzie przy wpłaconym 100$ dostalibyśmy drugie 100$ tyle, że trzebaby pierwszy zakład zagrać za 100$ i bez względu na wynik dopisaliby do konta bonus. Tak mi to tłumaczył Don. Sprawę trzeba dogadać przed rozpoczęciem nowego sezonu, zebrać pieniądze i wpłacić. Trzeba będzie też obgadać na jakiej zasadzie będą wybierane typy do grania, ale tu juz mam pewien pomysł. Nalezy uzgodnić po ile zrzutka, niech sie wypowiedzą zainteresowani, bo nie każdy dysponuje równym budżetem. Myślę, że nie mniej niż 10 zł, ale ja byłbym za wyższą składką. To tyle.