[QUOTE]Oryginalnie wysłał sniper:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Feher:
[qb]Proponuje aby w rankingu uwzgledniac, powiedzmy od
jutra typy bez handi, bo to ma na celu tylko podwyzszenie kursu a przeciez ranking mial miec inny cel. Jezeli juz ktos jest tak pewny swojego typu, niech to bardzo wyraznie zaznaczy.
Jeszcze chwila i zamiast skorzystac z jakiegos typu dzieki rankingowi zacznie sie rankingowy "wyscig szczurów".[/qb][/QUOTE]

Feher Twoje drugie zdanie przeczy trzeciemu, logicznie: właśnie jeżeli ktoś daje doga z handi to chyba jest pewien swego typu bardziej niż gdyby dał bez handi.[/qb][/QUOTE]sniper nic nie przeczy niczemu. Chodzi o to,ze ja wcale nie wiem czy ktos dal handi bo uwaza, ze ta druzyna wygra powiedzmy w 50% czy dal handi, zeby podwyzszyc kurs. Sorry ale jak widze taki kurs bez zadnego komentarza za takim typem to nie wiem co myslec.
Niektore osoby graja dogi i dobrze im sie wiedzie np: donic, gra tak od dluzszego czasu i dalej pewnie bedzie tak gral i wszyscy widza, ze na zdrowie mu to wychodzi ale jeszcze moment i typy do rankingu to beda same dogi z handi i beda je podawali nawet Ci co do tej pory grali ostrozniej.