czy przy wypłacie na konto bankowe trzeba podać IBAN i SWIFT ?
Wypłacałem kilkanaście razy na WBK oraz mBank i nigdy nie podawałem IBAN i SWIFT i kasa zawsze dochodzi.
Co do limitów to rzeczywiście są, ale można z tym żyć. Trzeba tylko o wiele szybciej stawiać kupony. Np jeśli mecz o 18 to stawiaj z 30 min wcześniej, bo potrzebują kilkanaście minut na zaakceptowanie całej sumy. Np. chce stawiać za 10 tys zł to od razu przyjmą mi za jakiś 1 tys zł, a po około 15-20 min akceptują za resztę. Czasami się zdarza, że zaakceptują część, np4 tys, za 5 tys zwracają (ale to sporadycznie).
Natomiast z zakładami live jest większy problem. Nie ma szans postawić beta za 10 tys zł. Max jednorazowo za ok 1,5 tys po kursie 2.0 i proporcjonalnie mniej przy wyższym kursie. Ale też można z tym żyć. Np chcesz zagrac over w 10 min za 5 tys zł. Kurs 2.0 .... przyjmą ci za około 1,5 tys zł. Czekasz chwile, kurs podskakuje na 2.05 i ponownie możesz zagrać za 1,5 tys. Innymi słowy - limit jest tylko w danej chwili na dany kurs, gdy się zmieni kurs można znowu stawiać.
PS wypłacał ktoś ostatnio na mbank? czekam już 5 dni i nic, zawsze było wcześniej. jak to jest u was?