Cześć.
Tak patrząc na niektóre osoby, to mam wrażenie że nawet jednego słowa do meczu który polecają nie mogą napisać, a to bardzo dziwne, ale ok ich sprawa
Ja żadnym fachowcem tej dziedziny nie jestem, ale bardzo lubię oglądać `wielkie gwiazdy tenisa` a dziś nie wątpiliwie bardzo ciekawym spotkaniem jest :
Andy Roddick - Marat SafinHmmm jak dla mnie jest to 'no_bet'. Po prostu nie widzę sensu grania takiego `widowiska` chyba że zabawimy się w jakieś `underki/overki` itp. Andy w pierwszym swoim meczu pokonał Henmana 7-6 7-6 - niestety meczu całego nie oglądałem, lecz po wyniku można stwierdzić że był to mecz b.`loteryjny` [szczęście sprzyja lepszym...]. Marat natomiast w swym pierwszym meczu nie dał żadnych szans Argentyńczykowi Corii rozprawiając się z nim 6-1 6-4. Dziś na pewno każdy bp w gemie...będzie małym `sp` przy takim serwisie obydwóch zawodników...
Mam nadzeję że dziś pogoda będzie łaskawsza niż miało to miejsce w poprzednich dniach i wreszcie będzie można zerknąć na tenis o normalnej porze.
Nie grałem tego meczu, ale jednak bardziej przepadam za panem Andym i to jemu będę od 21:30? kibicował aa...i mam nadzeję że to będzie taki mały rewanżyk za 5 setówkę przegraną w Aus.Open
Arghh...
OBY tylko ten deszcz nie pokrzyżował znowu planów. Miłego oglądania życzę