Aby zmniejszyć zaśmiecanie forum przez Raftera, przeniosłem cały temat do tego posta
Temat: BET007 (POMYSL zanim cos powiesz)
RAFTER
Junior Member posted 20-05-2001 20:43
--------------------------------------------------------------------------------
bet007 ,to do ciebie ten teks. Mauresmo -dokic,wygrala juz wiemy kto ,ale niewtym zecz ,przeczytaj dokladnie to co pisze nizej
"ten mecz mozna dolaczyc do innych ,hyba ze ktos ma "super kesz"...
To moje slowa ,a jak ci sie wydaje bet007,dlaczego tak napisalem ,poniewaz ten mecz ,wcale nie byl pewien ,stad moja uwaga na dolaczenie go do innych.Jezeli nierozumiesz tego co czytasz to wogole nic niepisz.
A tak na boku podobaja mi sie twoje komentarze,masz niezle teksty brachu
Pozatym nigdy nienazwalem sie "ekspertem" od tenisa,ale jesli ci tak zalezy aby mnie sprawdzic ,bedziesz mial okazje.Ostatnio mialem non stop zajety plan dnia ,ale od jutra moje typy beda tu prawie codziennie wiec ,jesli lubisz "KOZAKOWAC" ,to od jutra mozesz zaczac,prawic moraly .
IP: Logged
RAFTER
Junior Member posted 20-05-2001 20:59
--------------------------------------------------------------------------------
Pozatym bet007 moj typ ktory dzisiaj byl polecany i na ktory sam stawialem to :Malisse-eschauer typ 1 kurs 1.5
wiec naprawde jak bys czytal moje wczesniejsze tematy to bys wiedzial ze tylko wtedy ,gdy podaje pojedynek typ i kurs to to jest mecz ktory polecam ,wiec naprawde zamilcz jak niewiesz co lub o czym piszesz
IP: Logged
SebaS
Moderator posted 20-05-2001 22:16
Jako że już po świętach, mam trochę czasu, więc mogę napisać tego posta:
To ty Rafter zamilcz. Podajesz zawsze swój jeden marny typ, z kursem 1,20 1,50 który nie wchodzi i za każdym razem otwierasz 3 nowe tematy, jakbyś nie mógł tego pisać w jednym. Załóż se temat i tam umieszczaj swoje genialne typy, można na nich nieźle zarobić gdy będziemy obstawiać odwrotnie. Nie chodzi mi o twoją skuteczność, niektórzy grają gorzej niektórzy lepiej, ale o twoje zachowanie. Puszczasz 1 typ na miesiąc i robisz przy tym tyle zamieszania jak stado słoni. Nie było by w tym jeszcze nic strasznego gdybyś nie bluzgał po ludziach. Za każdym razem jak wejdziesz musisz komuś dogadać i go zbesztać. A wyzywając wszystkich od szczurów i żebraków w swoim temacie w święta pokazałeś jaką masz kulturę. Następnym razem jak coś napiszesz to zastanów się czy tym kogoś nie urazisz. Więcej szacunku dla innych. Odnoszę wrażenie że chcesz się na tym forum wyszumieć, kłócąc się z każdym kto nie zgadza się z twoim zdaniem.