Opcje tematu
#2582 - 21/05/2001 01:18 WYJASNIENIE(panowie troche spokoju)
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
MAURESMO-DOKIC ,jak juz wspomnialem ten mecz proponowalem do dodania ,a nie do powaznego obstawienia,widze panowie ze nierozumiecie moich slow.Pozatym moj dzisiejszy typ ktory polecalem byl to malisse -eschauer typ 1

Wiec wyjasniam ,moje typy ktore polecam ze 100% swiadomoscia to te gdzie:
jest podany pojedynek ,typ i kurs i nic wiecej .
KONIEC I KROPKA,A CO DO TEGO "EKSPERTA" to wy to powiedzieliscie,ja uwazam tylko na to aby wygrywac.

Do góry
Bonus: Unibet
#2583 - 21/05/2001 02:12 Re: WYJASNIENIE(panowie troche spokoju)
Rhotax Offline
addict

Meldunek: 09/01/2001
Posluchaj RAFTER, proponuje abys zamieszczal swoje typy tam gdzie wszyscy forumowicze czyli w odpowiednich tematach (regulamin).

Jezeli masz jakis SUPERTYP to zamiesc go w specjalnym temacie SUPERTYPY bo po to wlasnie zostal on stworzony.
Oprocz tego jest temat zwiazany z Tenisem wiec skoro typujesz te dyscypline sportu moze tam dzielic sie swoja wiedza.

Wtedy bedzie wszystko jasne co jest zwyklym typem, a co SuperTypem do postawienia np. za 500zl.

Jezeli Ty i pare innych osob zastosuje sie do tego co napisalem powyzej na forum bedzie troche przejrzysciej.

Ostatnio zrobil sie straszny balagan.

Powiedzialem co wiedzialem.

Bez odbioru

Do góry
#2584 - 21/05/2001 02:19 Re: WYJASNIENIE(panowie troche spokoju)
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
typ ktory polecalem byl to malisse -eschauer typ 1[/QUOTE]

No a ja wczoraj typowałem na San Antonio i pare typów w MLB. W rzeczywistości puściłem tylko 3 typy w MLB które mi weszły. Wszystkie złe typy tak naprawde nie puściłem, tylko je zamieściłem na forum.

No dobra żartowałem, prawda jest taka że, zamieściłem 10 typów i czekałem aż jakieś wejdą. Po zakończeniu spotkań wybrałem te 3 typy i napisałem że te 3 trzeba było typować, a pozostałe 7 dałem nie weszło, ale ich nie kazałem typować.
W ten sposób za każdym razem mogę się wykręcić ze złych typów i po zakończeniu meczu pisać że trzeba było typować tylko te wygrane mecze.

[This message has been edited by SebaS (edited 20-05-2001).]

Do góry
#2585 - 21/05/2001 03:47 Re: WYJASNIENIE(panowie troche spokoju)
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
Aby zmniejszyć zaśmiecanie forum przez Raftera, przeniosłem cały temat do tego posta

Temat: BET007 (POMYSL zanim cos powiesz)
RAFTER
Junior Member posted 20-05-2001 20:43
--------------------------------------------------------------------------------
bet007 ,to do ciebie ten teks. Mauresmo -dokic,wygrala juz wiemy kto ,ale niewtym zecz ,przeczytaj dokladnie to co pisze nizej
"ten mecz mozna dolaczyc do innych ,hyba ze ktos ma "super kesz"...
To moje slowa ,a jak ci sie wydaje bet007,dlaczego tak napisalem ,poniewaz ten mecz ,wcale nie byl pewien ,stad moja uwaga na dolaczenie go do innych.Jezeli nierozumiesz tego co czytasz to wogole nic niepisz.
A tak na boku podobaja mi sie twoje komentarze,masz niezle teksty brachu
Pozatym nigdy nienazwalem sie "ekspertem" od tenisa,ale jesli ci tak zalezy aby mnie sprawdzic ,bedziesz mial okazje.Ostatnio mialem non stop zajety plan dnia ,ale od jutra moje typy beda tu prawie codziennie wiec ,jesli lubisz "KOZAKOWAC" ,to od jutra mozesz zaczac,prawic moraly .
IP: Logged

RAFTER
Junior Member posted 20-05-2001 20:59
--------------------------------------------------------------------------------
Pozatym bet007 moj typ ktory dzisiaj byl polecany i na ktory sam stawialem to :Malisse-eschauer typ 1 kurs 1.5
wiec naprawde jak bys czytal moje wczesniejsze tematy to bys wiedzial ze tylko wtedy ,gdy podaje pojedynek typ i kurs to to jest mecz ktory polecam ,wiec naprawde zamilcz jak niewiesz co lub o czym piszesz
IP: Logged

SebaS
Moderator posted 20-05-2001 22:16
Jako że już po świętach, mam trochę czasu, więc mogę napisać tego posta:
To ty Rafter zamilcz. Podajesz zawsze swój jeden marny typ, z kursem 1,20 1,50 który nie wchodzi i za każdym razem otwierasz 3 nowe tematy, jakbyś nie mógł tego pisać w jednym. Załóż se temat i tam umieszczaj swoje genialne typy, można na nich nieźle zarobić gdy będziemy obstawiać odwrotnie. Nie chodzi mi o twoją skuteczność, niektórzy grają gorzej niektórzy lepiej, ale o twoje zachowanie. Puszczasz 1 typ na miesiąc i robisz przy tym tyle zamieszania jak stado słoni. Nie było by w tym jeszcze nic strasznego gdybyś nie bluzgał po ludziach. Za każdym razem jak wejdziesz musisz komuś dogadać i go zbesztać. A wyzywając wszystkich od szczurów i żebraków w swoim temacie w święta pokazałeś jaką masz kulturę. Następnym razem jak coś napiszesz to zastanów się czy tym kogoś nie urazisz. Więcej szacunku dla innych. Odnoszę wrażenie że chcesz się na tym forum wyszumieć, kłócąc się z każdym kto nie zgadza się z twoim zdaniem.

Do góry
#2586 - 21/05/2001 04:28 Re: WYJASNIENIE(panowie troche spokoju)
lok Offline
veteran

Meldunek: 07/02/2001
To moje slowa ,a jak ci sie wydaje bet007,dlaczego tak napisalem ,poniewaz ten mecz ,wcale nie byl pewien ,stad moja uwaga na dolaczenie go do innych
aha.to mialem ten mecz dolaczyc do innych aby mi jakis kupon spier.....
poza tym RAFTER mowiles ze mozna go jako singla puscic pod warunkiem ze za duza kase.to swiadczy ze raczej byles jednak pewien...
nastepnym razem ,jak to juz wczesniej SebaS napisal,laskawie powiedz ktore typy sa po to aby na nich zarobic a ktore po to aby kupon popsuly .

Do góry
#2587 - 21/05/2001 05:35 Re: WYJASNIENIE(panowie troche spokoju)
bet007 Offline
veteran

Meldunek: 23/03/2001
Panowie sprawa jest prosta:

RAFTER to dywersant nasłany na nasze forum przez STS cobyśmy ich już nie obskubywali z cashu

Do góry
#2588 - 21/05/2001 06:45 Re: WYJASNIENIE(panowie troche spokoju)
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
Rafter Twój typ na tzw. "dołączkę" to dla mnie niezły hit: proponuję zmianę ksywy na bardziej klasyczną i adekwatną do dyscypliny, w której jesteś ekspertem, czyli np. "rower 0606".

Ps. Uwielbiam Twoje poczucie humoru

Do góry