Witam,powoli konczymy typowac zalegly tydzien ( zostal jeszcze kuba81,lucAs 3 typy podstawowe oraz el_macho ktory twardo typuje 3 tydzien 

a wedlug mnie ma jeszcze zalegly typ podstawowy a jutro juz koniec zaleglosci 

)
Troszke za duzo jest nieporozumien i pomylek wiec prosze was o wieksza samodyscypline i kontrolowanie swoich typow,ja nie jestem w stanie wylapac wszystkiego a i tak duzo czasu spedzam nad liczeniem, poprawianiem i szukaniem bledow co zreszta widac po moim cienkim bilansie  

Prosba,aby na koniec swego typowania tygodniowego podac wynik np 5-2, 1-1 (tak jak bylo w poprzedniej edycji)  i najlepiej w tym temacie,o numerowaniu typow juz mowilem  

i poki co jest super.
Wieczorkiem(poznym 

) bedzie aktualna tabela ,zerknijcie czy wszystko sie zgadza (szczegolnie 2 tydzien )
Niestety nie byl to udany tydzien ,troszke za duzo tych niespodzianek (patrz Timra,Sarpsborg 

)  i obysmy omijali takie miny ,tak wiec najwiekszą  skutecznosc osiagnal Gregov 6-1 i jednen dog ,  duze brawa dla kolesia  

,poza tym Vonseb i komisarz mieli niezly bilans typow podstawowych (poprawcie sie w dogach i bedzie mozna brac od was typy 

) 
 No i calkiem calkiem radzi sobie kuba81,ktory bedzie na pudle mimo tych zawirowan czyli brak netu i kogos kto moglby mu wysylac systematycznie typy,  jutro juz niby bedzie, wiec brawa dla kuby,  szczegolnie za dogi .
Gregov , Vonseb ,Terrorist dzieki za pomoc w wylapywaniu niescislosci i rozwiazywaniu problemow 
DO KsUBY: policzylem Twoj typ zalegly jako nietrafiony (#7 Jokerit - Assat Under 5,5)  a w tym tygodniu masz plusika za Frolunde