M20 Bailly-Gwizdon 1.31 1
roznica 2 klas francuska w sprincie zawsze bdb wyniki buki zdecydowaly sie dac taka pare bo pasowalo im dac polke w rozstawieniach i dali z francuska bo byla 27 w Beitostolen a polka 24 ale roznica tylko 3sek a francuska popelnila 2 bledy na strzelinicy wiecej co tu mowic polka w sprincie nigdy nie szalala nie chce byc nie mily ale "udalo" sie jej w indywidualu bo faworytki slabo pobiegly i makabrycznie pudlowaly to jest caly biathlon(aczkolwiek gwizdon jest w dobrej formie) ... francuska juz w Oslo 4 miejsce powraca do czolowki wygrala poscig biegowo moze nadrobic nawet 2 pudla do polki jak bedzie sie jej chcialo off course bo to czego nie lubie czesto sie zdaza ze jak faworytka popelni np 2 bledy na szczelnicy to sobie odpuszcza bo jej nie zalezy czy byc np 10 czy 20 a dla nas ma to znaczenie bo wtedy nieraz sie zdaza ze przegrywa o 1 miejsce a jakby sie jej chcialo to by wygrala spokojnie nawet z pudlami
M16 Ismourat.-Holubc. 1.31 1
rosjanka bardzo solidna w tym roku wogole bardzo solidna strzela bdb w rosyjskim zespole jest duuuza konkurencja Ismo jest w nim jak zawsze niedoceniana nie biora jej nawet RWorld a ta im pokaze wroze jej pierwsza 5 w tym sezonie w sprincie zawsze bdb wyniki to jej ulubiona konkurencja co do czeszki hmmmm solidna na druga dziesiatke strzela dobrze dlatego postanowily buki ja dac bo zadko pudluje a moze ruska spudluje kilka razy iiiii..... ale w tym problem ze ruska nie spudluje z reszta ma w biegu przewage spokojnie jednego pudla a jakby sie jej chcialo to nawet 2 cos czuje miejsce 1-3 ruski
M14 Pyleva-Apel 1.35 1
szczerze to sie nad tym zastanawiam jeszcze to wyrownane zawodniczki apel jest w tym sezonie jako "5" w ekipie niemieckiej a wie ze stac ja na wiecej dlatego bedzie ostro walczyc by ja wzieli do RL w zawodach w niemczech aczkolwiek ona nigdy nie byla dobra w szczelaniu szczegolnie w Sprincie 66% to cieniutko ... tak ze wszystko za ruska allleee ruska cos pudluje w tym roku ogolnie dobra w strzelaniu ale w tym roku niepokoi mnie jej szczelanie jak jej pujdzie dobrze w 1 strzelaniu to bedzie ok a jak spudluje to moze odpuscic tak ze sam nie wiem musze sie zastanowic jeszcze mam czas do 13
aaaa i ciagle mam w pamieci wystep Pylevy w MS w Oberhofie w tym roku 45 pozycja (szok) a byla jedna z faworytek na medal i 6 pudel nabila ...
Typy z PROFA
mam zamiar wyslac jednak tak za 300 do 400zl zalezy czy dam 3 pare czy nie jak nie to za 400zl