#262114 - 12/12/200402:58Re: KONKURS HOKEJOWY TYPY- 3 i 4 tydzien
MaStyl
member
Meldunek: 07/09/2004
Quote: ostatni punkt ktory zostal wpisany w tym tygodniu
- nie wolno grac ewidentnych pomylek bukow
Pozwólcie, że również zabiore głos w tej sprawie. Otóż jestem przeciwnego zdania. Jeśli ktoś wyłapie taką pomyłkę, a buki w miare szybko sie nie zreflektują, to moim zdaniem typ powinien być zaliczony. Ja nie tak dawno miałem taki przypadek grając under/over w NBA: Kupon stworzony Pt 12/11/04 21:54
stawka : 30.00 PLN wygrany 57.60 PLN data zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs So 13/11/04 01:05 Orlando Magic - Los Angeles Lakers Powyzej/Ponizej NBA ponizej 1985. punktow 1.92 1.92
CZYŻ TO NIE BYŁA EWIDENTNA POMYŁKA BUKÓW? A KUPONIK WSZEDŁ.Szkoda tylko, że zagrałem za taka symboliczną stawkę, ale chciałem sprawdzić jak to będzie. Myślę więc, że ten punkt w regulaminie trzeba nieco skorygować i tym bardziej powinno się pozwolic grac ewidentne pomyłki buków, o ile oczywiście nie będzie przedwczesnych zwrotów. Pozdro.
Dlaczego expekt wszytskim zalicza swoje pomylki a mi zawsze robi zwroty?
konkurs ma byc przede wszystkim dobra zabawa miedzy nami, a nie rywalizacja gdzie jedni beda dostawali punkty prawie za nic... w konkursie play off gamebookers rowniez nie mozna grac ewidentnych pomylek bukow, dlatego by wszyscy mieli rowne szanse