nie wiem gdzie to zamieścić więc daje tu
zagrałem w
Bet-at-home GKS KATOWICE - JASTRZEBIE na remis za 1600
PLN i jak wiadomo mecz dziś został w 52 min. przerwany i buk mi oczywiście zaliczył kupon jako nietrafiony !! i co mam teraz robić ,jest jakiś sens się gdzieś odwoływać??mieliście podobne przypadki ??
REGULAMIN
Bet-at-home3.Za zwycięzcę wydarzenia uważa się tego, kto w dniu rozegrania spotkania najpóźniej o godz. 24.00 czasu miejscowego (liczonego na miejscu, gdzie odbyło się spotkanie) zostanie ogłoszony przez jury jako oficjalny zwycięzca. To odnosi się także do zakładów długoterminowych. Zmiany oficjalnego zwycięzcy, które nastąpią po godz. 24:00, obojętnie z jakiego powodu, nie mają wpływu na wypłatę wygranej za zakład.
4.# W przypadku zakładów w piłce nożnej miarodajny jest wynik po 90 minutach gry (regularny czas gry), w hokeju na lodzie po 60 min. (regularny czas gry). Jakiekolwiek dogrywki albo rzuty karne itp. nie mają wpływu na wypłaty wygranych. Wyjątkami są postanowienia szczególne, które są udokumentowane w zapisach spółki. W wypadku sportów amerykańskich (NFL, College-Football, NBA, NBL) liczy się wynik uzyskany po ewentualnym przedłużeniu gry (Overtime). Wyjątek stanowią zakłady na NHL, gdzie liczy się wynik na końcu regularnego czasu spotkania.
5.Jeżeli anulowane spotkanie zostanie ponownie rozpoczęte przed końcem drugiego dnia kalendarzowego po pierwszym terminie, zakład zostanie zaliczony na nowe zdarzenie sportowe. Wyjątek stanowią zakłady na Baseball - jeżeli nowe spotkanie nie rozpocznie się tego samego dnia, spotkanie zostanie rozliczone kursem 1,0!
6.# Jeżeli zdarzenie sportowe nie odbędzie się w przewidzianym terminie, obojętnie z jakiego powodu, albo zostanie zakończone bez oficjalnego wyniku, a także nie zostanie ponownie rozpoczęte do końca drugiego dnia kalendarzowego po pierwszym terminie, wkłady zostaną zwrócone albo dopisane na korzyść gracza (z wyjątkiem zakładów w piłce nożnej i hokeju na lodzie, które zostały przerwane po upływie regularnego czasu gry, a także zakładów na Baseball: Jeżeli następne spotkanie Baseball nie odbędzie się tego samego dnia, spotkanie zostanie rozliczone kwotą 1,0). Jeżeli spotkanie pomimo przerwania zostanie wywartościowane, do obliczenia wygranej liczy się ten wynik.
więc nie rozumiem czemu mi uznali za nietrafione :/