Mam trochę USD$ na koncie Netellera i chciałbym je przelać do Expekta i oczywiście poobstawiać trochę
Ale na temat ewentualnej wypłaty doczytałem się, że:
"Aby móc dokonać wypłaty pieniędzy poprzez NETeller, musi zachodzić jedna z poniższych czynności:
wszystkie Twoje depozyty do Expekt.com zostały dokonane poprzez NETeller, lub kwota którą życzysz sobie wypłacić, jest równa lub mniejsza ogólnej kwocie depozytu, jaki złożyłeś poprzez NETeller.
Fundusze złożone jako depozyt poprzez NETeller, muszą być użyte dla celów gry, aby mogły być wypłacone. Wypłaty funduszy zdeponowanych poprzez NETeller, będą dokonane z powrotem do Twojego konta gracza w NETeller. Minimalna kwota wypłaty, to 20.0 PLN."
Czyli aby wybrać, trzeba kasą obrócić (ile razy
)
Załóżmy że zagram za całą kwotę depozytu(40PLN) wpłaconego przez Netellera i wygram. Czy będę mógł wypłacić wygraną część na konto bankowe? Wedle powyższego chyba nie, a do Netellera będę mógł wypłacić tylko tyle ile wpłaciłem. Więc co z wygraną częścią, kasa nie do ruszenia
Proszę o informację osobę która miała już z takim przypadkiem jakieś doświadczenia.